2016 mayis anneleri buraya :)

şimdilik daha iyiyim sadece akşam üzeri bulantim başlıyor oda baş ağrısı yapiyo devamlı ikisi beraber takılıyor:)) sol kasigimda bıçak saplar gibi ağrı giriyor arada sizdede oluyormu bende kan pıhtılaşması var acaba ondanmi bende bu kadar sıkıntı var diyorum bazen

Ağrım yok çok şükür ama bulantı oluyor bide midem kaziniyor yemek yesemde sürekli acmisim gibi oluyor aksamlari çok halsiz oluyorum

Ben hic yemek yiyemiyorum hala. Bulantilarim da devam ediyor malesef . Her sabh bos mideyle bir kere mutlaka olmasi lzim. Sonra da bir rahatsiz edici tat veya koku yine bulanti ve kusma yapiyor. Ben şoyle anliyorum - bu mide neyi hazmeedemiyorsa cikarmak istiyor. Ben midem bulanicagini baya bi onceden anlaya biliyorum. Cunku rahatsiz oluyor midem hep bi kussam da rahatlasam diyorum. Ve oluyor da. Dun aksam dondurma aserdim. Sut icemiyorum bari sutu dondurmadan aliyim dedim :) canim hala birsey cekmiyor.oyle ac ac takiliyorum. 57 kiloyla hamile kaaldim bir ay icinde 7 kilo verdimsuan 50 kiloyum :/ fasulyem cok sukur iyi ve de hreketli :) ultrasonda hic durmuyor zipliyor dönüyor kendi kendine Doktorum 4 aya kadar gecmezse bntilr doguma kadar devam eder buyuk ihtimalle dedi Bir aydan beri ilk defa dun kaahvalti yaptim Peyniri sevdim bakalim nasil devam ediyoruz...beni encok aclik halsiz birakiyor yoksa bulantilarim azaldi

Canim ya adına çok üzüldüm ben bu gebeligimde iki defa kustum o da bnm hatam midem sürekli tirmalandigi için açlık hissediyodum yemeği abartinca mecbur fazlası çıkıyor du iki gündür yiyorum bende tiksinti geçiyor galiba bir dilim den dört dilime çıktım inşallah tamamen kaybolur

herkese merhabalar bende inşallah sizler gibi mayıs annesiyim cumartesi bende ikili teste gireceğim, bakalım hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım hepimiz...

Bnm çarşamba belli olacak, tabi gösterirse :) Sizinkiler belli oldu mu?

Ben de carsamba gunu ogrencem :) erkek givi geliyor bana.bu arada kipirtilarini hissediykrum. Cok tuhaf bi mutluluk :)

Belli bi haftadan sonra sen sormadan soyluyorlar cinsiyetini :) kipirtilari bende hissediyorum daha erken gibi ama ikinci bebegim oldugu icin galiba benim daha erken sanirim onumuzdeki hafta kontrolum var gosterir mi bilmiyorum :)

Ben cinskyeti ogrenemidm daha :/ kipirti oluyor ozellikle bacaklarimi toplayip oturdugumda yeri daraldigi icin hareketlerini hissediyorum..damar atmasi gibi kucuk kucuk dokunuyor icerden Benim bulantilarim gecti de sadece sabahlari kuru kusma oluyor.neyij nesi bu?

Yarin cinsiyet ogrenmek icin kontrolum var kizlar ilk gebeligimden farkli gebelik yasiyorum ama nasip :) yok mu cinsiyeti belli olan

Teyzeleeri tahminde bulunur musunuz :)

Eklentiler

• 1449777528005-1298073560.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 1449778452524-973390329.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…