- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Bizdede esimde azosperm igne kullanıyo esim ilki tutmadi bende polip çıktı aralıkta onu aldırdim doktor martta başlıyoruz dedi benim dondurulmuş embriyom var 2 tane ama ben tedavi olacağım çünkü esim zaten tedavi oluyo ikinciyi düşündüğümüzde dondurulmuş lar la olsun istiyorum esim tekrar tedavi olmasın ben öyle tercih ettimBen yaptircam canim.esimde sperm azligi ve fsh hormonu yuksek .bitkiseller denedik olmadi 2.5yillik evliyiz mart ayinda karar aldik .sizin sorununu nz ne canim .
Daha önce tüp denemen oldu yani demi canim . Benum ilk olcak tüp. Allah gonlumuze gore versin indBizdede esimde azosperm igne kullanıyo esim ilki tutmadi bende polip çıktı aralıkta onu aldırdim doktor martta başlıyoruz dedi benim dondurulmuş embriyom var 2 tane ama ben tedavi olacağım çünkü esim zaten tedavi oluyo ikinciyi düşündüğümüzde dondurulmuş lar la olsun istiyorum esim tekrar tedavi olmasın ben öyle tercih ettim
Amin canim insallah hemen kavusuruz bebislerimizeDaha önce tüp denemen oldu yani demi canim . Benum ilk olcak tüp. Allah gonlumuze gore versin ind
Bizdede esim azosperm bende şubatta uzun protokol başlıyorum insallahBende varim kizlar.esimde sperm azligi+morfoloji sorunu var.ilac tedavisine basladik doktorum marttaki adetimde tüp bebek yapacagini söyledi.
Selamün aleyküm.bende mart ayında tüp bebek tedavisine başlıycam inş Allahın izniyle...18 yıllık evliyim.2.denememiz olacakMart ayında tüp bebek yaptiracak kimse yokmu
Sizde sorun neydi canım bizimde ikinci deneme canimSelamün aleyküm.bende mart ayında tüp bebek tedavisine başlıycam inş Allahın izniyle...18 yıllık evliyim.2.denememiz olacak
Bizde hiçbir sorun yok.hiçbişey bulamıyorlar.aslında gideceģim doktor hakkındada kararsız kaldım.Sizde sorun neydi canım bizimde ikinci deneme canim
Nerde yaşıyorsun canim ben adanadayim başkente gidiyorum banada bisey yok diyolar di sulu usg de miyom çıktı bebege zarari yok diye oyke kalsin amwliyata gerek yok dedi doktorum kist var dediler yumurta rezervi azalıyor dediler amh yaptirdim ondada dusuk cikti zaten sonra polip olusmus onuda aralıkta ameliyatla aldırdim biz sadece esimden biliyoduk bendede neler çıktı ve bunların hepsini ni tup bebek doktoru soyledi diğer gittiğim doktorlar hersey yolunda deyip gönderiyolar di ve ben hep doktora gidiyordumBizde hiçbir sorun yok.hiçbişey bulamıyorlar.aslında gideceģim doktor hakkındada kararsız kaldım.
Ben tayfun bey deyim canim ilk tedavim negatif aralıkta hitereskopi oldum biyopsi yapıldı şimdi hersey temiz bu ay başlıyorum uzun protokolgülşah canım doktorun kim?bende bu ay bülent beye gidecektim hasta oldum antibiyotik kullanıyorum gelecek aya kaldı
AMİN canim sen kimi dusunuyosun varmi aklında birihakkında hayırlısı olsun canım.
Randevu aldinmi canim bulent bey iyi bir doktorgülşah canım ben başkentte bülent beye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?