2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Pozitif çıkıyormuş gebeysen ama çokta güvenilir değil tabii Lady Strawberry in negatif çıkmıştı mesela ama hamileymiş meğer
Ben ovulasyon testi ile yapmamistim kız normal gebelik testi ile yapmıştım ama erken gebelik testi olsun normal test olsun adetten önce çıkmamıştı bende

Ben de sabırsızlardanım. Daha adet günüm gelmeden test yaptım koca bi negatif

Ovulasyon testi negatif tüm umutlarım bitti benim
canım ovulasyonla gebelik mi belli olur bence imkansızz. Beta hormonunu olçmuyor ki o test. Sen yarın normal test sl yap ben senden çok umutluyum:) benim mide bulantım arttı. Yemek yeme hissi çok fazla. Acaba midemi mi üşüttüm. Normal bulantıda insan yemek yiyemez ama yedikçe yiyorum anlamadım bu işi.. Yarın sabahtan yapıcam bide

Arkadaşlar benimde bugün çok karnım ağrıdı ve bütün gün uyukladım nırmalde adetimden 3 gün öncesinde kahve rengi lekelenmelerim başlardı bu ay yok hamilelik şüphem daha da artmaya başladı daha adetime 3 gün kaldı ama bukadar karnımın ağrıması sizce normal mi

Slm kizlar.bebiş isteyen özellikle yeni katilan arkadaşlari bi konuda bilgilendirmek istiyorum.ben bu ay dış gebelik geçirdim.normalde ağrı ve kanama şeklinde belirtileri olurmuş.ama bende şöyle oldu.ben bu ay hamile kaldim sanmıştım.aslinda geçen ay kalmışım.ve geçen ay adetim 6gün erken olmuştu.normalde hiç şaşmaz ama ben havalardan diye düşünmüştüm.normal adetim gibiydi.meğer büyük bi kanamaymış.ve o an bebeğın gelişimi durmuş ama düşmemiş kalmiş tüpte.ben farkedemediğim için 2.ay tesadüfen kanda çikti.bunu söylemek çok zor ama tek şansım bebegın gelişiminin durmuş olmasiydi.ciddi bi hayati tehlike atlattim.demem o ki kendinizi çok iyi taniyin en ufak bi degişiklikte lütfen dr a gidin.o kanamalar özellikle çok şeyi erken farketmenizi sağlayabilir.uzun oldu ama kimsenin yaşamasini istemiyorum aman dikkat kizlar.herkese sağlık diliyorum ve öpüyorum

canım eğer gebelik varsa karın ağrısı yapar tabiki en belirgin belirtilerinden biri karın ve bel ağrısı

Kızlar yardım edin ben bugün iki kere kasık ağrısı hissettim acaba yumurtluyo olabilir miyim 1 nisan 14.gün ama 2 gün erken olabilir mi

Gunaydınn:) kızlarr benim bata 3gun var demin ilk idrarla test yaptım çıkmadı diye olsa silik de olsa çıkardı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…