- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 38
- 40
Canim ya adına çok üzüldüm ben bu gebeligimde iki defa kustum o da bnm hatam midem sürekli tirmalandigi için açlık hissediyodum yemeği abartinca mecbur fazlası çıkıyor du iki gündür yiyorum bende tiksinti geçiyor galiba bir dilim den dört dilime çıktım inşallah tamamen kaybolurBen hic yemek yiyemiyorum hala. Bulantilarim da devam ediyor malesef . Her sabh bos mideyle bir kere mutlaka olmasi lzim. Sonra da bir rahatsiz edici tat veya koku yine bulanti ve kusma yapiyor. Ben şoyle anliyorum - bu mide neyi hazmeedemiyorsa cikarmak istiyor. Ben midem bulanicagini baya bi onceden anlaya biliyorum. Cunku rahatsiz oluyor midem hep bi kussam da rahatlasam diyorum. Ve oluyor da. Dun aksam dondurma aserdim. Sut icemiyorum bari sutu dondurmadan aliyim dedim :) canim hala birsey cekmiyor.oyle ac ac takiliyorum. 57 kiloyla hamile kaaldim bir ay icinde 7 kilo verdimsuan 50 kiloyum :/ fasulyem cok sukur iyi ve de hreketli :) ultrasonda hic durmuyor zipliyor dönüyor kendi kendineDoktorum 4 aya kadar gecmezse bntilr doguma kadar devam eder buyuk ihtimalle dedi Bir aydan beri ilk defa dun kaahvalti yaptim Peyniri sevdim bakalim nasil devam ediyoruz...beni encok aclik halsiz birakiyor yoksa bulantilarim azaldi
Bu hafta basladm yemeye bulantim yok ama istahimda yokYemek yeme durumunuz ne alemde?
Yemek yeme durumunuz ne alemde?
Cinsiyeti belli olan bebislerimiz var mi =)
Yarin cinsiyet ogrenmek icin kontrolum var kizlar ilk gebeligimden farkli gebelik yasiyorum ama nasip :) yok mu cinsiyeti belli olanBen cinskyeti ogrenemidm daha :/ kipirti oluyor ozellikle bacaklarimi toplayip oturdugumda yeri daraldigi icin hareketlerini hissediyorum..damar atmasi gibi kucuk kucuk dokunuyor icerdenBenim bulantilarim gecti de sadece sabahlari kuru kusma oluyor.neyij nesi bu?
Hayirli olsun :) Benimde ikinci prenses geliyormuş cnmBen ogrrndim cinsiyetini :) prensesim olcakmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?