- 30 Eylül 2011
- 481
- 97
- 318
Banada ilk başta erkeğe benziyor dedi ama sonra kız old öğrendikbır prenses de benden o zamn :) ılk basta erkege benzıyor demıstı doktor sonra uzun bır sure kendını sakladı ama 16 haftada ogrendık kızımız olacagını ıcıme dogan da hep kızım olacagıydı zaten 18+0 da da ılk kıpırtısını hıssettım smdı ıse aksamları hıc durmuyor sankı :)
Rabbim sabır versin cnm inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder Allah yardimcin olsun ♡Ve malesef 2016 bana uğursuz geldi mayıs ta bebeğim i kucağıma alacağım derken iki gün önce kalbinin durduğunu öğrendim dün de suni sancı ile doğum yaptım4,5 aylık kızımı kaybettim arkadaşlar ilk bebeğim di ve tüp bebekti
Canım yaa, Allah sabır versinVe malesef 2016 bana uğursuz geldi mayıs ta bebeğim i kucağıma alacağım derken iki gün önce kalbinin durduğunu öğrendim dün de suni sancı ile doğum yaptım4,5 aylık kızımı kaybettim arkadaşlar ilk bebeğim di ve tüp bebekti
Ve malesef 2016 bana uğursuz geldi mayıs ta bebeğim i kucağıma alacağım derken iki gün önce kalbinin durduğunu öğrendim dün de suni sancı ile doğum yaptım4,5 aylık kızımı kaybettim arkadaşlar ilk bebeğim di ve tüp bebekti
Ben rennie tablet kullandm doktor um sakıncası olmadığını söyledi gaviscon surupta kullandm oda rahatlatiyorBen 22+5 haftalık hamileyim ve mide yanmalarim çok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz.?
Yok cnm kan uyuşmazlığı vardı kanama oldum sonra iğne yapti dr uyuşmazlık iğnesi bir hafta sonra öldü melegimCanım yaa, Allah sabır versinkan pıhtılaşma iğnesi kullanmıyor musun?bnimde tüp bebek ve hibor 3500 kullaniyorum kan pıhtılaşma si var bnde
Benim önümüzdeki hafta detaylı us cigerinin kenarında sıvı var demişti inşallah geçmiştirAyrıntılı ultrason a girdim geçen çarşamba coook şükür iyi, kemikleri uzun olacak dedi doktor bana çekecek yawruuuum :* siz ne yaptınız?
Ben yaptırdım araştırdım internetten doktora da sordum bir sakıncası ni görmedim sonuc da temiz çıktı çok sukurKızlar şeker test i yaptıran var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?