- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
Aminn gözün aydın canım darısı başıma inşallahbu gün duydum kalp atışını Rabbim tüm bekliyenleeren nasip etsin
Gözün aydın darısı başıma inşallah peki sen hissediyor musun benim karımın alt kısmında pit pit bişey atıyor gibi eşim sana öyle geliyordur diyor kayinvalidem hissedersin bnde duymuştum diyorbu gün duydum kalp atışını Rabbim tüm bekliyenleeren nasip etsin
Bende hissediyorum gebelik Öncesi böyle bi kiprasma yoktu her geçen gün biraz daha artıyor hareketlerGözün aydın darısı başıma inşallah peki sen hissediyor musun benim karımın alt kısmında pit pit bişey atıyor gibi eşim sana öyle geliyordur diyor kayinvalidem hissedersin bnde duymuştum diyor
benim kurban bayramına denk geliyordu o yüzden hemen ertesi günü gittik. 8. haftada duydumAnneler kaçıncı haftada duydunuz bebeginizin kalp atislarini
benim çok kötü bulantılarım. doktor 12. haftadan sonra azalır ya da tamamen geçer deedi bakalım bekliyorumBulantiniz ne alemde kızlar?
Ikinci bebeğim benim ama nötr hissediyorum ilk gebeligimden farklı ilk kızım oldu hayırlısı bakalımkızlar bebeğinizi (tabiki en öncelikli eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun tüm duam bu) kız mı erkek mi hissediyorsunuz ?
Amin cnm inşallah ewet iyi biliyorum calisirken ki olayı Rabbim sabır versinMERHABA ben de 11 haftalık hamileyim. bebeğimi 4 haftalıkken öğrendim. kalp atışlarını duyduk çok şükür. geçen hafta (10. hafta) ellerini ve ayaklarını hareket edişini gördük. hepimize sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum. benim biraz zorlu geçiyor. çalıştığım için de daha dayanılmaz oluyor. çok fazla midem bulanıyor. sabredeceğizz inş geçecek
Merhaba cnm Hg :)Merhaba bende Mayıs annesiyim
ben birsey hissetmiyorum cinsiyet konusunda hayırlısı bakalım. çok heyecanlıyım mayıs nasıl gelecek zaman durdur sanki :)bende kız hissediyorum hayirlisi
Benim kızım da bulantim çok erken başlamıştı çay sigara kokusu tiksinmistim bu sefer yeni başladı kusma yok patlıcan yemeğinden tiksindim çaya dewam bu seferde uyku çok fazlabenim bir kızım var aynı şeyleri yaşıyorum tahminim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?