- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
anladım canım beklemekten başka yapılcak bişey yok..normalde bugün adet olmam gerekiyor..ama adet gününü iğnede geciktiriyormuş..hayırlısı olsun 3-4 güne netleşir sanırımCan'ım etkilemek istemem ama benim 14.gunde bile sılik çizgi hafif de olsa çıkıyordu ama regl oldum.bu iğne herkeste aynı Zaman'da atılmıyor ancak sende adet gününü beklemelisin.benim gibi sılik çizgi olanlar hamile çıktı mesela ben değildim.
canım ben iğne yaptırmadığım için bilmiyorum bu kişiden kişiye değişebilir ama 12 gün kalmaz iğnenin etkisi bence bide bugün adet gününmüş bence bir kaç gün bekleinşallah canım hayırlısı olsun kendimi kaptırmıcam bu kez hayal kırıklığı oluyo..neyse ben kan versem daha net çıkar herhalde...
canım iğnenin etkisi kaç gün sürüyor yalancı pozitiflik kaç gün sürüyor iğneyle
evt canım bende öyle düşünüyorum kısmet artık hayırlısı bi an çok heyecanlandım:) hayalet çizgi görüncecanım ben iğne yaptırmadığım için bilmiyorum bu kişiden kişiye değişebilir ama 12 gün kalmaz iğnenin etkisi bence bide bugün adet gününmüş bence bir kaç gün bekle
inşallah canım hayırlısıyla..adet ağrılarım var..karnım belim çok ağrıyor..kısmet bakalım:)Bu şekilde olup hamile olduğun ogrenenler var 14 gün geçmeden. İnşaallah o şanslı kişilerdensindir canım
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz..kızlar bende çok uyku var birde arada sırada karnımda ağrı batmalar oluyor inşallah hamileyimdir
canım kendini zorladıysan ondandır bat ne zamanMrb kizlar vajinal muayene sonrasi cok hafif lekenme oldu neden olabilir ki
1 hafta var canim adetimecanım kendini zorladıysan ondandır bat ne zaman
bikeresinde ağrılardan dolayı kendimi hamile sanmıştım canım:) halbuki kist oluşmuş aynen dediğin gibi adete kadar ağrı çekmiştim..ama iğne olmamıştım..inşallah yumurtan çatlamıştır senin ve tutmuştur:)Kizlar Bi sorum olacaktı ben geçtiğimiz aylarda klomen + catlatma iğnesi tedavisi gördüğümde özellikle iğneden sonra feci Ağrı'm oldu Regl gunune kadar da devam etmişti ve regl olduğumda bile Ağrı'm vardı.Dr gittiğimde kist olduğunu söylemişti.bu ay yine catlatma iğnesi oldum iğneden 3 gun sonra kasık Ağrı'larım toparladı ve azaldı acaba yumurtam bu sefer catladi da ondan mı Ağrı'm azaldı.cunku yumurtam çatlamadıgi Zaman cok sancım olmuştu.bir bilgisi ya da tahmini olan var mı bu konu da ??
haydı hayırlısı guzel haberlerını beklıyorum dört gözle bir açılış yapkızlar bende çok uyku var birde arada sırada karnımda ağrı batmalar oluyor inşallah hamileyimdir
İnşaallah o gebelık belırtı agrılarındır canım çok kafaya takmainşallah canım hayırlısıyla..adet ağrılarım var..karnım belim çok ağrıyor..kısmet bakalım:)
ay canim ağzından bal damliyo cok sagol insallah acilisi yaparimhaydı hayırlısı guzel haberlerını beklıyorum dört gözle bir açılış yap
İnşaallah o gebelık belırtı agrılarındır canım çok kafaya takma
inşallah canım kısmet hayırlısı olsun hepimiz içinİnşaallah o gebelık belırtı agrılarındır canım çok kafaya takma
bikeresinde ağrılardan dolayı kendimi hamile sanmıştım canım:) halbuki kist oluşmuş aynen dediğin gibi adete kadar ağrı çekmiştim..ama iğne olmamıştım..inşallah yumurtan çatlamıştır senin ve tutmuştur:)
kızlar bende çok uyku var birde arada sırada karnımda ağrı batmalar oluyor inşallah hamileyimdir
inşallah canım kısmet hayırlısı olsun hepimiz için
6 ağustos canım bugün birde alt komşu kek yapmış bir güzel koktu ki tarif edemem canım çok istedi inşallah bu belirtiler psikolojik değildir de hamileliktendirİnsallah canim.bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?