Benim yas 23 kucugum ama cocuklara hevesim var bu 3. Olacak ikiz olursa 4. :) bide cocuklara kaynanam bakiyor ben clisiyrum galiba o yuzdende cocuk yapmak kolay geliyor ama olsun gelecekleri icin calismaliyim benim 5 yumosum vardi dontr budaha gel demedi adet olursan gel dedi canim sikildi herkezi doktor cagriyor boyunu da solemedi acaba boylari esittide oyuzden mi cagirmadi tekrar bi sorun yokmuydu cok canim sikkinbenim yaşım 41 canım
şuan beklemedeyiz çalışmalar bitti ilişkiden 6 gun sonra kande belli oluyormuş ama bekleyelim diyoruz.
senin yaş kaç
Aaaaaa kiz cok sanslisin bu arada isminizi ogrenebilirmiyim sakincasi yoksa ben gürcü canim 30 yas sonrasi cogul gebelik sansi daha cok klomenlede % 10 artiyor senin kesin ikiz olur gbi geldi bana
Ozaman allah gonlunuze gore versin vee en hayirlisini versin canim cocuklar oyle dusunur haksizda degil ikizler daha bi bagli olurmus gercektenkızım ikiz istemiyor onlar kardeş olur ben olmam diyor çocuk aklı iste , rabbim herkesin kalbine göre versin sağlıklı eli ayağı düzgün olsun bir tane olsun inş
KAcinci gunundu canim kacinci gunde boyutlar bu 18 19 olunca catlayabiliyor duye biliyorum ikisi ayni boyutta buyurse seninde ikiz olabilir
kaçıncı gündesin
Demekki yumurtaların daha çatlamamış ondan pztsi çağırmıştır zaten çatlamış olsa ilişkiye girin derdiKIZL
Kızlar bugün 10.günümdeyim.pazartesi tekrar çağırdı gelişme varmı diye bakmaya .pazartesi 13.günüm olacakk sizce pazartesiye kadar büyürmü.birde benım regl uzunlum 24.gün normalde takvıme bakınca ovulasyon gunum 10.-11.günler gösteriyo.yanı dıger adete 14 gün kala ovulasyon gerceklesıyormus ya . nasıl pazartesıye kaldı anlamadım siz nasıl yorumluyosunuz bu durumu.
çokk uykudan uyandırıyordu rahim ağrısı beni, doktorum rahim genişlediği için ağrıdığını söyledi. ateşime hiç bakmıyorum vallaAtEsini ölçuyormusun hic? Bide hamiskigin ilk ayi da kasik agrin oluyormuydu
Evet cnmKizlarr
Ilac ise yaramamis mi canm yoksa normal mi ole olmasi buyur mu pazartesiye ilac etkisini surduruyo mudur hala sizdeEvet cnm
canım sorunun var mı yumurtlamakla alakalı. benım gecen ay 12. gün 19 mm di. ılac kullanmamıstım.Merhabalar aranizda yeniyim bende klomen kullandim sabah aksam 5 gun kullandim dun 11. Gunumdu doktor gttim bi tane 11.mm yumurta olusmus digerleri kucuk kucuk 3 tane daha pazartesi yine gel dedi iliski onerdi ayni zamanda sizce normalmi ilac ise yaramamis mi
Yaramıştır ilaç faydası olmuşki yumurtaların oluşmuş pazartesiye kadar büyür zaten ondan çağırmıştır Dr bakmak için günde kaçtane içtinIlac ise yaramamis mi canm yoksa normal mi ole olmasi buyur mu pazartesiye ilac etkisini surduruyo mudur hala sizde
işe yaramış canım normalIlac ise yaramamis mi canm yoksa normal mi ole olmasi buyur mu pazartesiye ilac etkisini surduruyo mudur hala sizde
canım dktr yumoşun çatlamıs mı diye bakacak galiba sen gün aşırı ilişkiye devam edeceksin bugun benmde randevum vardı gidemedim uyuya kaldım kısmet vardır bi hayır kaç mm yumoslarınKIZL
Kızlar bugün 10.günümdeyim.pazartesi tekrar çağırdı gelişme varmı diye bakmaya .pazartesi 13.günüm olacakk sizce pazartesiye kadar büyürmü.birde benım regl uzunlum 24.gün normalde takvıme bakınca ovulasyon gunum 10.-11.günler gösteriyo.yanı dıger adete 14 gün kala ovulasyon gerceklesıyormus ya . nasıl pazartesıye kaldı anlamadım siz nasıl yorumluyosunuz bu durumu.
benim suan tek belşirtim kasık ağrım gbi gelior iş yaparken ağrıyor sağsol yaptığımda uzandığmda bazen sızlıyor gbi ilacın yan etkişsi değildir umarım.çokk uykudan uyandırıyordu rahim ağrısı beni, doktorum rahim genişlediği için ağrıdığını söyledi. ateşime hiç bakmıyorum valla
Forumda en çok seni merak ediyorum hem ikiz bebiş istediğin için hemde kolay hamile kalıyorum dediğin için sonucu merakla bekliyorumcanım dktr yumoşun çatlamıs mı diye bakacak galiba sen gün aşırı ilişkiye devam edeceksin bugun benmde randevum vardı gidemedim uyuya kaldım kısmet vardır bi hayır kaç mm yumosların
Benim hic bir sorunum yoktu. Bi gebelik geçirmiştim ama sonlandirilmak zorunda kalmisti. 6 ay korun dediler. 6. Ay sonunda doktora gittim "hocam bana klomen turevu ilaclar verin ben beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum" dedim o da verdi sagolsun. Catlatma ignesi vs kullanmadim. O ay sadece klomenle hamile kaldimMerhaba kizlar oncelikle hepinize ve istiyen herkeze rabbim saglikli hayirli bi sekilde evlat nasip etsin.benim 2 tane var ellerinozden oper sorunum yok dktr la konistum cohul istiyorum sansimizi deneyelim dedim klomen verdi 3 gunum hic bi sorunu olmayipta klomenle hamile kalanlar var mi?
Yok hic yurtlamakla ilgili sorunm korunmuyorduk olmadi bende doktra gttim klomen verdi 11 gun gttm ole dedi bakalm pazartesi gidecem bende korktm ise yaradim ilac diye ilk kullnisim ins olur insallah allh gonlne gore verir oluml sonuc alirsn canmcanım sorunun var mı yumurtlamakla alakalı. benım gecen ay 12. gün 19 mm di. ılac kullanmamıstım.
ona göre dusunursek bıraz kucuk..
bu ay ılk kez klomen kullanıyorum yarın 9. gunum kontrole gıdıcem. bakalım.
Ilk kullanisimdi gunde iki tane ictim insallah ya umidim yitirmistim cevremden duyd kadariyla kucuk diye dusununce ise yaradi sanmistim insallah allh herkesn gonlune gore verir tum istiyenlere banadaYaramıştır ilaç faydası olmuşki yumurtaların oluşmuş pazartesiye kadar büyür zaten ondan çağırmıştır Dr bakmak için günde kaçtane içtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?