- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Dogru soyluyorsun cnm ben de boyle dusunuyorum ama son bi daha doktora sormak lazım :)Valla bende evimde olma taraftarıyım geçen tedavimde de 3 saatlik yol arka koltukta yatarak döndüm. Bence çok da kasmamak lazım aynen ilk tedavimde polisevinde kaldım daha stresli eşim ısrar etse de kalmıyorum. Arka koltukta yat dön bence azcık da yavaş giderse araç bi sıkıntı olmaz inşallahhhhhhh
Evet canım olumsuz bisey olursa ondan mı acaba demekten iyidir ben doktorla net bir kez daha konusym o zmn muayeneye gttgmdeBursa'dan Balıkesir'e evime geldim 2 saat sürüyor yaklaşık dr gidebilirsin dedi bana o demese gitmezdim çünkü olumsuz bişey olsa insanız acaba ondan mı oldu deriz takdir Allah'ın ama tedbir de şart bence dr unu dinle canım strese girme dr ile detaylı konuş.
Evet aslnda kendiliginden hamile kalanlar ogrenene kdr neler neler yapıyo onu dusununce bi iki gun bile yatmak komik geliyoCanim 4 gun cok abarti olmus bence.. Bir gun sonra seyahat edebilirsin ilk gun riske atma.. Ya aslinda bu sadece bizim ulkemizde bu kadar abartiliyo biraz arastrrsaniz yurtdisinda yapilan arastrmalar var bu istirahat olayi fln biraz abarti bizde gerek yok diyo cogu yazida.. Bu kadar kasma bence canm
Bende Alaattin beye gidiyorum gonal f lehine bazen eşim bazen oradaki hemşireler yaptı hatta artanı oraya bırakıcam yarın bana extra bi kutu aldırmıştı belkide karşılaştık sizle kimbilir.. Ben şahin beyi çıkışta göremedim hemşire Ayşegül hanıma yolculuk yapabilirmiyiz dedim sıkıntı olmaz dedi ama eşim çok açım deyince önce koruparkta durduk bi yarım saat sonra döndük Balıkesir e.. Hayırlısı herşey Allah tan.. Çok tuhaf bi süreç belirsizlik umut ondan heyecanımız ertesi gün ve sonrası bende işlendim hatta 8-10saat arası işyerindeydim ama çok yormadım kendimi eşim biraz stresli ve heycanlı transferi beklerken hemşire embriyolog ardından Dr bey sırayla bilgi vermek için odaya geldiler.. 4embriyo vardı 2si 1.kaliteymiş diğer 2side kısmen onlara yakınmış embriyolog öyle söyledi. Diğerlerini donduralım dedi. Ardından Dr bey geldi o dondurmaya gerek yok dedi. Eşim neden bilgi alabilirmiyiz bayan öyle söylemedi deyince biraz gerildi ortam Dr bey bunu biraz şahsi algıladı.. Transferim 9da yapılacaktı 13dk falan kalmıştı.. Ben sizi 1saat sonra alıcam deyince bu olay üstüne bende ağlamaya başladım.. 10:16gibi transferim oldu.. Sonrasında acil kısmına yatışa indirdiler kötü bi anı oldu.. Ama yinede umutluyum.. Sonrasında WhatsApp tan yazdım Dr beye geri dönüş yaptı ama kalbimiz kırıldı birazCanım ben transferden sonra 1 saat yattım ve WC ye gittim sonra da arabamızla Balıkesir'e döndük arka koltukta uzandım eve gelince yemek bile hazırladım. İşten izin aldım ama evde de yatmadım toz aldım yemek yaptım markete gittim eşimle gezmeye gittim arabayla şavaştepeye gittik dün hatta bilirsin Balıkesir'e uzak biraz. Yani canım içini ferah tut ağır iş yapma yükseğe uzanma hanım hanımcık ol iştebelirtilere gelince bence belirti diye bişey yok hiç ona takılma umutla dua ile bekle :) Balıkesir'de hangi dr a gidiyorsun ben alattin beye gidiyorum.
Bende Alaattin beye gidiyorum gonal f lehine bazen eşim bazen oradaki hemşireler yaptı hatta artanı oraya bırakıcam yarın bana extra bi kutu aldırmıştı belkide karşılaştık sizle kimbilir.. Ben şahin beyi çıkışta göremedim hemşire Ayşegül hanıma yolculuk yapabilirmiyiz dedim sıkıntı olmaz dedi ama eşim çok açım deyince önce koruparkta durduk bi yarım saat sonra döndük Balıkesir e.. Hayırlısı herşey Allah tan.. Çok tuhaf bi süreç belirsizlik umut ondan heyecanımız ertesi gün ve sonrası bende işlendim hatta 8-10saat arası işyerindeydim ama çok yormadım kendimi eşim biraz stresli ve heycanlı transferi beklerken hemşire embriyolog ardından Dr bey sırayla bilgi vermek için odaya geldiler.. 4embriyo vardı 2si 1.kaliteymiş diğer 2side kısmen onlara yakınmış embriyolog öyle söyledi. Diğerlerini donduralım dedi. Ardından Dr bey geldi o dondurmaya gerek yok dedi. Eşim neden bilgi alabilirmiyiz bayan öyle söylemedi deyince biraz gerildi ortam Dr bey bunu biraz şahsi algıladı.. Transferim 9da yapılacaktı 13dk falan kalmıştı.. Ben sizi 1saat sonra alıcam deyince bu olay üstüne bende ağlamaya başladım.. 10:16gibi transferim oldu.. Sonrasında acil kısmına yatışa indirdiler kötü bi anı oldu.. Ama yinede umutluyum.. Sonrasında WhatsApp tan yazdım Dr beye geri dönüş yaptı ama kalbimiz kırıldı biraz
Amin inşallah hepimizin Allah İn izni ileBu topic ugurlu ins listede herkesin isminin karsisinda hamis yazacak
Kutadgu bilig destan yazmışım utandım valla hihii başlayınca kaptırmışım kendimi aa bu arada bende öğretmenim bu kadar ortak nokta çok sevindimBende Alaattin beye gidiyorum gonal f lehine bazen eşim bazen oradaki hemşireler yaptı hatta artanı oraya bırakıcam yarın bana extra bi kutu aldırmıştı belkide karşılaştık sizle kimbilir.. Ben şahin beyi çıkışta göremedim hemşire Ayşegül hanıma yolculuk yapabilirmiyiz dedim sıkıntı olmaz dedi ama eşim çok açım deyince önce koruparkta durduk bi yarım saat sonra döndük Balıkesir e.. Hayırlısı herşey Allah tan.. Çok tuhaf bi süreç belirsizlik umut ondan heyecanımız ertesi gün ve sonrası bende işlendim hatta 8-10saat arası işyerindeydim ama çok yormadım kendimi eşim biraz stresli ve heycanlı transferi beklerken hemşire embriyolog ardından Dr bey sırayla bilgi vermek için odaya geldiler.. 4embriyo vardı 2si 1.kaliteymiş diğer 2side kısmen onlara yakınmış embriyolog öyle söyledi. Diğerlerini donduralım dedi. Ardından Dr bey geldi o dondurmaya gerek yok dedi. Eşim neden bilgi alabilirmiyiz bayan öyle söylemedi deyince biraz gerildi ortam Dr bey bunu biraz şahsi algıladı.. Transferim 9da yapılacaktı 13dk falan kalmıştı.. Ben sizi 1saat sonra alıcam deyince bu olay üstüne bende ağlamaya başladım.. 10:16gibi transferim oldu.. Sonrasında acil kısmına yatışa indirdiler kötü bi anı oldu.. Ama yinede umutluyum.. Sonrasında WhatsApp tan yazdım Dr beye geri dönüş yaptı ama kalbimiz kırıldı biraz
Çok teşekkür ederim sayenizde umudum giderek artıyor bitanesin Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucaklatsın inşallah sende dinlen hiç yorma kendini artık iki canlısın dualarımızdasınCanim bu ayaga kalkma olayini netten ben baya arastirdim yurtdisinda yapilan arastirmalara gore ayaga kalkanlar yatanlara gore daha cok pozutif goruyomus. Bende transferden sonra 15 dk yattim ya da yatmadim o kadar sikismistimki yatamadim yani. Cok sukur poztif ama :)) kafani takma sende canm
Canım yaz ne olacak bi gün de yüz yüze konuşuruz inşallahBende Alaattin beye gidiyorum gonal f lehine bazen eşim bazen oradaki hemşireler yaptı hatta artanı oraya bırakıcam yarın bana extra bi kutu aldırmıştı belkide karşılaştık sizle kimbilir.. Ben şahin beyi çıkışta göremedim hemşire Ayşegül hanıma yolculuk yapabilirmiyiz dedim sıkıntı olmaz dedi ama eşim çok açım deyince önce koruparkta durduk bi yarım saat sonra döndük Balıkesir e.. Hayırlısı herşey Allah tan.. Çok tuhaf bi süreç belirsizlik umut ondan heyecanımız ertesi gün ve sonrası bende işlendim hatta 8-10saat arası işyerindeydim ama çok yormadım kendimi eşim biraz stresli ve heycanlı transferi beklerken hemşire embriyolog ardından Dr bey sırayla bilgi vermek için odaya geldiler.. 4embriyo vardı 2si 1.kaliteymiş diğer 2side kısmen onlara yakınmış embriyolog öyle söyledi. Diğerlerini donduralım dedi. Ardından Dr bey geldi o dondurmaya gerek yok dedi. Eşim neden bilgi alabilirmiyiz bayan öyle söylemedi deyince biraz gerildi ortam Dr bey bunu biraz şahsi algıladı.. Transferim 9da yapılacaktı 13dk falan kalmıştı.. Ben sizi 1saat sonra alıcam deyince bu olay üstüne bende ağlamaya başladım.. 10:16gibi transferim oldu.. Sonrasında acil kısmına yatışa indirdiler kötü bi anı oldu.. Ama yinede umutluyum.. Sonrasında WhatsApp tan yazdım Dr beye geri dönüş yaptı ama kalbimiz kırıldı biraz
Ayyyyy kizlarrrrr col sevindim ikinizin adına da @Ankanase @Hülya90 valla kendimin olmuş gibi rabbim isteywn dileyen herkese versin bana da versin sağlıklı sihattli hayırlı evlat inşallah tez zamanda bana da dua edin nolurrAy kuzuuuum maşallah maşallah çok şükür ya çok sevindim :))) dayanamadın kan verdin çok iyi olmuş canım hadi tamamına ersin inşallah kaç çıktı bhcg :)
canim benim ya bilgilerini tekrar yollasana sana zahmet :)
canim ya bilgilerini tekrar yazar misin sana zahmet. Yarin icin de bol sans tum dualar seninle :)Kızlar yarın gidiyorum transfere 7yumurtam beni bekliyo ilerlemeleri güzelmiş heycan bastı şimdidenedacik82 bende yokum listede bana da yer ver canimm
Günaydın canım. Valla senin kadar iyi hazırlayamam listeyi canım geç olsun temiz olsun bişey olmaz kuzum yaa . Yine çok yapamıyorum diosan yapmaya çalışırız canım ama bu kadar iyi olmayabilir hatta kendi adıma beceremeyebilirimkizlar listemizin uguru devam ediyor hamis haberlerimiz artiyor. malum ben kanadadayim ya haliyle 7 saat fark oluyor bazen yetisemiyorum mesajlara. bi bakiyorum 10 sayfa yazi olmus
@AnkanaseEsrRam ya da kizlar sizden gonullu listeyi devam ettirmek isteyen cikarsa super olur. Ben gene yaparim da malum 7 saat fark olunca cok geriden geliyorum. Ben tam yazacak oluyorum o zaman da siz uyumus oluyorsunuz :)
Ay hadi listemizin uguru devam etsin. Insallah hepimizin guzel haberlerini alicaz.
Hamisler bizler icin dua etmeyi unutmasin malum hamilelerin duasi kabul olur :) Insallah hepimiz bu baslikta bebislerimizi de konusuruz :)
Canım transferin bugün mü senin degunaydin gunaydin
hic okuyamadim yazilanlari
bi transfere girip gelicem
@Ankanase seni gordum cok sevindim hepimizin mutluluk haberleri doldursun burayi insallahh
Canım transferin bugün mü senin de
Hayırlı olsun canım bende birazdan işimi bitirip başka bi arkadaşın transferi için meryem, Yasin ve fetih sürelerini okuyacaktım tabii regl başlamazsa seni de katayım duama diye sordum canım. Hadi al bebişlerini gel kuzum sımsıkı tutunsunlar inşallahhhhhhhevet 20 dk sonra tup bebek bolumune gidicem
simdi su icmeye calisiyorum simdiden sikistim daha 1 bardak oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?