- 21 Ekim 2011
- 314
- 204
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.541
Dubaya donucezcanım aynı benı tarif etmişşin. napcaz biz bu iştahla
Ben de sizdenim kızlar. Sürekli bir acıkma hali var üstümde. Bulantı-tiksinme de yok. Ye ye ye modundayım.
Ya aslında canım dolma sarma çekiyor ama yapacak takatim yok bende ne bulsam yiyorum ama ekmek konusunda aynı senin gibiyim yemezsem doymuyorum bu gidişle çok fena sisecegiz bizAy keske onlari yesem. 3 gundur 1 tencere dolma yedim. Ekmek yemezsem midem kazınıyor. Hep kilo yapicak seyleri yiyorum ya. Millet ilk baslarda kilo veriyor ben aliyorum :)
Ceviz,meyve,yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Bazen bulantım olaydı böyle +kiloyla geçirmeseydim diyorum. Amaaaan bebişler iyi olsun da ben razıyım hepsine.acaba çok başlarda olduğumuz için mi böyle, yani bulantım yok çok şükür. O nedenle de ağzım durmuyor hiç, yemek yiyorum hoop bir iki saat sonra mutfakta dolanmaya başlıyorum acıktım diye.. ilk dönemde 1,5-2 kilo normal diyorlar ama sanırım ben de biraz fazlasını alıcam galiba
Canim bende ikizlerim gerçekten zor biraz ama çok eğlenirsin onunlaBu arada 23 mayis olcak dogum bi aksilik olmazsa.ikizler burcu olcak sanirim.cok sansli zeki sempatik bir burc .oncesi dogarsada boga oluyor oda cok caliskan ve basarili ni burc.mayis iyi bi ay kisacasi
Bu arada 23 mayis olcak dogum bi aksilik olmazsa.ikizler burcu olcak sanirim.cok sansli zeki sempatik bir burc .oncesi dogarsada boga oluyor oda cok caliskan ve basarili ni burc.mayis iyi bi ay kisacasi
Ben ikizlerim benim minikte boga olacak. İkiside iyi burc ama biraz fazla degisken oluyoruz.o sebeple bende boga olmasini teecih ederimİkizler görünüyor benimki de ama gönlümden boğa geçiyor. İkizlerle pek anlaşamıyorum çünkü.
Bulanti bendede yok dakat bazen tiksinti oluyor.birseyi canim cok cekerken,yedikten sonra tiksiniyorum. Ben sık idrara çıkmaktan şikayetçiyim.sürekli tuvalete taşınıyorum.birde geceleri karnım agrıyor.karın ağrısı neden olur ki hergeceBen de sizdenim kızlar. Sürekli bir acıkma hali var üstümde. Bulantı-tiksinme de yok. Ye ye ye modundayım.
orda işler baya uğraştırıcıymış canım yaa Allah yardımcın olsun ama en azından kendini rahatlatacak bişey bulmuşsun o güZelHayatım burda aile Dr sistemi var. Aile Dr una göründüm ama onun ultrasonu falan yok. Sadece kan testi yapıyor. Onun bile sonuçları 2 hafta da geliyor!!
8. Haftada kadın doğumcuya gidebilmem için izin kağıdı vereceğini söyledi. 11. Hafta içinde ikili test için gün aldı bana. Ama öyle yani başka yok..
Ben de kendi sistemlerimle hcg çıkıyor mu ona bakıyorum. Üç gün arayla gebelik testi yapıp çizgi kalinlasmis mi diye baktım. Şimdilik içim rahatladı. Sana da yap dicem ama pzrt zaten pazartesi dr seni ultrasona sokar. :) en iyisi kendini hic uzme. belki de hersey yolundadir :) benim de ara ara periyod sancisi gibi kasiklarim agriyor. ama olunca benim hosuma gidiyor. sanki bebegim bana burdayim anneeee diyor[/QU
Ben ilk gebeligimde aci badem yagi ve vazelin kullanmistim 4.aydan itibaren catlagim hic olmadi...3Kizlar catlak oluşmaması icin badem.yagi mi kullanmaliyiz ? Ben aldim aci badem yagi die ama daha kullanmadim
Ne kadar sıklıkla kullandinBen ilk gebeligimde aci badem yagi ve vazelin kullanmistim 4.aydan itibaren catlagim hic olmadi...3
ikisini karıştırdın mı? Yoksa arka arkaya mı sürdün? ben de kakao yağı,hindistan cevizi yağı ve shea butter kullanıyorum. Bebe yağı da kullanıyorum normal vücut nemlendirmeye.Ben ilk gebeligimde aci badem yagi ve vazelin kullanmistim 4.aydan itibaren catlagim hic olmadi...3
Bayram dolayisiyla her evde vardi burda ordan yeterince depoladim benYa aslında canım dolma sarma çekiyor ama yapacak takatim yok bende ne bulsam yiyorum ama ekmek konusunda aynı senin gibiyim yemezsem doymuyorum bu gidişle çok fena sisecegiz biz
Burda et yemekleri bolca var nerdeyse etten tiksindim artık hep aynı şeyler..Bayram dolayisiyla her evde vardi burda ordan yeterince depoladim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?