- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
Ben 6. haftada duyamamıştım ve çok üzülmüştüm, doktorum kendini sıkma her şey yolundaysa haftaya duyarız dedi. Öyle de oldu hatta duyduktan sonra doğum tarihini de 5 gün öteledi. Yani diyeceğim her gebelik farklı oluyor. Canınızı sıkmayın :)Anneler kaçıncı haftada duydunuz bebeginizin kalp atislarini
Gittin mi bugun doktora ve görebildin mi keseyigeçen sene ki mayıs anneleri gurubuna ve ekim anneleri gurubuna da misafir oldum diyebilirim :)
gittim kalp atisini duydu ve bana ilac veremiyecegini soyledi yarin baska bir hastaneye gidecem insallah gittigim doktordan hic memnun kalmadim[/QUOTE]515297"]Gittin mi bugun doktora ve görebildin mi keseyi
evet canım gittim dr. a çok ağrım vardı. daha 4 haftalıkken bebiş gittim.şimdilik bir sıkıntı yok çok şükürhayırlı olsun canim bebisin tahlil falan yaptirdinmi doktora gittinmi
Benim başladı çok fazla şekilde hicbir sey yok deyip durdum bir anda bir sabah başladı. Senin nasıl?Bulantiniz ne alemde kızlar?
Benim bebeğimde ilk ve bende daha kalp atısını duymadım. Ne zaman kontrolün?Merhaba Mayıs anneleri ilk gebeligim biraz fazla heyecanlıyım sanırım geçen hafta ilk kontrolüm vardı düşük tehlikesi atlattım bebek görünmedi kalp atimi da olmadığı için endiseliyim
Benimde duyulmadi ama 7. Haftanin sonuna kadar normal dedi. Bir duysam rahat edecegm bende.doktor ne diyo bu duruma
Şuan bişey yok inşallah olmaz ilk bebeğimde çoktan başlamıştı ve kan kusuyordumBenim başladı çok fazla şekilde hicbir sey yok deyip durdum bir anda bir sabah başladı. Senin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?