2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hoşgeldin arkadaşım.inşallah veririz güzel haberlerimizi..bilgilerini yazarsan arkadaşımız tabloya ekler seni
Merkez ismi
Çok sağolun Regli tarihi
Hoşgeldin arkadaşım.inşallah veririz güzel haberlerimizi..bilgilerini yazarsan arkadaşımız tabloya ekler seni
Merkez ismi
Regli tarihi
çok sağolun yaşım 31,amh düşüklüğü var bende, eskişehrde osmangazi üniversite hastanesinde tedavi oluyorum,10 mart regl tarihim

Merhaba arkadaşlar bende nisanda tedaviye başlıcam bu ay tahlillerle uğraşıcam ben mayıs 2013 te ilk tedavimi oldum kızım 2 yaşında şimdi şükürler olsun hepiniz hepiniz bu güzelliği yaşayın inşallah stresli ama tatlı telaşeler bunlar şimdi kızıma kardeş için tekrar nisan sonunda olcak adetimle başlamayı düşünüyoruz ama daha druma gitmedim tahliller ne der Dr Tmm der mi bilmem hayırlısı rabbim hepimizi güldürsün toğiğiniz bol bereketli sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun inşallah hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar bugün doktorum bana bazı belgeler verdi diyorki o belgede 35 yaş altındaki kadına bir embriyo transfer edilir yasal zorunluluk imiş öylemi
canim aslinda oyleymis ama bazi doktorlar birden fazla veriyor, benim doktorum da ilk denememde iki tane vermisti ikincisinde de iki verecek insallah. yasim 26 bu arada

Merhaba arkadaşlar bende nisanda tedaviye başlıcam bu ay tahlillerle uğraşıcam ben mayıs 2013 te ilk tedavimi oldum kızım 2 yaşında şimdi şükürler olsun hepiniz hepiniz bu güzelliği yaşayın inşallah stresli ama tatlı telaşeler bunlar şimdi kızıma kardeş için tekrar nisan sonunda olcak adetimle başlamayı düşünüyoruz ama daha druma gitmedim tahliller ne der Dr Tmm der mi bilmem hayırlısı rabbim hepimizi güldürsün toğiğiniz bol bereketli sağlıklı hayırlı bebeklerle dolsun inşallah hepinizi öpüyorum

Hoşgeldin arkadaşım bende 2013de mayıs ta hamile olduğumu öğrenmiştim ayniyiz seninle kızım 2 yaşında benimde..Allah bağışlasın yavrunuzu..insallah bi kardeside olur hayırlısıyla bizde kızıma kardeş için basliycaz inşallah hayırlısı olsun..

benim yaşımda 33 ilk denemem olacak ama devlette yaptırcam söylesem yaparlar mı acaba 2 tane ,ıkı tane olursa bakması çok zor olacak benim için ama şansı artırmak için de istiyorum

merhaba arkadaşlar, bende mart ayındaki adetimde başlayacaktım ve normalde ayın 8 inde regl oluyorum ama adetim bugün başladı.. dr cetrotide igne ile bant verdi 3 gündür onları kullanıyordum bunun etkisi olan var mı? böyle bi deneyim yaşayan ya da fikri olan var mı arkadaşlar

Evet bu adetten sonra olacak senin niye ikinci adetten sonra doktor birsey dedimi
ilaçların etkisi tam olarak geçsin ondan sonra yapalım dedi prolaktin 1.6 oldu sonra düştü ama riske atmak istemiyorum dedi ve dondurulmuşlarla şans daha yüksekmiş. birde kist felan olursa ilaçlardan dolayı atılsın tam dedi

ilaçların etkisi tam olarak geçsin ondan sonra yapalım dedi prolaktin 1.6 oldu sonra düştü ama riske atmak istemiyorum dedi ve dondurulmuşlarla şans daha yüksekmiş. birde kist felan olursa ilaçlardan dolayı atılsın tam dedi
Anladım canım benim doktorumda dondurulmuslarla şans daha yüksek dedi hormantestlerim hepsi iyiydi

Back
X