- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
Allah bağışlasın bide nasip olsun inş
AMin cnm Sagol..darısı sizin başınıza inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın bide nasip olsun inş
Evet ilk olacak inşEvt cnm.35 Yaş alti tek embriyo ama senin ilk denememi.
Hoşgeldin arkadaşım.inşallah veririz güzel haberlerimizi..bilgilerini yazarsan arkadaşımız tabloya ekler seni
Merkez ismi
Regli tarihi[/QUOT
Hoşgeldin arkadaşım.inşallah veririz güzel haberlerimizi..bilgilerini yazarsan arkadaşımız tabloya ekler seni
Merkez ismi
Çok sağolun Regli tarihi
çok sağolun yaşım 31,amh düşüklüğü var bende, eskişehrde osmangazi üniversite hastanesinde tedavi oluyorum,10 mart regl tarihimHoşgeldin arkadaşım.inşallah veririz güzel haberlerimizi..bilgilerini yazarsan arkadaşımız tabloya ekler seni
Merkez ismi
Regli tarihi
canim aslinda oyleymis ama bazi doktorlar birden fazla veriyor, benim doktorum da ilk denememde iki tane vermisti ikincisinde de iki verecek insallah. yasim 26 bu aradaArkadaşlar bugün doktorum bana bazı belgeler verdi diyorki o belgede 35 yaş altındaki kadına bir embriyo transfer edilir yasal zorunluluk imiş öylemi
özelde mi yaptırıyorsun tedaviyicanim aslinda oyleymis ama bazi doktorlar birden fazla veriyor, benim doktorum da ilk denememde iki tane vermisti ikincisinde de iki verecek insallah. yasim 26 bu arada
evet canim özel de yaptiriyorumözelde mi yaptırıyorsun tedaviyi
Cnm benim ilk denememdede simdikindede iki tane koydu yasim 29Arkadaşlar bugün doktorum bana bazı belgeler verdi diyorki o belgede 35 yaş altındaki kadına bir embriyo transfer edilir yasal zorunluluk imiş öylemi
ben 13. gün oldum 5-6 gün sonra olanda varMrb kızlar yumurta toplandiktan kacgun sonra adet oldunuz
Sağol canım ben daha olmadım merak ettim olsada başlasam artık diye dua ediyorumben 13. gün oldum 5-6 gün sonra olanda var
bu adetinden sonramı olacak transfer benim 2. adetten sonra olacakSağol canım ben daha olmadım merak ettim olsada başlasam artık diye dua ediyorum![]()
Merhaba arkadaşlar bende nisanda tedaviye başlıcam bu ay tahlillerle uğraşıcam ben mayıs 2013 te ilk tedavimi oldum kızım 2 yaşında şimdi şükürler olsun hepiniz hepiniz bu güzelliği yaşayın inşallah stresli ama tatlı telaşeler bunlar şimdi kızıma kardeş için tekrar nisan sonunda olcak adetimle başlamayı düşünüyoruz ama daha druma gitmedim tahliller ne der Dr Tmm der mi bilmem hayırlısı rabbim hepimizi güldürsün toğiğiniz bol bereketli sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun inşallah hepinizi öpüyorum
Evet bu adetten sonra olacak senin niye ikinci adetten sonra doktor birsey dedimibu adetinden sonramı olacak transfer benim 2. adetten sonra olacak
ilaçların etkisi tam olarak geçsin ondan sonra yapalım dedi prolaktin 1.6 oldu sonra düştü ama riske atmak istemiyorum dedi ve dondurulmuşlarla şans daha yüksekmiş. birde kist felan olursa ilaçlardan dolayı atılsın tam dediEvet bu adetten sonra olacak senin niye ikinci adetten sonra doktor birsey dedimi
kaç embriyo oldu benm 3 tane ancak 8 yumurta toplanmıştı ama 3 ü olduEvet bu adetten sonra olacak senin niye ikinci adetten sonra doktor birsey dedimi
Anladım canım benim doktorumda dondurulmuslarla şans daha yüksek dedi hormantestlerim hepsi iyiydiilaçların etkisi tam olarak geçsin ondan sonra yapalım dedi prolaktin 1.6 oldu sonra düştü ama riske atmak istemiyorum dedi ve dondurulmuşlarla şans daha yüksekmiş. birde kist felan olursa ilaçlardan dolayı atılsın tam dedi