- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.541
merhabalar kızlar hayırlı cumalar olsun 2 aylık bir aradan sonra benda tedaviye başladım ilk önce doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. sonra neden olmadığını araştırdık inşallah bu sefer Rabbimin izni ile olur diye dua ediyorum. bana uzun protokol uygulanacak bu sefer
Merhabalar ben de 20 mayista basladim tedaviye ilk denemem.. 1haziranda yumoslar toplandi, 23taneden 18i döllenmis:) Yarin tekrar bilgi verecekler, benimkiler dondurulacak reglden sonra transfer olacak.. insallah herkesinki hayirli sonuclanir, bekleyisimiz pozitif olur
Insallah canim insallah darisi bizlere hayirli olsun seninki deHayirli olsun cnm insallah bu sefer pozitifi görürsün ❤
Benimde dedigin sekilde oldu cnm ve ilk seferde tuttu insallah sende pozitif sonucu alirsin ♡
Canim cok iyi yapmışsın peki neden tutmuyo ne dediler sana inşallah bu sefer olur canim dualarim seninlemerhabalar kızlar hayırlı cumalar olsun 2 aylık bir aradan sonra benda tedaviye başladım ilk önce doktorumu ve hastaneyi değiştirdim. sonra neden olmadığını araştırdık inşallah bu sefer Rabbimin izni ile olur diye dua ediyorum. bana uzun protokol uygulanacak bu sefer
Aminn canimm
Insallah canim insallah darisi bizlere hayirli olsun seninki de
Canım eşimin sperm dna hasarı yüksek çıktı bi sürü ilaç vitamin verdi eşimede banada ilk hedefimiz kaliteli embryo elde etmek dedi doktorum birde çip yöntemi varmış onu denicez heralde dna su sağlam olan spermleri seçiyormuş inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizi hayırlı evlat nasip etsinCanim cok iyi yapmışsın peki neden tutmuyo ne dediler sana inşallah bu sefer olur canim dualarim seninle
Bizdede aynı canim esim ilaç kullanmaya başladı 3 ay sonra tekrar dna hasarı yapılacak sonra biz tup bebege baslayacagiz bizede çip yöntemi yapılacak sağlam spermler seçilecek canim insallah ikimizde güzel sonuçlar aliriz canim sen ne zaman basliyosun tedaviye canimCanım eşimin sperm dna hasarı yüksek çıktı bi sürü ilaç vitamin verdi eşimede banada ilk hedefimiz kaliteli embryo elde etmek dedi doktorum birde çip yöntemi varmış onu denicez heralde dna su sağlam olan spermleri seçiyormuş inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizi hayırlı evlat nasip etsin
çok sevindim hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsınız inşallahKızlar bugün kesemizi gördük 1taneydi hamd olsun Rabbime 2hafta sonra gel dedi kalp atışı için inşaallah goruruz hayirlisiyla hepiniz duamdasiniz Rabbim isteyen dileyen herkese gönlünün muradını versin
Canim cok sevindim senin adina insallah kalp atislarini duyarsınız sağlıklı bir gebelik olurarkadaşlar kiraz çiçeğinin dediği gibi bende pozitifi gördüm çok şükür cuma kan testi yaptık şimdi bugün tekrarlamamı istedi doktorum kan verdim sonucu bekliyorum inşallah değerlerim de artmıştır ve bebişim benimledir, merakla sonucu bekliyorum. Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine inşallah gönlümüzün muradını versin hepimizin...
Canım 2 gün spnra lucrin diye bir iğne verdi ona başılcam her sabah aynı saatte vur iğneyi oruç tutmanda bi sakınca yok bu dönem tutabilirsin dedi yalnız aklıma takıldj iğne orucu bozuyprmu kızlar netten baktığım kadarıyla bozmuyor diyolar ama başına böyle birşey gelen varmı orucumuda aksatmak istemiyorum.Bizdede aynı canim esim ilaç kullanmaya başladı 3 ay sonra tekrar dna hasarı yapılacak sonra biz tup bebege baslayacagiz bizede çip yöntemi yapılacak sağlam spermler seçilecek canim insallah ikimizde güzel sonuçlar aliriz canim sen ne zaman basliyosun tedaviye canim
Uzun protokol yapiliyo sana canim hayırlı olsun tedavin insallah son tedavin olur canim orucu bilmiyorum canim benim esimde igne oluyo iftardan sonra yaptiriyo ama ben bilmiyorum canimCanım 2 gün spnra lucrin diye bir iğne verdi ona başılcam her sabah aynı saatte vur iğneyi oruç tutmanda bi sakınca yok bu dönem tutabilirsin dedi yalnız aklıma takıldj iğne orucu bozuyprmu kızlar netten baktığım kadarıyla bozmuyor diyolar ama başına böyle birşey gelen varmı orucumuda aksatmak istemiyorum.
inşallah Rabbim gönlünüze göre versin6 tane dondurulmuş embriyomuz var insallah her sey iyi ve hayirli olur
Slm arkadaşlar benim transferim dun sabah oldu 2 embriyo ile...şuan burda yazdıklarınızı zi görünce ağlıyorum çünkü tutacağına inanmıyorum.Bülent tıraş çok iyi dedi bide 5. Gün diye ama ne bilim çok kötü durumdayım(((çok fazlada inanmıyorum.ama kendimi yormuyorum
Canim ben raporlu yaptırıyorum başkent te 3000 1500-2000 arası ilaçlar tuttu devlette galiba 2000 diye duymuştumkızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL
Ben yaptirdim ilk seferinde: hastane : 400 ilaclar:550 bu kadar odedim.kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL
Sen tup bebek mi yaptirdin çok uygunmusBen yaptirdim ilk seferinde: hastane : 400 ilaclar:550 bu kadar odedim.
Sen tup bebek mi yaptirdin çok uygunmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?