- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah arkadaşım ben de badem, ceviz, fındık, kestane balı, keçiboynuzu pekmezi, çörekotu ve zerdeçalı karıştırdım. Her gün bir kaşık yiyorum. Eşime de yediriyorum.Benimde 5.50 canım iki tedavidede 15 yumurtam vardı Ben herzaman derim az olsun kaliteli olsun canım 15 ten hep 5 döllendibu sefer arı sütü ve vitaminler kullandım bakalım nasıl olcak kaliteleri
Kızlar bu hafta transferim olacak bademcik enfeksiyonu oldum iğne ve agumentin verdi doktor haftaya transfer var sizce napiyim iptal mi etsem hamilelerin kullandığı ilaçlar dedi doktor ama sonuçta embiryoyu da zararlı sanıp atmaz dimi..
Kullanıp tutunan oldu mu hic
Benimde 5.50 canım iki tedavidede 15 yumurtam vardı Ben herzaman derim az olsun kaliteli olsun canım 15 ten hep 5 döllendibu sefer arı sütü ve vitaminler kullandım bakalım nasıl olcak kaliteleri
Hadi gözün aydın cnm sevindim bi sorun çıkmamasına..
Aaaa ekle canım çok iyi düşünmüşsün liste olayını deneme 3 yaş 28 sorun azospermi bahçeci fulya 7 mart tedavi adet tarihim transferde nisanda olur canımSeni de ekleyeyim mi listeye?
Yas: 37 oldum :)Kızlar yaş, infertilite sebebi, tedavi olduğunuz merkez, kaçıncı denemeniz olduğu ve beklenen transfer tarihini yazarsanız liste yapıp ekleyeceğim. Daha iyi takip ederiz birbirimizi.
Merhaba hanımlar benimde ilk tüp bebek denemem olacak bugün iğnelerime başlıyorum 5 gün kullanıp kontrole gideceğim inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız
Hayirli olsun cnm hoşgeldinMerhaba hanımlar benimde ilk tüp bebek denemem olacak bugün iğnelerime başlıyorum 5 gün kullanıp kontrole gideceğim inşaAllah hayırlı sonuçlar alırız
anladım.güzel haberi önce senden alacagız demekek ki[/QUOTE]Canim ben adet olunca kontrol edilecek rahim kalinlasinca Embriyolar yerleştirilecek benim dondurulmuş transferi olacak
Dondurulmuş embiryo mu seninde hangi merkezdesin. İlk deneme miDoktoruna güven, içini ferah tut. Öyle dediyse öyledir. Benim de transfer martın ilk haftası gibi
amin canım Allah hepimizın yardımcısı olsunmerhaba arkadaşlar, benim üçüncü denemem martta ki adetimi bekliyoruz. eşimde sayı azligi ve morfoloji bozukluğu var bende pko yum. bahçeci fulya da başlayacağız inşallah burdan tüm tedavideki arkadaşların güzel haberlerini alırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba canım bizde bahçeci fulyada tedavi görcez 6 martta adet 7 martta tedavi kısmetse senin adet tarihin ne zaman ?merhaba arkadaşlar, benim üçüncü denemem martta ki adetimi bekliyoruz. eşimde sayı azligi ve morfoloji bozukluğu var bende pko yum. bahçeci fulya da başlayacağız inşallah burdan tüm tedavideki arkadaşların güzel haberlerini alırız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
8-9 mart benimkide bi değişiklik olmazsa ven Güvenç beye gidiyorum senin dr un hangisiMerhaba canım bizde bahçeci fulyada tedavi görcez 6 martta adet 7 martta tedavi kısmetse senin adet tarihin ne zaman ?