2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

gulsahhh01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
3.202
3.035
133
adana
Slm kizlar benim ilk tup bebek denemem negatif oldu aralıkta hitereskopi yapıldı polip olusmus onu aldırdik biyopsi yapıldı şubatta uzun protokol başlıyorum martta tup bebek yaptiracak lar gelin birbirimize destek olalim

Ben yaptircam canim.esimde sperm azligi ve fsh hormonu yuksek .bitkiseller denedik olmadi 2.5yillik evliyiz mart ayinda karar aldik .sizin sorununu nz ne canim .

Ben yaptircam canim.esimde sperm azligi ve fsh hormonu yuksek .bitkiseller denedik olmadi 2.5yillik evliyiz mart ayinda karar aldik .sizin sorununu nz ne canim .
Bizdede esimde azosperm igne kullanıyo esim ilki tutmadi bende polip çıktı aralıkta onu aldırdim doktor martta başlıyoruz dedi benim dondurulmuş embriyom var 2 tane ama ben tedavi olacağım çünkü esim zaten tedavi oluyo ikinciyi düşündüğümüzde dondurulmuş lar la olsun istiyorum esim tekrar tedavi olmasın ben öyle tercih ettim

Daha önce tüp denemen oldu yani demi canim . Benum ilk olcak tüp. Allah gonlumuze gore versin ind

Bende varim kizlar.esimde sperm azligi+morfoloji sorunu var.ilac tedavisine basladik doktorum marttaki adetimde tüp bebek yapacagini söyledi.

Bizde hiçbir sorun yok.hiçbişey bulamıyorlar.aslında gideceģim doktor hakkındada kararsız kaldım.
Nerde yaşıyorsun canim ben adanadayim başkente gidiyorum banada bisey yok diyolar di sulu usg de miyom çıktı bebege zarari yok diye oyke kalsin amwliyata gerek yok dedi doktorum kist var dediler yumurta rezervi azalıyor dediler amh yaptirdim ondada dusuk cikti zaten sonra polip olusmus onuda aralıkta ameliyatla aldırdim biz sadece esimden biliyoduk bendede neler çıktı ve bunların hepsini ni tup bebek doktoru soyledi diğer gittiğim doktorlar hersey yolunda deyip gönderiyolar di ve ben hep doktora gidiyordum

Ben de varım kızlar :) benim ilk denemem olacak. Sorun eşimde. Ben hala nerede yaptıracağıma karar veremedim ama büyük ihtimal Ankara HRS de yaptıracağım. Süreç Nasıl biraz anlatır mısınız? Brnim hiçbir bilgim yok süreçle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…