- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.601
Ayyy canımm hadi hayırlısıışimdi doktorla konuştum, değerim 2800 çıkmış, acaba ikiz olabilir mi dedi, çünkü ultrason görüntüsüyle değerler paralel dedi,.c.tesi sabah yine bakacak, hayırdır inşallah, bizim kuzenlerde ikiz :)
Bat a kaç günün var canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tevekkül etmek lazım ama çok zor insanın içi durmuyor coşuyorKiyamam sana bende cok seviyorum emin ol canim hala saskinim ya o kadar umutluydum ki bu ay icin bide kaldim öyle
Amin canım İnşallahHepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşaAllah
Aaa maşallah maşallah maşallah bak gördün mü boşa üzdün kendinişimdi doktorla konuştum, değerim 2800 çıkmış, acaba ikiz olabilir mi dedi, çünkü ultrason görüntüsüyle değerler paralel dedi,.c.tesi sabah yine bakacak, hayırdır inşallah, bizim kuzenlerde ikiz :)
Haklisin canimCanım benim yıpranırım diye kendini koşullandırma. Allah ne zaman isterse o zaman verecek sende tevekkül edeceksin
Daha cok var on gün..ama ben bu ay sanki olacak diye hissettim sanki Rabbim bu ay nasip edecek diye düşündüm canimBat a kaç günün var canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tevekkül etmek lazım ama çok zor insanın içi durmuyor coşuyor
Canım bildiğim kadarıyla o doktor kontrolünde kullanılan bi ilaç. Doktor veriyo ilacı.Bi kadın doğumcuya Danışarak başlamanı tavsiye ederim ben şahsenarkadaslar bana yardımcı olurmusunuz 1,5 yıllık evlıyım bır düşügüm oldu 3 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı 3 aylık bende netden araştırdım klomen yumurta oluşması ıcın kullanıyorlarmıs acaba bende kullansammı tecrubelı olan bayanlar bana yardımcı olurmu
Canim bende beş ay önce bos gebelikten kurtaj oldum hala olmadı belkide bi zamani var rabbimin bildiği ve dilediği bi zaman var bende ilk aylar o kadar kotuydum ki ama gercekten rabbime sığınmak gerek başka yolu yokben yarımn randevu aldım ama detlıyım suanda ıkıncı gunum acaba adetlıyken gıtsem sorun olurmu 3 ay once gıtdım dr hıc bır sorun yok dedı fobıol verdı korunmasız ılıskıye gırebılırsınız dedı ama uc aydır adet oluyorummorleım cok bozuk kendımı ıyı hıssetmıyorum nerde yanlıs yapıyorum acaba dusunuyorum
Amin canim inşallahbenımde 9 ay once gecen sene anneler gunund ekaybettım sekız haftalıkdı düşdü kalbı durdu gelısımıde yavasdı ama cok zor toparlandım psıkolojım bozuldu kendıme zor geldım altı ay korunduk dr gıtdım hersey yolund abebek olabılır dedı ama uc aydır olmuyor rabbım hayırlısını saglıksınızı bıze nasıp eder
inşallah canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla :)Daha cok var on gün..ama ben bu ay sanki olacak diye hissettim sanki Rabbim bu ay nasip edecek diye düşündüm canim
Kızlar merhaba dün benim regl olmam gerekiyodu ama olmadı test yaptım negatif ama hala gelan giden yok ve aşırı derecede canım yancak kadar gögüslerim ağrıyo sizce neden gelicek diyemi ??
Salatalarin arasında yemeklerde çok olmamak kaydı ile yenilebilir ama çok tüketimi düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyor çünkü çok iyi bir söktürücü ben ihtihabimi onunla söktürdümMaydanoz yemiycezmi yani şok oldum şimdi
Klomen kafaya gore alınacak bir ilaç değildir yumurta takibi yapılması lazım eğer ilaç ile yumurta oluşur ve catlsmazsa kist oluşur doktoruna git o sana yardımcı olur zaten ama kafana gore sakın alma o ilacıarkadaslar bana yardımcı olurmusunuz 1,5 yıllık evlıyım bır düşügüm oldu 3 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı 3 aylık bende netden araştırdım klomen yumurta oluşması ıcın kullanıyorlarmıs acaba bende kullansammı tecrubelı olan bayanlar bana yardımcı olurmu
Adetin 5. Günü gitmen gerekiyor klomen vermesi için 5. Günu git ve doktoruna rica etben yarımn randevu aldım ama detlıyım suanda ıkıncı gunum acaba adetlıyken gıtsem sorun olurmu 3 ay once gıtdım dr hıc bır sorun yok dedı fobıol verdı korunmasız ılıskıye gırebılırsınız dedı ama uc aydır adet oluyorummorleım cok bozuk kendımı ıyı hıssetmıyorum nerde yanlıs yapıyorum acaba dusunuyorum
Doktora gitmen gerekiyor kendini ihmal etme .. Ben bebek istemeden önce gidip bi problem var mı yok mu diye baktirdim kendime sen istiyorsun olmuyor hala doktora gitmiyorsun cok yanlış yapıyorsun belki bir problem var? Bence bir an önce doktora git kendini muayane ettirBende hamile kalmak istiyorum ama 10 yil aradan sonra olmuyor ne yapmam lazim yorumlarınızı bekliyorum lutfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?