2016 mayis anneleri buraya :)

Valla bizim bi prensimiz vardi digeride simdi yolda kime sorsam bu sene erkek senesi diyorlar tabiki once saglikli olmalari miniklerimizin.Allah hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Valla bizim bi prensimiz vardi digeride simdi yolda kime sorsam bu sene erkek senesi diyorlar tabiki once saglikli olmalari miniklerimizin.Allah hepimize sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Amin canim benim onemli olan sagliklari,sag salim kucagimiza alalimda gerisi hic onemli degil.... benimde insallah bi prensim olcak

Ya sizin minikler kilosu nekadar suan ? Benimki sanki biraz ufak gibi 26+0 haftalikken gittim bana 871gram demisdi,suan gobegimde fazla yok acaba bebislere en guzel kilo aldiran besinler nelerdir ? En onemlisi saglikli dogmasi ama cokta kucuk dogmasini istemiyom

Benim 25+5 gunlukken yani gecen haftaki kontrolumde 759 gramdi bu haftadan sonra daha cok buyucek artik dedi doktorum.valla ben herseyden yiyorum et.tavuk haric.

Arkadaşlar nasil gidiyo hamilelik kimin kac hafta kaldi kac kilo aldiniz bebeginizin son durumu nedir☺

merhaba kızlar
ankara bilgi hastanesi selcuk arslana giden yada doğum yapan varmı aramızda

Arkadaşlar nasil gidiyo hamilelik kimin kac hafta kaldi kac kilo aldiniz bebeginizin son durumu nedir☺
benim ikinci kızım olcak inş. baya hareketli bu seferki henuz netleştirmedim nerde doğum yapacağımıda 75 le başladım cok kıloluyum su an 10 kıloda aldım bakalım nasıl bitcek

Slm bayanlar
Ilk kizimda 2013 agustos annelerini takip etmistim
Simdiki kizim icinde sizi buldum insallah mayis 2016 annesi olcam
Tahmini dogum tarihim 21 mayis bugun kontrole gittim 28 hafta 4 gunluk oldum doktorum 29. Haftanin icerisindesin dedi kilosu 1300gr
Benide araniza kabul eder misiniz

Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. Sizde durumlarnedir

Bizde mayisin ilk haftasi dogacagiz insAllah 57 gun kaldi isim konusunda ise halaa kararsiziz prensesim olacak insAllah

Catlak icin yapacak birşey yok kendinizi bosa uzmeyin catlayacak olan ne kullanirsan kullan catlar

Ben konumu tamamen unutmusum kiii biz de kizimla 30 haftadayiz hamdolsun bir sorun yok . Mide yanmasi falan ds yok nazar degmesin :) yalanci dogum sancilarim basladi bir haftadir bakalim insalah nirmal dogururuz bebislerj

mide yanması feci şekilde dewam ediyor.ne yersem yeyim 1.5 saat sonra baslıyor yanma.bazen geceleri yanmayla uyanıp kusuyorum.offff gececek insallah((

selam arkadaşlar.ben de mayıs annesi olucam.sezeryan olacağımdan kızıma mayısta kavuşucam.doğum yaklaştıkça prensesin eksiklerini tamamlamada hızlanıyorum.şimdilik sadece banyo için şampuanı,duş jeli,vücut yağı eksiğimiz birde nevresim takımımız eksik.banyo seti olarak mustela merhaba bebek setini alıcam da bir türlü indirime girmiyor.siz neler aldınız?

Merhaba arkadaslar,bende mayis annesiyim.simdiye kadar iyidiydim.mide ya masinin disinda bisi yoktu.2 gun once parkta yokustan dustum.karnimi korudum ama dizim parcalandi. Oyle cok aciyorki uyuyamiyorum.
Aman son gunler diklatli olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…