- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.681
Ben ovulasyon testi ile yapmamistim kız normal gebelik testi ile yapmıştım ama erken gebelik testi olsun normal test olsun adetten önce çıkmamıştı bendePozitif çıkıyormuş gebeysen ama çokta güvenilir değil tabiiLady Strawberry in negatif çıkmıştı mesela ama hamileymiş meğer
Nüfus patlaması olcak bu ay sayemizde
Ovulasyon testi belirleyici değil diye sen demiştin bana cnm ümidini kaybetme bak benim gebelik testi negatif çıktı ama hala ya erken yaptığımdan negatif çıktıysa diyorumOvulasyon testi negatif tüm umutlarım bitti benim
Nasıl çıktı yani soluk pembemi yoksa hiç ikinci çizgi yokmu?Ovulasyon testi negatif tüm umutlarım bitti benim
Ovulasyon testi gebeliği gösteriyor mu ki ?Ovulasyon testi negatif tüm umutlarım bitti benim
canım ovulasyonla gebelik mi belli olur bence imkansızz. Beta hormonunu olçmuyor ki o test. Sen yarın normal test sl yap ben senden çok umutluyum:) benim mide bulantım arttı. Yemek yeme hissi çok fazla. Acaba midemi mi üşüttüm. Normal bulantıda insan yemek yiyemez ama yedikçe yiyorum anlamadım bu işi.. Yarın sabahtan yapıcam bideOvulasyon testi negatif tüm umutlarım bitti benim
canım eğer gebelik varsa karın ağrısı yapar tabiki en belirgin belirtilerinden biri karın ve bel ağrısıArkadaşlar benimde bugün çok karnım ağrıdı ve bütün gün uyukladım nırmalde adetimden 3 gün öncesinde kahve rengi lekelenmelerim başlardı bu ay yok hamilelik şüphem daha da artmaya başladı daha adetime 3 gün kaldı ama bukadar karnımın ağrıması sizce normal mi
senin bat ne zamandı cnnKızlar cioook heyacenliyimm
Erken olabilir .. Akıntı ne durumda ?Kızlar yardım edin ben bugün iki kere kasık ağrısı hissettim acaba yumurtluyo olabilir miyim 1 nisan 14.gün ama 2 gün erken olabilir mi
Akıntı da var gibi ama tam emin değilim aswenErken olabilir .. Akıntı ne durumda ?
Ovulasyon testin de yok sanırım.. Madem şüphe ediyorsun degerlendir canım erken yumurtlama olabilir.. 48 saat zaten sperm rahimde canlı kalabiliyor.Akıntı da var gibi ama tam emin değilim aswen
Aynen cnm bende öyle yapmayı düşünüyorum Sağol...Ovulasyon testin de yok sanırım.. Madem şüphe ediyorsun degerlendir canım erken yumurtlama olabilir.. 48 saat zaten sperm rahimde canlı kalabiliyor.
Canım doktorlar 12-14-16. Günleri değerlendirin diyoo. Bence yumurtlama dönemindesin değerlendirr hemennKızlar yardım edin ben bugün iki kere kasık ağrısı hissettim acaba yumurtluyo olabilir miyim 1 nisan 14.gün ama 2 gün erken olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?