2016 mayis anneleri buraya :)

Anneler kaçıncı haftada duydunuz bebeginizin kalp atislarini
Ben 6. haftada duyamamıştım ve çok üzülmüştüm, doktorum kendini sıkma her şey yolundaysa haftaya duyarız dedi. Öyle de oldu hatta duyduktan sonra doğum tarihini de 5 gün öteledi. Yani diyeceğim her gebelik farklı oluyor. Canınızı sıkmayın :)

Mrb bende 5+3 günlük de kalp atışını gördüm. Şimdi 6+4 günlük. İlk bebişim 7 haftalık ta karnımda ölmüştü. Umarım rabbim bunu bana nasip eder

515297"]Gittin mi bugun doktora ve görebildin mi keseyi[/QUOTE]
gittim kalp atisini duydu ve bana ilac veremiyecegini soyledi yarin baska bir hastaneye gidecem insallah gittigim doktordan hic memnun kalmadim

515297"]Gittin mi bugun doktora ve görebildin mi keseyi
gittim kalp atisini duydu ve bana ilac veremiyecegini soyledi yarin baska bir hastaneye gidecem insallah gittigim doktordan hic memnun kalmadim[/QUOTE]
Hadi gözün aydın bende görsem hayırlısı ile.

Selam herkese.
Ben 2013 temmuz annesiyim.
Bu forum sayesinde çok güzel dostlar edindim. Hamilelikte buradan görüştüğümüz çoğu arkadaşımla hala görüşüyoruz.
Hamileliğimizin her anını birlikte yaşadık.
Bebeklerimizi birlikte büyüttük ve büyütüyoruz.
Şuan 27 aylık bir oğlum var ve yine hamileyim
sat:20 ağustos 2015
bdt:26 mayıs 2016

Yeniden bu heyecanı yaşamak harika.
Hepinize keyif dolu hiç sıkıntısız bir hamilelik diliyorum.
Bu arada henüz adet tarihim yaklaşmadan gidip kan testi yaptırdım. O kadar emindim ki bebişten yanılmadım.
Önümüzdeki salı tekrar kontrol var

hayırlı olsun canim bebisin tahlil falan yaptirdinmi doktora gittinmi

Merhaba Mayıs anneleri ilk gebeligim biraz fazla heyecanlıyım sanırım geçen hafta ilk kontrolüm vardı düşük tehlikesi atlattım bebek görünmedi kalp atimi da olmadığı için endiseliyim

Merhaba Mayıs anneleri ilk gebeligim biraz fazla heyecanlıyım sanırım geçen hafta ilk kontrolüm vardı düşük tehlikesi atlattım bebek görünmedi kalp atimi da olmadığı için endiseliyim
Benim bebeğimde ilk ve bende daha kalp atısını duymadım. Ne zaman kontrolün?

Önümüzdeki perşembe iki haftada bir çağırıyor doktorum . Doktor henüz erken dedi ama bir tehlike atlattim kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek

Doğum Hastanesine kanamayla gittiğimde güya Doppler ult. La baktılar ama ozaman da duyulmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…