- 16 Ağustos 2015
- 60
- 29
- 3
- 35
Amin canim benim onemli olan sagliklari,sag salim kucagimiza alalimda gerisi hic onemli degil.... benimde insallah bi prensim olcakValla bizim bi prensimiz vardi digeride simdi yolda kime sorsam bu sene erkek senesi diyorlar tabiki once saglikli olmalari miniklerimizin.Allah hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Bende et tavuk yiyemiyorumBenim 25+5 gunlukken yani gecen haftaki kontrolumde 759 gramdi bu haftadan sonra daha cok buyucek artik dedi doktorum.valla ben herseyden yiyorum et.tavuk haric.
benim ikinci kızım olcak inş. baya hareketli bu seferki henuz netleştirmedim nerde doğum yapacağımıda 75 le başladım cok kıloluyum su an 10 kıloda aldım bakalım nasıl bitcekArkadaşlar nasil gidiyo hamilelik kimin kac hafta kaldi kac kilo aldiniz bebeginizin son durumu nedir☺
Canim benimde 6 yasinda bi kizim var ve allah nasip ederse bitanede oglusum olcak.. suanda 29+6 haftalik olduk ve toplam 12 kilo aldimArkadaşlar nasil gidiyo hamilelik kimin kac hafta kaldi kac kilo aldiniz bebeginizin son durumu nedir☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?