2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Amin canım inşallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz bende 2 saat önce ilk asilamami oldum dua edin bana:)

Canım ınsallah hamıle kalırsın ya klomn kac gun kullandın kac yumurtan vardı anlatrmısın bende asılama ted basladım yarın dktra gtcem merak edyrum

Canım ben klomen kullanmadım. Adetim in 3 günü femara kullandım sabah akşam 5 gun boyunca femara bittikten sonra kontrole gittim doktor göbekten iğne verdi merional diye o merional igneyi de 7 gün kullandım ondan sonra çatlatma iğne mi oldum bugün de aşılama işte inşallah tutar da bu kadar çabalarımız boşuna gitmez rabbim herkese hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Amın canım cevabın ıcın tskrler ben bes gın klomn kullandım ıkı gun ara verdım dun dktrdaydım bişi demedı yarın bırdaha gıtcem bende srmadım ıste acemılıgıme geldı yumurtam vr heralde ama net olrk kac tane bılmıyrm hemsıreye 10 tane falan bişler dedı de o yunurta sayısı mı bılemıcem yarın srcam heycanlıyım bakalım nlcak

Benimde 10 dan fazla yumurta vardı ama 2 tanesi büyümüşlerdi diğerleri küçük küçük kalmış bugünde aşılama yapmadan önce baktı doktor bi tane yumurta iyi gelişmiş 20 milimden fazla büyümüş gece çatlar büyük ihtimal dedi bakalim bekliyceksin artık canım 2 hafta :)

mrb kızlar bende aşılama oldum bekliyorum 10 martta test yap dedi doktorum ama çok korkuyorum bu ikinci aşılamam ayrıca çikplata kistim var inş hepimiz hayırlı haberler yazarız bu ay

mrb kızlar bende aşılama oldum bekliyorum 10 martta test yap dedi doktorum ama çok korkuyorum bu ikinci aşılamam ayrıca çikplata kistim var inş hepimiz hayırlı haberler yazarız bu ay
Canım korkarak hiçbir işe başlama içini ferah tut bende de çikolata kisti var 3.5 yil once acik ameliyat oldum sonra yine tekrar etti maalesef cocuk dusundugumde ortaya cikti tekrar ettigi doktorum muayene ettikten sonra sol yumurtalik rahime yapisik dedi sonra bende klomen kullandım bu haft 2 defa gittim doktora ve güzel gelişmeler var yapışık olan yumurtalıkta 3 tane yumurta oluşmuş bir dahaki regl günümde tuttu mu tutmadı mi alnicam umutsuz olma ben kemoterapi bile gordum bu hastalık yüzünden!! İçini ferah tut bu ay olmazsa bir dahaki ay olur ne olacak sanki Allah ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok

doktorum engel değil şuan küçük dedi ama biran öncede gebe kalmalısın ilerde sıkıntı olmasın dedi ikinci aşılama olmasıda korkutuyo olmzsa tüp bebek denicem hayırlısı se olsun ne diyiym inş sizizn içinde hayırlısı olur

Bana da engel değil dedi 30mm su anda ilaç kullandığım için de ne ilerleme ne küçülme var sabit duruyor hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar merabalar Bende mart ayından çok ümitliyim ama nasip inşallah hamileyizfir 1,5 senedir evliyiz şubat başından beri bebek istiyoruz 6 gündür folik asit kullanıyorum inşallah etkisi olur. Adetim 11 martta ama 2 gündür sağ kasığıma hafif batmalar oluyo. Sizde belirtiler varmı?

Ayyycok heyecanlı bı durum ınsan catlar metaktan hadı ınsallah hamılesındır :)

Kızlar benim tek yumurtam çatladıgi için bugün 20 milim olan çatlama ya hazır yumurtayla aşılama yapıldı aşılamadan sonra kalktım şu asalete kadar hiç geri sperm filan gelmedi normal ilişkide gelir ya hani bu iyi bişey mi kötü bişey mi bide sizce sadece bi tane çatlayan yumurtayla gebe kalma şansı ne kadar dir kalan arkadaşlar varmidir

Insallah olur tatlım dktrların vardır bıldıgı

Ben belirti takip etmemeye calisiyorum.sırayla yaşiyorum yoksa .çok okuyunca öyle oluyor.inşaallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize

Arkadaşlar merhaba ben sizden fikir almak istiyorum benim 11 şubatta adetimin son günüydü sonrasında tam yumurtlama dönemimde eşimle üst üste iki gece ilişkiye girdik ilişkiye girdikten sonra 3. Gün hafif bir pembe lekelenmem oldu idrarımın rengi aşırı derecede koyulaştı bugün ilişkiye girdiğim günden 10 gün geçti ve bugün bir erken gebelik testi yaptım test negatif çıktı karnımın alt kısmında şişkinlik batmalar hissediyorum kendimi aşırı derecede yorgun ve bitkin uykulu hissediyorum adetime şuan 4 gün var ne düşüneceğimi şaşırdım testte negatif çıktı sizce ne yapmalıyım sabırsızlıktan ölücemvp verebilirmisiniz bugün döllenmenin 10. Günü e denk geliyor eğer hamile kalmışsam sabahtan beri karın ağrım ve lekelenmem var testi sabah erken yapmıştım negatif çıktı

Ben belirti takip etmemeye calisiyorum.sırayla yaşiyorum yoksa .çok okuyunca öyle oluyor.inşaallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize
Evet canım çok okuyunca psikolojik olarak kendimdede hissetmeye başlıyorum hayırlısı bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…