Amaç insanları o hastaneye çekmek. Yahu bu topic te paylaşmayın böyle saçma şeyler gidin az ötede oynayınaynen öyle ne kadar çok kişiye ulaşırsam o kadar çok kişinin faydalanacağını düşünüyorum .kimseden bir beklentimiz yok mesaj gayet açık bir şekilde yazılmış sizce art niyetli bir mesaj mı yoksa bir konferans bilgisimi
3 gün daha bekleyeyim de dra sorayim bi bakal o ne diyecekYapma canım bekle dr una Danış istersen ama ilaç ilaç vücut da iflas eder
Evet canım söktürücü falan bişey alma. En iyisi dr una danışman biliosun bu süreçte yanlış bişey yapmamamız gerekiyor canım3 gün daha bekleyeyim de dra sorayim bi bakal o ne diyecek
Catlatma ignesindem o canm.. 4 5 gun sonra o agrilatin gececek. Bu sefer goguslerim neden agrimiyo hamile degil miyim acaba dicen ama sakin oyle dusunme tecrubeli biri olarak yaziyorum. 5 gun sonta fln agrim gecti su an hala agrimiyolat ama sukur sonucum pozitif.Kızlar transferimin ikinci günü daha goğüsslerim şiş ve ucları cok ağrıyo dokununca bile batıyo normal mi
Canm iki gunde ikiye katlanmasi gerek diye biliyorumKızlar 9. Gün 8.5 çıkan değer 12.gün en az kaç olmalı.. Ben araştırmaktan kafayı yiycem bugün
canim ya nasil gecti transferin? Bilgilerini tekrar yazabilir misin hemen eklicem listeye. Beni tagler misin yazarken? Ya da mesaj atarsin :)ben listede vardim ama simdi gitmisim
canlar beni de ekleyin listeye tekrar
canim bilgilerini tekrar yollar misin hemen eklicem listeye. ama yazarken beni tagler misin ya da ozelden mesaj atabilirsin :)Kızlar listede ben yokum
canim bilgilerini yazar misin ozelden :)kızlar benide ekleyin listeye nugün doktora gidiyorum hep beraber dua edelim inş.
canim kusura bakma. bilgilerini ozelden yazarsan hemen eklicem listeye :)benide eklermisiniz listeye
canim ben de cumartesi baslicam ignelere insallah. O zaman bizim hemen hemen ayni zamanda olucak. hangi igneleri kullanicaksin?Selam kizlar yeni katildim araniza bende buay tüp bebege basladim ben pazar günü insallah ignelere baslayacam sizler ne asamadasiniz
canim bana ozelden bilgilerini atarsan yas, nerede tedavi oluyorsun, kacinci tedavin, infertilite sebebi, ugurlu listeye ekliyeyim :)Tamam tskler.. biraz korkuyorumm ilk defa tup bebek yaptiracam insallah tutar hepimizin bebisleri suan burun sprayine devam ediyorum yumurtaLar baskilansin diye
ay canim ya Allah kabul etsin cok sagol valla boyle birbirimize destek oluyoruz ya cok cok mutlu oluyorum. sag olun var olun :)Transferde olan kızlarcım meryem , Yasin ve fetih sürelerinizi okudum Rabbim inşallah kabul eder . Tedavisi başlayanlara güzel sonuçlar almayı , transferi yapılanlara bebişlerinin sımsıkı tutunmasını , pozitifi görenlere tez zamanda keseyi görüp kalp atışlarını dinlemeyi nasip etsin Rabbim cümlemize de evlatlarımızı tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah ve bu tedavilerimizi hepimiz gebe olarak tamamlayalım inşallahhhhhhh çoookkk aminnnn
Bizi bizden iyi kimse anlayamaz canım . Bir sürü arkadaş edindikay canim ya Allah kabul etsin cok sagol valla boyle birbirimize destek oluyoruz ya cok cok mutlu oluyorum. sag olun var olun :)
canim benim cok uzuldum ama hep dualarimizda olucaksin. Allah hic kimseyi evlat hasretiyle sinamasin.5.gün embriyosu bugün 9. Gunumdu Dr umla görüştük bu saatten sonra değer yükselse bile saglikli bir embriyo olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?