- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.641
Ovulasyon testimi yapsam akşam gidince acaba ölcem meraktan Ayy eve laboratuvar mı kursak napsak kızlar
Doktora gittin mi ?Bende 6 aydır evliyim ve bebis istiyoruz. Ama her ay hayal kırıklığı yaşıyorum. mart ayında da olmadi. Artik nisanda da olmazsa ne yaparım bilemiyorum
Canım en güzeli sabah yapmakBide kaç saat tuvalete çıkmamak lazım testi yapmak için?
Gebelik testinde gerek yok sabah ilk idrarla en sağlıklısı ama ovulasyon testine 4 saat öncesinden sıvı alımını bırakmak ve tuvalete çıkmamak gerekiyor ama ben 3 saat dayanabiliyorum yinede doğru sonuç veriyorBide kaç saat tuvalete çıkmamak lazım testi yapmak için?
Doğru diyorsunben diyorum işte yakında doktorlar diploma yırtar bizim yuzumuzden kaç gün kaldı adetine ?
Bence sabahı bekle canım en sağlıklısı hem bişi varsa pozitif çıkma olasılığı artarYa canım şöyle diyeyim şimdi tuvalete çıktım ya kaç saat sonra tekrar tuvalete çıkıp testi uygulayabilirim? Test bozuk çıktı ya başka yapcam Bi saat oldu da Bi saat daha beklesem mi?
Ayyy canımm hadi hayırlısııikiz olması ne kadar da güzell Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinn
Aaa maşallah maşallah maşallah bak gördün mü boşa üzdün kendini
T tostos16 sen daha tecrübelisin hadi bakalımkızlar öncelikle merhaba;
her şeyi baştan sona okuyayım dedim ama oku oku bitmiyor.sanırım ben hiçbir şey bilmiyorum. Bat nedir, ne zaman hamile kalınır, yumurtlama günleri ne zaman olur, ovülüosyon dediğiniz nedir.Çok rica ediyorum biri bunları anlatabilir mi bana? Çok utanıyorum bu konularda bilgi sahibi değilim. 11 aylık evliyim ve ilk defa bu ay korunmadan ilişkiye başladık.Umarım çocuğum olur.bunu herkes gibi bende çok istiyorum.Şimdiden teşekkürler bilgi verecek olanlara.
Hemen yardımcı olayım
Sizin bat ne zamanHemen yardımcı olayım
Öhöhömkızlar öncelikle merhaba;
her şeyi baştan sona okuyayım dedim ama oku oku bitmiyor.sanırım ben hiçbir şey bilmiyorum. Bat nedir, ne zaman hamile kalınır, yumurtlama günleri ne zaman olur, ovülüosyon dediğiniz nedir.Çok rica ediyorum biri bunları anlatabilir mi bana? Çok utanıyorum bu konularda bilgi sahibi değilim. 11 aylık evliyim ve ilk defa bu ay korunmadan ilişkiye başladık.Umarım çocuğum olur.bunu herkes gibi bende çok istiyorum.Şimdiden teşekkürler bilgi verecek olanlara.
1 ve 3 nisan arası bekliyorum canım inşaAllah bebiş vardır da gelmez :)Sizin bat ne zaman
Aaaaa süper ya çok mutlu oldum ayyy çok güzel MaşaAllah maşallah maşallahKızlar test yaptım çift çizgi çıktı heyecandan ölmek uzereyim
hadi gızun aydın canım:) adetin geçmiş miydi?Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı heyecandan ölmek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?