2016 mayıs tüp bebek

aaaaaaaa ne güzel liste benim yarın opu var transfer olunca benide ekle lütfen:)

Hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhh

Kızlar 9. Gün 8.5 çıkan değer 12.gün en az kaç olmalı.. Ben araştırmaktan kafayı yiycem bugün
Canım 24 filan olmalı. İnşallah artar. Üzme kendini. Dualarım seninle. Rabbim pozitif hayırlı haberi vermeni nasip etsin. Kuzucuğunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Selam kızlar.. geçen yıl 25mayısta bende tedaviye başlamıştım.. iki tane 1.kalite embriyom oluşmuş ve transferim oldu çok şükür ikiside ocak ayında doğdu ☺ iki oğlum var.. çok yıpratıcı bir süreç tedavi aşaması ama umudunuzu yüksek tutun her zaman Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin <3

Canim cok tesekkur ederim gercekten icimi rahatlatiyon kafama takilan hersey icin yoksa hemsireyi aracam ama bunaltirim artik, senin adina cok sevindim insallah bende pozitifi gorurum 2 haziran gelir mi artik cok heyecanliyim

Ayyyy darısı bizlere inşallahhhhhhh Ne güzel yaa maşallah birgün bizde böyle yazabilcek miyiz acaba Rabbim evlatlarınıza sağlık, uzun ömürler versin inşallahhhhhhh size de

kızlar benim yarın opu var belki yüz kere söledim ama. benim karnımda aşırı gaz ve şiş yuruken ağrı yapıo gazım var die gidiom bi şey yok. ya sıkıntı olur mu yada böle bi şey yaşayan var mı önereceğiniz bi şey var mı

Dr una söyledin mi canım ? Şimdi ne söylesek doğru olmaz herkesin nedeni aynı olmuo sonuçta bugün bi ara sor istersen hastaneyi

Ayyyy darısı bizlere inşallahhhhhhh Ne güzel yaa maşallah birgün bizde böyle yazabilcek miyiz acaba Rabbim evlatlarınıza sağlık, uzun ömürler versin inşallahhhhhhh size de
inşallah yazarsınız canım inşallah yazmasanız bile mutluluğunuzu paylaşacağınız insanlar hep yanınızda olur çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için <3 ☺

bizde y azacakmıyız acaba hamileyim diye? AMİN İNŞŞŞŞ
umut ve moral çok önemli

canım seninle aynı gün opu olduk benim de ağrılarım var özellikle oturup kalkarken arabaya binerken yataktan kalkarken bir de afedersin idrara sıkışınca acayip ağrıyo ama normal olduğunu düşünüyorum

Icını rahat tut bışey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…