Ilk bebeğin olduğu çok belli :):) evlat çooook başka cook yarın cinsiyeti ne olursa olsun iyi ki olmuş iyiki dogurmusum seni diyeceksin emin ol cnm :)Merhabalar allahin izniyle ben de mayista anne olacagim insallah ☺
Ama sanki sevinemiyorum cok uzun sure beklememize ragmen gerektigi gibi sevinemedim sanki.
Bazen rahatsizliklar o kadar cogaliyorki amaaan bu ne boyle diyorum sinirleniyorum.
Bir de hep kiz bebek istedim hep hayalimdi ilk ruyamda da oyle gordum korkuyorum ama erkek olursa sevmeyecekmisim gibi geliyor psikolojik mi bunlar acaba
Cnm ben emziriyorym ve gebeyim aynı zamanda tek folik yetmiyor eczane den arti destek multi vitamin kullan ben akşam sekizde bitkin düşüyordm ilaçtan sonra gece kaçta uyursam uyuyyum dinç hissediyorum kendimiSelam herkese :) bir suredir bakmiyordum konuma :) bu hafta pazartesi gitttim doktora . Ultrasonda bebegimi de kalp atislarini da gorduk cok sukur. Bir sorun yok dedi sadece sata gore 10+2 ama ultrasona gore bebek 8 haftalik. Normal bence cunku gec dollenme oldu. Aile hekimine de gittim tahlillerim iyi cikti.doktorum folik asiti gunde iki kereye cikardi sabah aksam diyr. Bulantilarim var hergun bir ya da iki kere. Her tur kokudan tiksiniyorum.2 haftadir bogazimdan normal yemek gecmedi desem yalan olmaz. Mutfaga giremiyorum istahim katiyyen yok. Kucuk atistirmaliklarla idare ediyorum. Haftaya yine cagirdi doktor bakalim insallah. Herkes insallah sorunsuz gecirri hamileligini. Benim kaslarim sanki zsyifladi gibi hemen yoruluyorum
Ilac kullan cnm ya üzüldüm senin için kızımı koklayamiyorum diyince içim tuhaf oldu Rabbim yardimcin olsunbenimde bulantılarım aşırı var hep midem bulanıyor hayattan sogudum kızımı bile koklayamiyorum kokusuna doymazdim halbuku
Evet ilk bebegim hep istedigimi dusunup hazir hissetmistim sanirim rahatima duskunum biraz cok gerdi beni rahatsizliklar yada psikolojik olarak cok etkileniyorum. Esime kiziyorum sen cok rahatsin ben cekiyorum her seyi diye. Insallah dediginiz gibi olur ki herkes oyle soyluyor simdi kucuk hissedemiyorum bisey.Ilk bebeğin olduğu çok belli :):) evlat çooook başka cook yarın cinsiyeti ne olursa olsun iyi ki olmuş iyiki dogurmusum seni diyeceksin emin ol cnm :)
Bulantısı akşam artan varmı kızlar ya herkesde sabah bulantısı duyuyorum bende akşam artıyor
benim akşamları artıyor. geceleri sanki ağır hastalar gibi oluyorum. sabah da oluyorama az. akşamları kolumu kıpırdatamıyorum resmen
Arkadaşın yorumunun hemen alt sağ kısmında cevapla yazar ona tikladinmi olur cnmarkadaşlar bu kopyala yapıştır i nasıl yapıyorsunuz bir turlu onu öğrenemedi cvp verdiğim arkadaşın sorusunu kendi kuruma nasıl alabilirim
EVET CNM GEÇ DÖLLENMEDİR.. BENDE aynısını yaşadım. ilk doktora gittiğimde 6 haftalık diye gittim. daha çokyeni 4 haftalık dedi. geç döllenme mi diye sormuştum o da evet geç döllenme dedi. şu an 12. haftanın içindeyim.Kızlar dün bebeğim sekiz haftalik diye doktora gittim us da altı haftalik çıktı bebeğim herhangi bi yorum yapmadı iki hafta sonra tekrar çağırdı geç mi dollendi acaba bo sorun olmaz dimi
aynen şuanbaşkabişey istemiyorum. bebeğimin varlığının keyfini bile çıkaramıyorumBu bulantilar halsizlikler ve istahsizliklar gecsin deee cabucak baska bisey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?