2016 Kasım tüp bebek

Canım yazını görünce çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kucağına alacağın sağlıklı evlatların olsun
Saol canım hayırlısı bakalım hakkımızda bikaç aya inşallah yeniden başlarım artık ne yapalım olan oldu Allahım taktiri yapacak bişey yok canım

Saol canım hayırlısı bakalım hakkımızda bikaç aya inşallah yeniden başlarım artık ne yapalım olan oldu Allahım taktiri yapacak bişey yok canım
Nasip canım benim kısmet bu defa herşey Güzel olsun inşallah hepimiz için ben de bikaç ay sonra tekrar başliyacam inşallah inşallah bu defa ters giden bişey olmaz inşallah kavuşuruz missss kokulu evlatlarımıza

Slm kızlar uzun bir süre katılamadım size bu ay transfer olacak inşallah doktorum 2 tane diyor 16 tane 5. Gün embriyosu var dondurulmuş 5 tane çözeceğiz diyor doktor sizce 2 transfer için neden 5 tane çözülecek bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Slm kızlar uzun bir süre katılamadım size bu ay transfer olacak inşallah doktorum 2 tane diyor 16 tane 5. Gün embriyosu var dondurulmuş 5 tane çözeceğiz diyor doktor sizce 2 transfer için neden 5 tane çözülecek bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Hepsi kaliteli kalmıyor cnm gecen tüp bebekte 6 tane çözdürülmüştü sadece 2 tane kaliteli kalmıştı ondan riske atmıyorlar

Kızlar aranızda hiç tüp bebek tedavisi görüpte transfere gitmeden lekelenmesi olan var mı akıntı ile beraber çok çok az bir kahverengi leke oldu da yaşayan varsa yorumlarını bekliyorum ama gerçekten çok az gene de korktum cuma günü transfere gidicem

Bende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Canım çok üzüldüm inşallah rabbim tekrar yasatmasin en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

Negatif olup tedaviye başlayan arkadaslarım hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Benim de ilk dememde dış gebelik oldu ve 8 haftalık olana kadar gün aşırı kan verdim kollarım delik deşik mosmor olmuştu.sürekli doktorlara gidiyordum bi umut kalp atisı kese için ama malesef olmadı ve iğne ile düşürüldü lohusa gibi 1 ay kanamam oldu çok zor günlerdi ama rabbime şükürler olsun tekrar denedik şimdilik bizimle.demem o ki herşeyin bir vakti zamanı var inşallah diğer tedavide iki yavrun birden olur

Benim de ilk dememde dış gebelik oldu ve 8 haftalık olana kadar gün aşırı kan verdim kollarım delik deşik mosmor olmuştu.sürekli doktorlara gidiyordum bi umut kalp atisı kese için ama malesef olmadı ve iğne ile düşürüldü lohusa gibi 1 ay kanamam oldu çok zor günlerdi ama rabbime şükürler olsun tekrar denedik şimdilik bizimle.demem o ki herşeyin bir vakti zamanı var inşallah diğer tedavide iki yavrun birden olur
Geçmiş olsun canım tekrar kaç ay sonra başladın tedaviye

Geçmiş olsun canım tekrar kaç ay sonra başladın tedaviye
6 ay sonrasında başladım canım.zaten yaklaşık 2 ay bhcg değerimin 0 olmasını bekledik.zaten hormonlarım da anca düzene girmisti.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

6 ay sonrasında başladım canım.zaten yaklaşık 2 ay bhcg değerimin 0 olmasını bekledik.zaten hormonlarım da anca düzene girmisti.inşallah hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Saol canım senide inşallah ilk adette başlayalım dedilerde drlar korkuyorum bakalım hayırlısı

Saol canım senide inşallah ilk adette başlayalım dedilerde drlar korkuyorum bakalım hayırlısı
Ben seni etkilemek istemem ama biraz zaman tanı kendine eğer donmuslarin varsa bişey diyemem ama sifidan tedaviye baslayacak san biraz vücut kendini toplasın.

Ben seni etkilemek istemem ama biraz zaman tanı kendine eğer donmuslarin varsa bişey diyemem ama sifidan tedaviye baslayacak san biraz vücut kendini toplasın.
Aynen canım sıfırtan tedavı dondurulmuş yok ikinciyi beklerim artık yaştan dolayı bekletmiyolar normalde 35 ten sonrasına

Back
X