- Konu Sahibi gulsahhh01
Kaç yumurta toplandi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben şiştim çok kötü oldum ama yumurtaliklarin min büyüdüğünü hissediyodum ve coj yorgun okuyodum sinirliydimTeşekkür ederim canim. Peki bu yapılan ignelerin sizde ne gibi yan etkileri oluyor. Ben şu iki gündür uyku halindeyim.
Canim benden 7 tane toplandı 6 tanesi olgundu 3 tanesi döllenmis 1 tane 3.gun transfer edildi negatif 2 tane donduruldu şimdi uzun olacak ve doktorum 5.gune gidecegiz dediKaç yumurta toplandi
Ben soruyordum doktor soylemez se hemşire söylüyordu canim hatta ben kötümü falan diyodum yok orta diyolar di benim amh biraz dusuk mus oyuzden korkuyodum ama ilk görüşmede doktorum 6-7 tane çıkar demişti tedavide de okadar çıkmıştı çok sasirmistimKontrollerde doktorlar heralde size birşey söylemiyor çünkü kaç yumurta olduğunu hiç kimse bilmiyor herşey biliniyor ama bu bilinmiyorrrr
Amin hepimizin insallah yarın ignelere başlıyoruz canimGülşah Rabbim kucağını boş birakmasin
Aslında yumurta dediklerimiz folikülmüş. Bunların içinden de her zaman olgun yumurta cikmayabilirmis. Kontrolde sadece bunu söylüyorlar. Kalitesi yumurta toplamada belli oluyor sanırım.Kontrollerde doktorlar heralde size birşey söylemiyor çünkü kaç yumurta olduğunu hiç kimse bilmiyor herşey biliniyor ama bu bilinmiyorrrr
Prosedüre göre oyleymis canim tek koydular ikiz gebelik olmasin diye tek koyuyolarDoktorun ahmet hocam yumurtanın hepsini neden koymadiki dondurdunuz
Yumurtalar toplandıktan sonra doluyor ya toplandıktan sonraki gün 1.gun oluyo biz üçüncü gün embriyolari koyduk 5.gun en iyisi aslında şans ha üç ha beş hiç farketmez canim tutunacak olsundaBeşinci güne gidecez nedir
Hepsi konmaz canim en fazla iki beş tane koyarsanız çoklu gebelik olur oda risk canimBen yaptım bana dede beş yumurtam olsa besinide koyariz
Ben bugün gittim. Sadece 5 yumurta oluşmuş ...Allahtan ümit kesilmez. Bana dua eder misiniz ..Hepsi konmaz canim en fazla iki beş tane koyarsanız çoklu gebelik olur oda risk canim
Hiiic umudunu yitirme. Bazen 20 tane toplanip kaliteli olmayalar oluyo. Ben tek yumurta oluşan ve kaliteli embriyo olan birini geçenlerde gördüm. Allah çok büyüktür. O ol dedikten sonraBen bugün gittim. Sadece 5 yumurta oluşmuş ...Allahtan ümit kesilmez. Bana dua eder misiniz ..![]()
![]()
Canim banada 5 diyolar di 7 tane toplandı 6 si olgundu moralini bozma lütfenBen bugün gittim. Sadece 5 yumurta oluşmuş ...Allahtan ümit kesilmez. Bana dua eder misiniz ..![]()
![]()
Canim sayıya takılma bir tane olsun sağlam olsun bunun için moralini bozmaKizlar Allahu Teala razi olsun. Icimi rahatlattiniz. Ben dün yanlış yazmışım 3 tane yumurta oluşmuş. 2 sağda 1 solda. Rabbim büyük dualarimiz birbirimizden eksik etmeyelim.
Inşallah canim. Takilmiyorum artık sizle konuştuktan sonra☺☺Allahu teala razı olsunCanim sayıya takılma bir tane olsun sağlam olsun bunun için moralini bozma