Gogusleri. Acimasi azaliyor evet.. İlk uc bes gun agriyor. Benimki ucuncu gun embriyosuydu. 8.gun lekelenmem ve pembe renk kan geldi. 9. Gun sabah idrar testi yaptm pozotif cikti 10. Gun kan verdim 60 cikti hcg.. Yarin 12. Gun bakalim yukselmismi hala hamileyim diyemiyorum emin olamiyorumHülya ama göğüslerimin acımasıda azaldı yaa...senin nasıldı
inşallah senn içnde herşey güzel gider bende ctesiyi bekliorum heycanlaGogusleri. Acimasi azaliyor evet.. İlk uc bes gun agriyor. Benimki ucuncu gun embriyosuydu. 8.gun lekelenmem ve pembe renk kan geldi. 9. Gun sabah idrar testi yaptm pozotif cikti 10. Gun kan verdim 60 cikti hcg.. Yarin 12. Gun bakalim yukselmismi hala hamileyim diyemiyorum emin olamiyorum(
Benimde :)30 mayıs benimde test günüm.
Sor canim :)) 5.gun embriyosu bugun de transferden itibaren 19.gunum dun kan degerim 3.566 cikti.Senin kac kan degerin ve pazar kacinci gun oluyor? Bu arada kese erken olunca kalp icin 2 hafta beklicem.
Merhaba. Benimkide 3.gün embriyosu. 8.gün kan testim 17 çıktı. Yarın 10.cu günüm. Tekrar yapıcam. Bende senin gibiyim hamilemiyim diyemiyorum. Bende hiç lekelenme olmadı.Gogusleri. Acimasi azaliyor evet.. İlk uc bes gun agriyor. Benimki ucuncu gun embriyosuydu. 8.gun lekelenmem ve pembe renk kan geldi. 9. Gun sabah idrar testi yaptm pozotif cikti 10. Gun kan verdim 60 cikti hcg.. Yarin 12. Gun bakalim yukselmismi hala hamileyim diyemiyorum emin olamiyorum(
Artmıştır artmıştır....60 iyi zaten ....Gogusleri. Acimasi azaliyor evet.. İlk uc bes gun agriyor. Benimki ucuncu gun embriyosuydu. 8.gun lekelenmem ve pembe renk kan geldi. 9. Gun sabah idrar testi yaptm pozotif cikti 10. Gun kan verdim 60 cikti hcg.. Yarin 12. Gun bakalim yukselmismi hala hamileyim diyemiyorum emin olamiyorum(
Bencede iyi bir sonuçArtmıştır artmıştır....60 iyi zaten ....
Canmmm seninki de ikiz danki degerin iki katindan fazla artmis :)))Benimkiler 3. gün embriyosuydu 12. gün değer 244 tü
40 saat sonra yani 14 . gün bugün 577 çıktı
Pazar görürüz keseleri dedi dr bakalım Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin isteyen herkese de nasip etsin amin :)
Evet iyi canm deger ama artip artmamasi onemli olan bakalim yarin anlicaz onudaArtmıştır artmıştır....60 iyi zaten ....
Bu arada doktorumuz aynıEvet iyi canm deger ama artip artmamasi onemli olan bakalim yarin anlicaz onuda
Ya aslında tek ikiz üçüz kız erkek Rabbim ne sahip ederse razıyım sadece merak İşte :))Canmmm seninki de ikiz danki degerin iki katindan fazla artmis :)))
Dondurmak saha iyi canım çünkü zaman geçtikçe iyi yumurtaların olup olmayacağını veya eşinden uygun sperm çıkar mı bilmek imkansız. Zaten genelde en kaliteliler donduruluo bende 3 donduruldu ama embriyolog 1 i çok kaliteli değil çözülürken gider muhtemelen 2 kalır demişti. Yani orda bile iyi olmayanlar eleniyor . Ben her tedavimde dondurtmak istedim ama sigaradan ötürü malesef iyi yumurtlayamıyorumDondururken elden gitme olasılıgi da mı var ? Bunu ilk kez duydum sanki dondurulanların hepsi sonradan transfer edilebilir gbi düşunmustum...ekstra para verip dondurmak mı mantıklı yoksa riske atıp dondurmamak mı canım sence
Yok canm ctesiden sonraa olmadi bir daha insallahta olmaz. Yarin onemli benim icin insallah guzel guzel artar degerim..Ya aslında tek ikiz üçüz kız erkek Rabbim ne sahip ederse razıyım sadece merak İşte :))
yoksa Allah ister çift verir ister hiç vermez itirazım yok
Canım sen nasılsın leke falan yok dimi hadi yarın şöyle güzel bi artış olsun inşallah
Dogru söyluyosun cnm...ah keske bırakabilsen sigarayı..benim eşim de içiyoDondurmak saha iyi canım çünkü zaman geçtikçe iyi yumurtaların olup olmayacağını veya eşinden uygun sperm çıkar mı bilmek imkansız. Zaten genelde en kaliteliler donduruluo bende 3 donduruldu ama embriyolog 1 i çok kaliteli değil çözülürken gider muhtemelen 2 kalır demişti. Yani orda bile iyi olmayanlar eleniyor . Ben her tedavimde dondurtmak istedim ama sigaradan ötürü malesef iyi yumurtlayamıyorumilk kez 3.tedavimde embriyolarım 5.güne ulaştı. 3 tane bile olsa çok mutlu oldum hem bu tedavide o kadar çok iğne de yemicem sonuçta yumurta büyütme falan yok oleyyy oleyyy oleyyy
Aa gercekten mii?? Kk de pek yazmiyor hulusi hocamin hastasi olupda. Bende bu kadar basarili bir doktorun nasil olmaz dye hep sasiriyom. Cok sevindim vallahii:)) ne asamadasin sen canm biraz bilgi verseneBu arada doktorumuz aynı
Canim oyle dusunme. Cok yumurtam toplandi az toplandi bunlar cok matikli degil onemli olan iyi kalitede yumurta. Benim yumurtamda cok azdi biliyosun ama cok sukur iki tane oldu guzel kaliteli. Hangisinin tutacagini bilemeyiz. İgne sureci fln da o kadar zor degil yani ben kendim yaptim hep ignelerimi hic sknti yasamadim. insallah guzel olacak icini ferah tutDogru söyluyosun cnm...ah keske bırakabilsen sigarayı..benim eşim de içiyoyumurtlama problemim yok gibi gorunuyor şu an ama tabi tedavi esnasında 3 mu 5 mi gune gider bilinmiyor...şu da var dedigin gibi bir dahaki tedavilerde igne yemiycek olmak cok rahatlatır insanı :))
Yok cnm sayıdan bahsetmedim bence cok olması mantıken dusununce kaliteyi azaltır zaten...açıkcası maddi olarak zorlycak bir de basarisiz olursam farkli bir yerde denerim gibi geliyor surekli ankaraya git gel zor.....insallah cnm olumlu olur ya dua et nolur bence sen kesinsin artıkkk yarin da insallah ikiye katlar değerinCanim oyle dusunme. Cok yumurtam toplandi az toplandi bunlar cok matikli degil onemli olan iyi kalitede yumurta. Benim yumurtamda cok azdi biliyosun ama cok sukur iki tane oldu guzel kaliteli. Hangisinin tutacagini bilemeyiz. İgne sureci fln da o kadar zor degil yani ben kendim yaptim hep ignelerimi hic sknti yasamadim. insallah guzel olacak icini ferah tut
Tedavi başlayınca içmiyorum canım test bitene kadar. Bu aralar sadece çok stresliyim sanki sigara rahatlatıo beni bu tedavide stresi çok fazla sigara da çok canım isterse 1 tane içiom bi gün boyunca. İğne yine yiyoz ama çok değil en azından sayı düşüo yumurta baskılama iğnesi var lucrin onu kullanıyorum mesela şuan.Dogru söyluyosun cnm...ah keske bırakabilsen sigarayı..benim eşim de içiyoyumurtlama problemim yok gibi gorunuyor şu an ama tabi tedavi esnasında 3 mu 5 mi gune gider bilinmiyor...şu da var dedigin gibi bir dahaki tedavilerde igne yemiycek olmak cok rahatlatır insanı :))
zor canm evet rabbim hayirlisini versin insallah.. İnsallah ilk seferde rabbim pozitifi gostersin sana her zaman dualarimdasinYok cnm sayıdan bahsetmedim bence cok olması mantıken dusununce kaliteyi azaltır zaten...açıkcası maddi olarak zorlycak bir de basarisiz olursam farkli bir yerde denerim gibi geliyor surekli ankaraya git gel zor.....insallah cnm olumlu olur ya dua et nolur bence sen kesinsin artıkkk yarin da insallah ikiye katlar değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?