- Konu Sahibi gulsahhh01
Mart ayında tüp bebek yaptiracak kimse yokmu
Ben varım mart sonu transferim var kismetse ,kimler hangi hastanede kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart ayında tüp bebek yaptiracak kimse yokmu
Merhaba bayanlar ben de bu ay tedavi görüyorum sali günü yumurta toplanacak bakalım duruma göre belki erteleriz transferi demisti doktorum. Ben istanbul tüp bebek merkezine gidiyorumcok memnunum. Ilk denemem negatifti baska bir klinikte zaten oraya gittigime cok pişmanım o ay hazir da hissetmiyordum eşimin ısrariyla bodoslama daldik memnunda kalmadik bos yere birsürü paramiz gitti simdi raporlu devam ediyoruz bizde esimde problem var hem morfoloji %0 sayisi 4 milyon ileri harekliligi de 0 bakalım hayırlısı hepimiz adına
Benimde Mart sonu gibi olacak büyük ihtimalle ankara medicana da yaptırıcaz bizde ilk denememiz olacak inşallah son denememiz de olur Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasınBen varım mart sonu transferim var kismetse ,kimler hangi hastanede kızlar ?
Canim ben uzun protokol başladım benim de transfer Mart sonu gibi olur inşallah bu tedaviyle bebislerimize kavusuruz canimBen varım mart sonu transferim var kismetse ,kimler hangi hastanede kızlar ?
Ben adana baskent hastanesi tayfun cok ta tedavi oluyorum ikinci denemem insallah son olurBen varım mart sonu transferim var kismetse ,kimler hangi hastanede kızlar ?
Benimde Mart sonu gibi olacak büyük ihtimalle ankara medicana da yaptırıcaz bizde ilk denememiz olacak inşallah son denememiz de olur Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim bizde esimden kaynakli ama bendede ilk denemede polip olusmus ameliyat oldum sol yumurta tembel bu ay inşallah sonuclarimiz güzel olurGelişmelerden burdan birbirimizi haberdar edelim kızlar. Kimin ne gibi sorunu var ,benim : kan pıhtılaşmasi var ,polikistik over var ,hasimatoyum ayrıca ,şeker başlangıcı var ,sağ tüp yok alındı Sol tüp az açık
Bizde sorun yok ama bebiş de yok canım Temmuz 5 de üç sene olacak evleneliGelişmelerden burdan birbirimizi haberdar edelim kızlar. Kimin ne gibi sorunu var ,benim : kan pıhtılaşmasi var ,polikistik over var ,hasimatoyum ayrıca ,şeker başlangıcı var ,sağ tüp yok alındı Sol tüp az açık
Bizde sorun yok ama bebiş de yok canım Temmuz 5 de üç sene olacak evleneli
Adetimi bekliyoruz canım ayın 12si gibi adet olucam sonra süreç başlayacakHangi aşamadasın ?
Neden canım ne olduOfff stresten geberiyorum yaaaa![]()
Bende 12 sinde adet olucam ve sürecim başlayacak :) aynı zamana denk geliyoruz deseneAdetimi bekliyoruz canım ayın 12si gibi adet olucam sonra süreç başlayacak
Merhaba kizlar selamlar herkese bende dun itibariyle reglimin 2. Günüydü ve tedaviye basladim. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin inşallah doktorum Erbil Yağmur bu arada cok güveniyorum kendisine umarim hersey güzel olacak :)
Hayir canim adim kübra değil :) dun bahcecidemiydin sende ?Kübra senmisin ?
Hayir canim adim kübra değil :) dun bahcecidemiydin sende ?