2016 mayis anneleri buraya :)

bende hissettigimi dusunuyordum bundan önceki bebisimin kalbi durmuştu kurtaja giderken yine bakın ben hissediyorum dedim doktorda gicikligina opahali olan ultrasonla baktı ve sonuç aynı ×

Gözün aydın darısı başıma inşallah peki sen hissediyor musun benim karımın alt kısmında pit pit bişey atıyor gibi eşim sana öyle geliyordur diyor kayinvalidem hissedersin bnde duymuştum diyor
Bende hissediyorum gebelik Öncesi böyle bi kiprasma yoktu her geçen gün biraz daha artıyor hareketler

Bugün duydum bebeğimiz kalp sesini böyle bir duygu yok Allahım herkese nasip etsin. 8 haftalik olmasına rağmen 7 haftaya uygun bir bebek dedi ama sıkıntısı yokmuş birde ayakta duruyo gibi sanki nette baktıklarını hep yatar şekilde ☺

MERHABA ben de 11 haftalık hamileyim. bebeğimi 4 haftalıkken öğrendim. kalp atışlarını duyduk çok şükür. geçen hafta (10. hafta) ellerini ve ayaklarını hareket edişini gördük. hepimize sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum. benim biraz zorlu geçiyor. çalıştığım için de daha dayanılmaz oluyor. çok fazla midem bulanıyor. sabredeceğizz inş geçecek

kızlar bebeğinizi (tabiki en öncelikli eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun tüm duam bu) kız mı erkek mi hissediyorsunuz ?

kızlar bebeğinizi (tabiki en öncelikli eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun tüm duam bu) kız mı erkek mi hissediyorsunuz ?
Ikinci bebeğim benim ama nötr hissediyorum ilk gebeligimden farklı ilk kızım oldu hayırlısı bakalım

Bulantısı akşam artan varmı kızlar ya herkesde sabah bulantısı duyuyorum bende akşam artıyor

Amin cnm inşallah ewet iyi biliyorum calisirken ki olayı Rabbim sabır versin

benim bir kızım var aynı şeyleri yaşıyorum tahminim ondan

Selam herkese :) bir suredir bakmiyordum konuma :) bu hafta pazartesi gitttim doktora . Ultrasonda bebegimi de kalp atislarini da gorduk cok sukur. Bir sorun yok dedi sadece sata gore 10+2 ama ultrasona gore bebek 8 haftalik. Normal bence cunku gec dollenme oldu. Aile hekimine de gittim tahlillerim iyi cikti.doktorum folik asiti gunde iki kereye cikardi sabah aksam diyr. Bulantilarim var hergun bir ya da iki kere. Her tur kokudan tiksiniyorum.2 haftadir bogazimdan normal yemek gecmedi desem yalan olmaz. Mutfaga giremiyorum istahim katiyyen yok. Kucuk atistirmaliklarla idare ediyorum. Haftaya yine cagirdi doktor bakalim insallah. Herkes insallah sorunsuz gecirri hamileligini. Benim kaslarim sanki zsyifladi gibi hemen yoruluyorum

benimde bulantılarım aşırı var hep midem bulanıyor hayattan sogudum kızımı bile koklayamiyorum kokusuna doymazdim halbuku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…