2016 mayıs tüp bebek

allah kabul etsin insallah guzel gecer sonrasi da guzel olur

Canım senin kadar iyi yapamasak da biz de güncelleriz elimizden geldiğince listemizi. Duaya da devam hiç dua biter mi edacım

canımm gözün aydın rabbim kucagına almayı nasip etsin çok sevindim hemde çok darısı başımıza inşalahh hamiş anne :)

günaydın kızlar bugün transferin 7. günü çatlatma iğnesininde 11. günü ama benim testler hala pozitif
Canım neden o kadar çok test yapıosun ki kan testin ne zaman olacak? İnşallahhhhhhh pozitifi göreceksin sende diğer kızlar gibi. Ama böyle daha çok strese girersin. Benim fikrim iğnenin etkisi geçmiştir. Ama sen yine de test gününü bekle. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de

Kızlarrrr ben yine gittim kan verdim :))) iki gundur sıtma seklinde üşümem var işkillendim.Saglık ocagında verdiğim için de anca gece ogrenicem sonucu internetten :)) cok heyecanlı ve gerilimli bir sureç tuvalete hep korkuyla giriyorum su cuma kese gunu bır gelse de rahatlasam.

4 yıldır tedavilerim boyunca hep böyle yapıyorum canım test günü negatifi görmektense böyle bi kaç gün önceden öğrenmek daha iyi oluyo gerçi alıştım artık ama bakalım hayırlısı yinede

Canım çok sevindim, tebrik ederim.

Kizlarrrr kan testi yaptirdimm pozitiff sonucc :))) cok mutluyummm dualariniz sayesinde bebisim tutundu insallahhh allah hepinizden razi olsun burda bana yoldas oldunuz. Mutluluktan agliyorum
Canım çok sevindim, tebrik ederim, allahdevamını sağlasın inşallah... Tek embriyo mu çift embriyo muydu canım

Beklemek en iyisi ama benim de 4.tedavim olacak ne kadar alışalım desek de pek mümkün değil canım bu süreçleri geçerken alınan negatiflere alışmak. Her test günü eve gelip bağıra çağıra ağlamak. . . Alışılmıyor işte. Evde negatifi görsen de hastanede sonuç kağıdına bakarken düğüm düğüm olan cümleler , hastanede ağlama dur herkes sana bakacak diye kendimizi alıştırıyoruz belki çok beceremesek de. Ama negatif e alışalım diye bişey yok kuzum. İnşallah bu kez pozitifi ni görürsün bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim hepimizin dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…