Cok sevindim canim darısı başıma inşallahTesekkur ederim
Amin inşallah canım hayırlı olsun tedavinmerhabalar herkese. benim transferimin de 6.günü. 10.gün test yaptırmam istendi. bugün biraz karnım ağrıdı; netten insanlar ne yaşıyor diye bakayım dedim. hepimiizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
İğneleri başkası yapınca bence daha çok acıyor.. Vur gitsin ya.. Yakın olsak ben yapardım sana cnm.. Ben ilkini yapamadım eşime yaptırdım sonrasında iğne saatlerinde yanımda olamadığı için iş başa düştü yaptım ve alıştım.. Bir kez dene inan kolayına gelir..B bsbirkin canim sen persembe baslicaksin ben de insallah cumartesi ignelere baslicam. simdilik sadece yumurtlama baskilayici igneyi yapiyorum.
Ya of kocam 1-4 haziranda amerikaya gidicek bir konferans icin ben de simdi yana done igne yapacak birini ariyorum. Cunku ben o igneleri kendime yapamiyorumyani hic acimiyor cok sukur biliyorum ama hakikaten ben o igneyi tutamiyorum ya tamamen psikolojik cuma gunu hemsirelere gidince yalvarcam resmen nolur gelim burda siz yapin diye ay dua edin de kabul etsinler. Ay annecigim emekli hemsire ne guzel Turkiye de olsam milyon kisi bulurdum igneyi yaptirabilecegim ama burda mumkun degil. para versem bile yapmazlar. ay neyse tek dert bu olsun olmadi isyerinden bi kac arkadasa soylicem :)
J jelibon3434 canim keseleri gormussun hadi insallah ikisi de tutunur sana.
canim hadi gozun aydin kac tane yumurta toplandi? insallah dondurulmusunda olur canimKizlar cumartesi transferim olacak. Dün yumurtalar toplandi. Bugün konrole gittigimde su toplamis karnin dedi. Yürürken otururken kalkarken sorun yasiorum. Sizce dezavantaji olurmu transfer icin su olmasi karninda?
yok inan haklisin ama benim o igne gozum de kilic sanki. ben baskasi yapinca daha rahat oluyorum. Bir de emla krem aldim uyusturuyo buz da koyuyorum cifte koruma ancak oyle. daha 3-4 gune kadar her seferinde agliyodum. hakikaten oyle gecicek gibi degil korkum ya. Valla cuma kan veremicem diye korkuyorum ne guzel o korkumu yenmistim. Ah sagol canim yapmis kadar oldun vallaİğneleri başkası yapınca bence daha çok acıyor.. Vur gitsin ya.. Yakın olsak ben yapardım sana cnm.. Ben ilkini yapamadım eşime yaptırdım sonrasında iğne saatlerinde yanımda olamadığı için iş başa düştü yaptım ve alıştım.. Bir kez dene inan kolayına gelir..
canim hadi gozun aydin kac tane yumurta toplandi? insallah dondurulmusunda olur canim
Ya ben çok güzel bi saptama yaptım.. Mutlu oldum.. Buradaki hemen hemen herkes tecrübeliydi ve birbirine akıl verebiliyordu ama ben bi fikrim yok die bakıyordum öyle boş boş.. Artık bende tecrübeliyim sizlerle daha çok ortak noktam oldu.. Daha çok muhabbet edebilirim konuya dahil olabilirim.. Yuppiiii.. Tecrübeli tüp bebek kardeşliği yapıcaz..
Yaa kaliteli olsun 2 tane transfer edilsin ve tutsun da varsın diğerleri olmasın. Üzülme canım Rabbim en iyisini bilir hakkımızdaCanım pek ic acıcı degil ama 11 yumurta toplandı. Onlardan 7 si gelismisdi. Ve bu sabah aradık ögrendik ki. 4 tanesi döllenmis. Bunada sükür amainsan yinede üzülüyor. Bakalım cumartesi artan olursa dondurmak iatiyorum. Ama bendeki sansla oda mechul
Senin genel anlamda iğne korkun var demekki.. Aman yapcak bişey yok yaptır ozmn.. Buarada merkezde hemşireler yapar okadar para alıyorlar bu kadarını da yapsınlar bi zahmetyok inan haklisin ama benim o igne gozum de kilic sanki. ben baskasi yapinca daha rahat oluyorum. Bir de emla krem aldim uyusturuyo buz da koyuyorum cifte koruma ancak oyle. daha 3-4 gune kadar her seferinde agliyodum. hakikaten oyle gecicek gibi degil korkum ya. Valla cuma kan veremicem diye korkuyorum ne guzel o korkumu yenmistim. Ah sagol canim yapmis kadar oldun valla
Olucak eminim nerdeyse.. Bu sefer şansım daha yüksek gibi geliyo.. İlkte tutan sayısı az ama ikincide çok fazla.. Doktorumda aynı şeyi söyledi.. Ben vücudunu tanıdım, sen hamileliği tanıdın o yüzden her anlamda daha fazla hazır olunacak dedi.. Nedense çoksa üzülmedim bekliyordum sanırım sonucu..vayyyy değişik bi bakış açısı ama seni mutlu ettiyse ne güzel canım benim artık sende yeni başlayanlara fikir verirsin ve kendin için bir sonraki aşamada ne yaşayacağını bilirsin güzel baktın cidden inşallah bir sonraki tedavin de çok güzel olur düşüncelerin gibi
Haklısın canımm. En önemlisi oYaa kaliteli olsun 2 tane transfer edilsin ve tutsun da varsın diğerleri olmasın. Üzülme canım Rabbim en iyisini bilir hakkımızda
canim ihtiyacin olan sadece 1 tane :) o yuzden icini ferah tut. sanirim illaki 5. gune kadar beklicekler. 3. gun transferi yapmicaklar mi?Canım pek ic acıcı degil ama 11 yumurta toplandı. Onlardan 7 si gelismisdi. Ve bu sabah aradık ögrendik ki. 4 tanesi döllenmis. Bunada sükür amainsan yinede üzülüyor. Bakalım cumartesi artan olursa dondurmak iatiyorum. Ama bendeki sansla oda mechul
12. Gün 50nin üstüne çıkar gibi bi his geldi bana.. Çoksa düşük deil sanki.. 10 altına olumsuz bakıyolar çoğu Zaman.. Senin geçmiş bide erken test.. Hadi inşallah kal hamilede bize dua et..Kızlar benimde 9.cu günüm. Dün kan testim 17 çıktı. Nasıl sizce. Pozitifmi oluyor bu şimdi??
Hem dondurulmuşta tutma olasılığı daha fazla çünkü çözülürken en sağlam en kaliteli embriyolar kalıyor geride.Olucak eminim nerdeyse.. Bu sefer şansım daha yüksek gibi geliyo.. İlkte tutan sayısı az ama ikincide çok fazla.. Doktorumda aynı şeyi söyledi.. Ben vücudunu tanıdım, sen hamileliği tanıdın o yüzden her anlamda daha fazla hazır olunacak dedi.. Nedense çoksa üzülmedim bekliyordum sanırım sonucu..
Benimle sayıların aynı senin.. Ama benim 7 döllenmeden 3 ü kaliteli çıktı.. Sayı deil kalite önemli kuzenimde tek oldu kalitesi bile çok iyilerde değilken 2.5 yaşında minnoşu var şuan.. Rabbimden herşey..Canım pek ic acıcı degil ama 11 yumurta toplandı. Onlardan 7 si gelismisdi. Ve bu sabah aradık ögrendik ki. 4 tanesi döllenmis. Bunada sükür amainsan yinede üzülüyor. Bakalım cumartesi artan olursa dondurmak iatiyorum. Ama bendeki sansla oda mechul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?