2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım canım beklemekten başka yapılcak bişey yok..normalde bugün adet olmam gerekiyor..ama adet gününü iğnede geciktiriyormuş..hayırlısı olsun 3-4 güne netleşir sanırım

canım ben iğne yaptırmadığım için bilmiyorum bu kişiden kişiye değişebilir ama 12 gün kalmaz iğnenin etkisi bence bide bugün adet gününmüş bence bir kaç gün bekle

canım ben iğne yaptırmadığım için bilmiyorum bu kişiden kişiye değişebilir ama 12 gün kalmaz iğnenin etkisi bence bide bugün adet gününmüş bence bir kaç gün bekle
evt canım bende öyle düşünüyorum kısmet artık hayırlısı bi an çok heyecanlandım:) hayalet çizgi görünce

Bu şekilde olup hamile olduğun ogrenenler var 14 gün geçmeden. İnşaallah o şanslı kişilerdensindir canım

Kizlar Bi sorum olacaktı ben geçtiğimiz aylarda klomen + catlatma iğnesi tedavisi gördüğümde özellikle iğneden sonra feci Ağrı'm oldu Regl gunune kadar da devam etmişti ve regl olduğumda bile Ağrı'm vardı.Dr gittiğimde kist olduğunu söylemişti.bu ay yine catlatma iğnesi oldum iğneden 3 gun sonra kasık Ağrı'larım toparladı ve azaldı acaba yumurtam bu sefer catladi da ondan mı Ağrı'm azaldı.cunku yumurtam çatlamadıgi Zaman cok sancım olmuştu.bir bilgisi ya da tahmini olan var mı bu konu da ??

bikeresinde ağrılardan dolayı kendimi hamile sanmıştım canım:) halbuki kist oluşmuş aynen dediğin gibi adete kadar ağrı çekmiştim..ama iğne olmamıştım..inşallah yumurtan çatlamıştır senin ve tutmuştur:)

İnşallah canım.rabbim hepimize nasip etsin.kendimi dinlediğimde boyle Bi kanıya vardım insallah catlamistir ve hamileyimdir.:) Birşeyi daha merak ediyorum normalde yumurtam çatlamadıgi icin mi kist oluyor yoksa ilaçtan dolayı mı catlayamadigi icin mi kist oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…