2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bide kaç saat tuvalete çıkmamak lazım testi yapmak için?
Gebelik testinde gerek yok sabah ilk idrarla en sağlıklısı ama ovulasyon testine 4 saat öncesinden sıvı alımını bırakmak ve tuvalete çıkmamak gerekiyor ama ben 3 saat dayanabiliyorum yinede doğru sonuç veriyor

Ya canım şöyle diyeyim şimdi tuvalete çıktım ya kaç saat sonra tekrar tuvalete çıkıp testi uygulayabilirim? Test bozuk çıktı ya başka yapcam Bi saat oldu da Bi saat daha beklesem mi?

Ya canım şöyle diyeyim şimdi tuvalete çıktım ya kaç saat sonra tekrar tuvalete çıkıp testi uygulayabilirim? Test bozuk çıktı ya başka yapcam Bi saat oldu da Bi saat daha beklesem mi?
Bence sabahı bekle canım en sağlıklısı hem bişi varsa pozitif çıkma olasılığı artar

kızlar öncelikle merhaba;
her şeyi baştan sona okuyayım dedim ama oku oku bitmiyor.sanırım ben hiçbir şey bilmiyorum. Bat nedir, ne zaman hamile kalınır, yumurtlama günleri ne zaman olur, ovülüosyon dediğiniz nedir.Çok rica ediyorum biri bunları anlatabilir mi bana? Çok utanıyorum bu konularda bilgi sahibi değilim. 11 aylık evliyim ve ilk defa bu ay korunmadan ilişkiye başladık.Umarım çocuğum olur.bunu herkes gibi bende çok istiyorum.Şimdiden teşekkürler bilgi verecek olanlara.

T tostos16 sen daha tecrübelisin hadi bakalım

Öhöhöm merhaba canım
Şimdi önce kısaltmaları açıklayayım bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihinin ilk günü demek
Ovulasyon yumurtlama günü demek
Eğer ovulasyon gününde öncesinde ve sonrasında ilişki olursa gebe kalma ihtimalin çok yüksek başka bi sorun olmadıkça
Yumurtlama gününü kasık ağrından ve o gün gelen yumurta akı kıvamında uzayan bir sıvı var ordan anlayabilirsin
Yok eğer ben öyle anlayamam diyorsan benim gibi ovulasyon testleri satılıyor onlardan kullanırsan daha garanti olur
Umarım yardımcı olabilmişimdir aklına takılan şeyleri herzaman sorabilirsin utanmaca yok ben soruyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…