2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Suan beni tarof ettin kuzum ya hadi bak guzel haberle gek ve bana mutlaka haber et bu bi hafta icinde cok dikkat et kuzum derlerya sol kasik batmasi hamilekik belirtisi diye yok arkadas bende hep sagda oldu solda arada oldu ama bak snuc ortada daha yeni sola vuruyo sanci

Canım benim hiç ümidini kaybetme belirtilerin bebiş belirtisi gibi geldi banada beni hatırlarsan adet tarihimden 4 gün sonra bile negatif çıkmıştı, 5 gün daha geçti yani adetim geçtikten 9. gün öğrendim hamile olduğumu inşallah bu sefer seninledir bebişin olmaz dediğin an olur . Hadi hayırlısı bakalım güzel haberler verirsin inşallah

Dimi kiz bosa konusmuyom ben cnku bana baris hamile geldi bu hatun yavvv )) benim yasadiklarimi anlatti birebir ayni arada farklar var yani baska belirtilerde ama bnm ilk hallerimi anlatti daha yeni bulanti var

Dimi kiz bosa konusmuyom ben cnku bana baris hamile geldi bu hatun yavvv )) benim yasadiklarimi anlatti birebir ayni arada farklar var yani baska belirtilerde ama bnm ilk hallerimi anlatti daha yeni bulanti var
Yok canım boşa konuşmuyoruz, benimde yumurtlamadan sonra kasık, bel ve göğüs ağrım kalmıştı devam etmişti hep bide Allah içine o hissi veriyo ben negatif çıktığında bile yok ben hamileyim hissediyorum demiştim hep. Vücutta olup bitenleri iyi gözlemlemek gerekiyo, bencede arkadaşta hamişş, ayyyyy nasıl heycanlııı bu bekleyişşş

Evet ya vallahi yeniden heycan basti brni bende adetr 4kala ngayifti adetten bi gun snra pozitf cikti

Biraz önce dr umla yazıştım bahsettim durumdan. Bekle dedi. Adet gününde olmazsan hemen test yaptır dedi. Benim tek hayalim eşime özel bi günde bu hediyeyi vermekti. Oğlumda hiç bi güne denk gelmedi aMa yinede süpriz yapmıştım. İkincide denk gelmedi. aten o hepten süpriz oldu geldi ve hemencik gitti bakalım eğer bu olursa babalar günü hediyesi olacak :) tabii varsa ve çıkarsa.

Cimmasa da bak bde adet oncesi cikmadi ade gunu tesy yaptim cizviler cikti net sskikde snra kan verdim bigin sonra harbi bend eyok derken banada supriz oldu kuzum varmis meger sendeki belortiler gayet net bide sen gecmise degil artik onune bakacak ve stressiz olacaksinki bebegin suan varsa bile sana tutunmaya calosiyodur yani senden guc almasi gerekiyo kuzum stres ve sinir siki ti olursa bu zorlasir birak yavrun tutunsun sana birak gecmisi gelecege bak

Doğru söylüyosun canım. Oğluma hamileyken 9ay boyunca stresli ve riskli bi hamilelik geçirmiştim. Oğlum doğdu ve 5yaşına kadar geceleri hiç uyumadı. En son teşhis koyuldu. Anne karnında benim ruh halimden etkilenmiş. Onda psikolojik olarak uykusuzluk yapmış. Dr kesinlikle zaman veremem bu durum nezaman düzelir bilemem demişti. 12 yaşında böyle hastam var uyuyamıyor demişti. Tam beş yıl evde bebek var gibi sabahlafık eşimle. Çok şükür geçti şuan 7yaşında. Tüm hamilelere sesleniyorum. Stres sıkıntı yok.

Bunun icinde sende varsin kuzum ayrica anne ne kadar rahat ve sakin olirsa bebekte okadar sakin olur sinrli bi hamilelik gecerse yani anne surekli sjnirli olursa emjn ol bebekte oyle oluuo yakindan tanidigim var buyuk eltimin kizi 4 bycuk yasinda ama bi sinir vsr kizda o sinir bende yok dusun yani simdi sen relax olacaksin stres etmicek bebisim benimle diceksin veee oylede zaten dualarimdsisn sende kuzjm hepinize dua ettim az once sakjn stres etme aklinda acaba bilr olmasin hic valla bak rabbim seni haberdar edicrj ben hep hamileysem bana bi isaret ver dedim rabbime ruyamda gordum yerlesme kanamsi grdum yani pecegeye gelmisri esimle seviniyoduk ertesj sabah adet ghnh idrar testi uaptim ve cikti rabbim o isareti snaa gogus agrisiyla vermis kuzum bence yatisa gec direk tadjnj cikart ve tum kotu seyleri gecmiste birak

Kızlar adetime 6gün var demiştim daha önce. Şimdi kahve rengi leke geldi. Biliyorum beklemem lazım adetim mi başladı. Yoksa yerleşme kanaması mı bilemedim. Sizinle paylaşmak istedim. Ama birden görünce şaşırdım.

6 gün varsa daha yerleşme olabilir şimdi ne durumdasın devamı geldimi hayırlısı olsun inşallah

6 gün varsa daha yerleşme olabilir şimdi ne durumdasın devamı geldimi hayırlısı olsun inşallah
Geldi canım. Adetim başladı. Ama vücudumu çok iyi tanıyorum kesin bişey var. Dış gebelik olduğundada aynen böyle erken olmuştum. Hayırlısı olsun bi kaç saat sonra drumla konuşucam.

Hayırlısı olsun canım yoktur inşaAllah bişi
Konuştum doktorumla kan testi yaptır ona göre konuşuruz dedi. Bugün yaptırıcam umarım bişey çıkmaz. Beni korkutan aynı şeyleri yaşıyor olmam. Sanki yine dış gebelik oldu gibi. Kızlar dua edin bana lütfen çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…