2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Benim esi de sperm dna hasarı çıktı şimdi tedavi oluyo onun tedavisi bitsin biz hemen tup bebeğe başlayacağız eğer donmuslari kullansam tutmayabilir bu de bize mikroçip yapilacak o yuzden yeni tedavi çok daha iyi
Anladım canım bizim embriyolara mikroçip yapılmıştı, hepimiz için en hayırlısı olsun inşllah, DNA hasarı nasıl tesbit ediliyor spermiyogramda belli oluyor mu yoksa başka şeyler mi yapılıyor, benim eşimde de morfoloji bozukluğu vardı, 4 embriyo iyi kalitede oldu ama ne yazık ki tutmadı hayırlısı artık zamanını bekliyoruz.

Canim mirfoloji kötüyse hasar var demektir biz düzen laboratuarina yaptırdık dna hasarı yaptıracağız dedik öyle yaptırdık bizde embriyo oluyo 5 .güne gitmiyordu doktor bundan suphelendi

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar burdan duyurmuştum hamile olduğumu ama 11. haftaya girerken oğlumun kalbi durdu ve almak zorunda kaldılar Bugün tam 44 gün oldu çok üzüldüm çok ağladım perişan oldum onu içimde bu kadar hissetmişken o kalp atışlarını duymuşken aniden onu kaybettiğimi öğrenmek büyük bir şok tu benim için. Genetiğe gönderdik amerikaya ama bebeğimde hiçbir sorun çıkmadı gayet de sağlıklı bir bebekmiş, eşimde ve bende de bişey çıkmadı yani ortada bir sorun da yok. Ne yapacağımı sapıtmış durumdayım dondurulmuşlarım var ama tekrar denemek için hem erken hemde bende o güç yok ..... Çok yoruldum kendimi bitik hissediyorum doktorumun dediği 2 gün ağlarsın ama geçecek... İçim paramparça oysa kimseye belli etmesem de halen ağlıyorum sessizce her gece...Hamile arkadaşlara tavsiyem her testi yaptırın gerçi ben de yaptırmıştım ama kader diyelim...

ben anestezi ile oldum canım hemde çok rahat oldu hiç sorun olmadı ve tutmuştu da zaten.

Canim benim ne denir şimdi çok üzüldüm yani bir sorun yok ken böyle olması insan çok uzuluyo ya inşallah bebisin gelecek sana ne olur kendini bırakma

Merhaba arkadaşlar, embriyo transferinde ücret ne kadar oluyor acaba bilgisi olan yazabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…