2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Kontrollerde doktorlar heralde size birşey söylemiyor çünkü kaç yumurta olduğunu hiç kimse bilmiyor herşey biliniyor ama bu bilinmiyorrrr

Kontrollerde doktorlar heralde size birşey söylemiyor çünkü kaç yumurta olduğunu hiç kimse bilmiyor herşey biliniyor ama bu bilinmiyorrrr
Ben soruyordum doktor soylemez se hemşire söylüyordu canim hatta ben kötümü falan diyodum yok orta diyolar di benim amh biraz dusuk mus oyuzden korkuyodum ama ilk görüşmede doktorum 6-7 tane çıkar demişti tedavide de okadar çıkmıştı çok sasirmistim

Aslında yumurta dediklerimiz folikülmüş. Bunların içinden de her zaman olgun yumurta cikmayabilirmis. Kontrolde sadece bunu söylüyorlar. Kalitesi yumurta toplamada belli oluyor sanırım.

Kizlar Allahu Teala razi olsun. Icimi rahatlattiniz. Ben dün yanlış yazmışım 3 tane yumurta oluşmuş. 2 sağda 1 solda. Rabbim büyük dualarimiz birbirimizden eksik etmeyelim.

Back
X