2016 mayis anneleri buraya :)

Merhabalar allahin izniyle ben de mayista anne olacagim insallah ☺
Ama sanki sevinemiyorum cok uzun sure beklememize ragmen gerektigi gibi sevinemedim sanki.
Bazen rahatsizliklar o kadar cogaliyorki amaaan bu ne boyle diyorum sinirleniyorum.
Bir de hep kiz bebek istedim hep hayalimdi ilk ruyamda da oyle gordum korkuyorum ama erkek olursa sevmeyecekmisim gibi geliyor psikolojik mi bunlar acaba

Ilk bebeğin olduğu çok belli :):) evlat çooook başka cook yarın cinsiyeti ne olursa olsun iyi ki olmuş iyiki dogurmusum seni diyeceksin emin ol cnm :)

Cnm ben emziriyorym ve gebeyim aynı zamanda tek folik yetmiyor eczane den arti destek multi vitamin kullan ben akşam sekizde bitkin düşüyordm ilaçtan sonra gece kaçta uyursam uyuyyum dinç hissediyorum kendimi

Ilk bebeğin olduğu çok belli :):) evlat çooook başka cook yarın cinsiyeti ne olursa olsun iyi ki olmuş iyiki dogurmusum seni diyeceksin emin ol cnm :)
Evet ilk bebegim hep istedigimi dusunup hazir hissetmistim sanirim rahatima duskunum biraz cok gerdi beni rahatsizliklar yada psikolojik olarak cok etkileniyorum. Esime kiziyorum sen cok rahatsin ben cekiyorum her seyi diye. Insallah dediginiz gibi olur ki herkes oyle soyluyor simdi kucuk hissedemiyorum bisey.

ilaçta kullandım ama bir faydası olmadı idrar yolunda iltihap çıktı oda ayrı

arkadaşlar bu kopyala yapıştır i nasıl yapıyorsunuz bir turlu onu öğrenemedi cvp verdiğim arkadaşın sorusunu kendi kuruma nasıl alabilirim

BEn de kız hissediyorum hep rüyamda da aymira diye seviyordum kızımı ama etrafimda herkes oğlun olacak diyor özellikle kayinvalidem ☺

Bu bulantilar halsizlikler ve istahsizliklar gecsin deee cabucak baska bisey istemiyorum

Kızlar dün bebeğim sekiz haftalik diye doktora gittim us da altı haftalik çıktı bebeğim herhangi bi yorum yapmadı iki hafta sonra tekrar çağırdı geç mi dollendi acaba bo sorun olmaz dimi

[QUOTE="harbikiz42, post: 43134500, member: 516103gelişimi nasi l bunu konuşmak için erken dedi dün bebeğim sekiz haftalik diye doktora gittim us da altı haftalik çıktı bebeğim herhangi bi yorum yapmadı iki hafta sonra tekrar çağırdı geç mi dollendi acaba bo sorun olmaz dimi[/QUOTE]
benimkide 1 hafta geriydi bir terslikmi var dedim gelisimi

Kızlar dün bebeğim sekiz haftalik diye doktora gittim us da altı haftalik çıktı bebeğim herhangi bi yorum yapmadı iki hafta sonra tekrar çağırdı geç mi dollendi acaba bo sorun olmaz dimi
EVET CNM GEÇ DÖLLENMEDİR.. BENDE aynısını yaşadım. ilk doktora gittiğimde 6 haftalık diye gittim. daha çokyeni 4 haftalık dedi. geç döllenme mi diye sormuştum o da evet geç döllenme dedi. şu an 12. haftanın içindeyim.

Çok şükür kızlar kalp atışı varmış bebeğimin Dr daha yeni başlamış sen goremeyebilirsin iki hafta sonra gel gösteriym dedi ve iç ferahlatan sözler çıktı us detayı yazan sekretere FK POZITIF

Midem kazinmaya başladı bişeyler yesemde geçmiyor sonrası bulantı kusma yok bulantı ve mide kazinmasi var siz neler yapıyorsunuz kızlar

benim bulantılarım azaldı idrar yollarında iltihap vardı antibiyotik ictim geçti şükür bugün kontrole gittik hep 1 hafta geri gorunuyo iyiyimis haftaya bidaha gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…