- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 698
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.481
Zaman zaman çok hafif mide yanması dışında belirtim yok. Aşermem de yok. Burda benden daha geride gebelerde bile daha çok belirti var.
Herkesin gebeliği birbirinden farklı biliyorum ama tedirgin oldum nedense. Off
Çalışan arkadaşlar doğum iznine ne zmn çıkacaksınız ben mümkün olursa 2.dönem hiç gitmeyi dusunmuyorum okula
Ben kalp atışı görsem rahatlayacağım biliyorum. Belirtiyi falan kafama takmayacağım. Haftaya cumartesiye kadar dayanabilirsem kalp atışı için süper olacak.Bende senin gibiyim canım. Merak ediyorum acaba bişi mi var diye ama işte herkeste çok farklı cidden. Umarım her şey yolunda gider..
Aynen canim ya bayram geçsin diye bakıyorum bende hemen doktora gidelim o küçük pıt pit lari bizde duyalim insallahSelam hanımlar hepinize ben de bayramdan sonra gidicem kalp atışını duymaya günler geçmek bilmiyor valla
Kizlar gunaydinnnbisey sorucam size benim hamile olmadan once kistim oldugunu öğrenmistim doktordan ama iyi huylu 5 mm capinda ve pesinede hamile oldum sizce bu kist kaybolurmu bazen kasik agrilarin oluyor acaban bundanmi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi
Evet canim gittim ama bisey yok deniliyor ama buyursede kotu olur tabi arkadasin dogum yaptimiCanım doktora gittin mi gebe kaldıktan sonra? Bazı kadınlarda o kist yok olurmuş gebelik süresince, bazılarında aynı kalırmış ama benim bir arkadaşımda aksi şekilde gebelik ilerledikçe büyümeye başlamıştı. Takip edilmesi gerekiyordu.
sizin kan degerleri kacta su anda yani kalp atisi ne zaman belli olur ill muayeneye ne zaman gittiniz benim gecikmede 3. günüm bugün dun sonuc 688 di 1000 lerde mi kese görülüyorBen kalp atışı görsem rahatlayacağım biliyorum. Belirtiyi falan kafama takmayacağım. Haftaya cumartesiye kadar dayanabilirsem kalp atışı için süper olacak.
Sen gördün mü kalp atışı?
Evet canim gittim ama bisey yok dir eniliyor ama buyursede kotu olur tabi arkadasin dogum yaptimi
sizin kan degerleri kacta su anda yani kalp atisi ne zaman belli olur ill muayeneye ne zaman gittiniz benim gecikmede 3. günüm bugün dun sonuc 688 di 1000 lerde mi kese görülüyor
Hmm iyi o zamn canim sağol rahatladım birazTabi canım, 9-10 hafta gibi büyümesi durmuştu kistinin. Doktora gitmişsin zateni yolunda olmayan bir şey olsa söylerdi.
İnşallah sağlıklıdırlar canımAynen canim ya bayram geçsin diye bakıyorum bende hemen doktora gidelim o küçük pıt pit lari bizde duyalim insallah
Aynı durumdayız canım bende de aserme bulantı yok .. bende tedirginim haftaya doktora gideceğim bakalım hersey yolundaysa inş şanslı gruptaniz demek kiZaman zaman çok hafif mide yanması dışında belirtim yok. Aşermem de yok. Burda benden daha geride gebelerde bile daha çok belirti var.
Herkesin gebeliği birbirinden farklı biliyorum ama tedirgin oldum nedense. Off
sizin kan degerleri kacta su anda yani kalp atisi ne zaman belli olur ill muayeneye ne zaman gittiniz benim gecikmede 3. günüm bugün dun sonuc 688 di 1000 lerde mi kese görülüyor
Amin canim benim pazartesi gidicem ben sen ne zaman gidiyorsun burda sonunda iyi bi doktor buldum ona gidicemİnşallah sağlıklıdırlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?