2016 Kasım tüp bebek

Muayene etmedi canım. Tehlikeli olur dedi.simdilik kanamam azaldığı için iyi dedi.insalalh sızıntı önlenmistir dedi.kesildigi an kanama bakacak inşallah. Hayırlısı diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Rabbim her şeyin en iyisini bilir canım gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah hemen kesilir kanaman da

Embriyonun transfer edildiği gün gebeliğin 2.haftası olarak hesaplaniyormus sizdede öylemi oldu.O zaman benim yarın tam 4 hafta olacak.kızlar çok heyecanlıyım kese için vaginal ultrason mu yoksa karindan mi bakılıyor

Embriyonun transfer edildiği gün gebeliğin 2.haftası olarak hesaplaniyormus sizdede öylemi oldu.O zaman benim yarın tam 4 hafta olacak.kızlar çok heyecanlıyım kese için vaginal ultrason mu yoksa karindan mi bakılıyor
Tatlım gebeliğin hayırlı olsun inş hersey gönlünce olur:anneadayı: son adet tarihin baz alınıyor tatlım gebelik haftası hesaplanırken birde alttan muayene etmişti beni doktorum çünkü bebiş küçük olduğu için karından ultrasonla görünmez diye

Tatlım gebeliğin hayırlı olsun inş hersey gönlünce olur:anneadayı: son adet tarihin baz alınıyor tatlım gebelik haftası hesaplanırken birde alttan muayene etmişti beni doktorum çünkü bebiş küçük olduğu için karından ultrasonla görünmez diye
Teşekkür ederim Amin inşaAllah :KK46: iki embriyo transfer edildi nedense çoğul gebelik beni korkutuyor:KK47:ama hakkımızda hayırlısı

Günaydın kizl
Muhtemelen tek o zaman benim test günümde 532 çıkmıştı :) Hayırlı olsun :halay:
Gece kanamam oldu ama acile gittim kan tahlili yapıldı çok şükür sayı 6000e çıkmış iyi dedi Dr.kesede görüldü ama çok korktum 4 5 haftalik olmuş

Merhaba ben tekrar transfer yaptırdım. İki ay üstüste oldu. Yine ayın 19 unda testim olcak. Bu sefer iki embriyo :) umarım bu sefer tutar. İlkinde progestan fitil ve estrofem kullanıyordum ve dondurulmuş tek yumurta idi. Şimdi progestan iğne kullanıyorum estrofem kullanmıyorum fark olarak. Climara ve prodenol (3 gün ). Medicana çamlıcada yaptırıyorum. İlkinde transferde kendimi çok kasmıştım kasıklarım ilk günden ağrıyordu. Şimdi hiç kadmadım. Bu gün 3. Gün. Hamile olan arkadaşlar arasında progestan iğne kullanan var mı?

Merhaba ben tekrar transfer yaptırdım. İki ay üstüste oldu. Yine ayın 19 unda testim olcak. Bu sefer iki embriyo :) umarım bu sefer tutar. İlkinde progestan fitil ve estrofem kullanıyordum ve dondurulmuş tek yumurta idi. Şimdi progestan iğne kullanıyorum estrofem kullanmıyorum fark olarak. Climara ve prodenol (3 gün ). Medicana çamlıcada yaptırıyorum. İlkinde transferde kendimi çok kasmıştım kasıklarım ilk günden ağrıyordu. Şimdi hiç kadmadım. Bu gün 3. Gün. Hamile olan arkadaşlar arasında progestan iğne kullanan var mı?
Hayirli olsun inşallah bu kez olcaktir canım ben kullanıyorum 10 hafta olacak Rabbim kolaylik versin

Progestan ıgneyi 7.haftaya kadar hergün kullandım.simdi ise proluton depot diye bir iğne var 5 günde bir kullanıyorum. 10 gün önce kanamam oldu benim.su anda bile kahverengi alıntılar mevcut.sukurler olsun bebek iyi.Alalh nasip kısmet etsin inşallah.

Bende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım

Bende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Tekrar dan geçmiş olsun güçlü ol Rabbim bir daha yaşatmasın acının çok iyi anlıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun.

Back
X