2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

rabbi hebli mines salihin, hz İbrahim'in evlat duası arkadaşlar hepimiz okuyalı ve birbirimizede okuyalım kabul olur inş

benim yaşımda 33 ilk denemem olacak ama devlette yaptırcam söylesem yaparlar mı acaba 2 tane ,ıkı tane olursa bakması çok zor olacak benim için ama şansı artırmak için de istiyorum
aynen bakini zor ama bende sansi artirmak icin iki istemistim ilkinde bir tanesi tutmustu bu seferde iki tane konulacak insallah

Kızlar bu gün hsg çektirdim anestezi almadan,şükürler olsun rabbime çok rahat oldu ve temiz çıktı Allah izin verirse ayın 24 ü start verecez,hsg kabusum olmuştu ama oradaki hemşireye ben neden anestezi almıyorum diye sorduğumda doktorun normal muayeneyi rahat olduğun için anesteziye gerek duymamış dedi... Hsg bittikten sonra herkezi öpesim geldi

Kızlar selam. Bende yarın başlıyorum artık iğnelerime kısmetse. Hadi Bismillah :KK46:

Kızlar bu gün hsg çektirdim anestezi almadan,şükürler olsun rabbime çok rahat oldu ve temiz çıktı Allah izin verirse ayın 24 ü start verecez,hsg kabusum olmuştu ama oradaki hemşireye ben neden anestezi almıyorum diye sorduğumda doktorun normal muayeneyi rahat olduğun için anesteziye gerek duymamış dedi... Hsg bittikten sonra herkezi öpesim geldi

Gözün aydın cnm.geçmiş olsun.sevindim sorun çıkmamasına.

Bu ay tup bebek denemem yarim kaldi.. Yani transfer olamadim... Bu Mart ayinda hemen baslayabilirmiyim yoksa beklemek mi lazim..

neden yarım kaldı. doktorun uygun görürse baslar canım

Cunku transfer edecek embriyo gelismedi. Cok az dozda igneler yapildi. Toplanan yumurta azdi ve gelismede olmadi. cok hayal kirikligi oldu. dogrusu ayni klinige gitmeyi dusunmedigim icin.. ne yapacagima karari su asamada kendim verecegim. hani bu sekilde deneyimi olan varsa diye merak ettim.

bu ay baslayanlar nekadar dozda igne yapiyor hergun merak ediyorum. herkes farkli ama. bunun bir averaji nedir bilsem sevinecegim..

Back
X