- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
banada aşağı yukarı aynısı oldu ben gittim havalar binbeşyüz 3. tüp bebek denememde tuttu doktor bey falan dedim başka bi hastanedeydim doktor dediki size biraz vitamin yazalım soluk görünüyosunuz ense kalınlığınada bakalım dedi ben crinone kullanıyorum şuan bide folbiol var dedim normal sohbet ettik...
bebeği bi göriyim ben dedi bende neşeli neşeli tekrar kalp sesi dinliycekmişiz gibi yattım aynı dediğin gibi baktı baktı uzun uzun bişey söylemedi kanamalı bölgeler var dedi bebek yaşıyomu düşmüşmü dedim sakin ol dedi düşük olmamış henüz dedi bide alttan bakalım kesin bişey söylemek için erken dedi hepsi alıştırmaymış meğersem ölen dirilirmi ben ultrasondan hiç anlamam öyle ekrana boş boş baktım. eşime döndü kalp atışı alamıyorum beyfendi dedi. eşim zavallım sordu tekrar bakın belki görürsünüz falan dedi imkanı yokmu bunun başka hastaneye gidelim falan dedi ama ... bebeği almamız lazım kürtajla dedi ben çığlıklar ağlamalar arabayı tekmelemeler..
eve gittim anneme kalbi durmuş dedim bayıldım ayıldım annem tokatlar attı ayılayım diye falan komşular koştu geldi sonra kürtaja girdim.
Vural çok geçmiş olsun arkadaşım. En büyük mutluluklar senin olsun inşallah bundan sonra. Transfer tarihin 12 mart değil mi?