2016 mayıs tüp bebek

Çözülürken sorun olur die ödüm patlıyor zaten 2 tane var topu topu..
Benim de 3 tane var canım o da biri çok kaliteli değil ama donduralım demişti dr um. Kafana takma iyi düşün. zaten en kaliteliler donduruluo canım yoksa o kadar güne yetişemezdi.

Canım tesekkur ederim.Tedavi döneminde ne esim ne de ben yapabıldım iğneleri.Gittigim bir tıp merkezinde hemsirenin biri 4 gunluk doz uyguladı bana yanlışlıkla öldûm öldum dirildim.Sonra kendi merkezime gittim hergun orada yaptırdım guvenle...

Tebrik ederim canım. Bence çok güzel sonuç. Rabbim hayırlıca sonuna ulaştırmayı nasip eder inşaallah. Sizin sorun neydi? Bir de kaç embriyo konulacak?

12. Gün 50nin üstüne çıkar gibi bi his geldi bana.. Çoksa düşük deil sanki.. 10 altına olumsuz bakıyolar çoğu Zaman.. Senin geçmiş bide erken test.. Hadi inşallah kal hamilede bize dua et..
İnşallahhhh canımmm. Teşekkür ederim

Tebrik ederim canım. Bence çok güzel sonuç. Rabbim hayırlıca sonuna ulaştırmayı nasip eder inşaallah. Sizin sorun neydi? Bir de kaç embriyo konulacak?

Cok tsk ederim canım. Esimin sperm sorunu vardı. Ama 2 aydır hap kullanıo ve inanmamıstık ama gercekten doktorumuzda sasırdı. Hic olmadıgı kadar iyidi. Öncekilerde a,b yoktu busefer oda vardı cok sükür. Cumartesi insallah iki tane bebegimi alıcam. Allah izin verirse

Aaaa sevindim 8 hücreli benimkiler 5 vardı 4 vardı onun dışında doktorum gerek yok onları dondurmaya dedi..

Oyle zaten benim de 2.tedavimde 12 yumurtadan 6'si dollenmisti yarisi maalesef kaliteli olamiyor.Ben hucrelerini falan hic sormadim hic de merak etmedim sadece kacinci gun embriyosu oldugunu soylediler bana yetti.Merkezime hep cok guvendim.

Geçtiğimiz pazartesi transfer oldum...öğlenden sonra transferin olduğu gün sayılıyormu 1.gün diye acaba...
Bugün kahverengi lekelenme yaşadım ve sinirlerim bozuldu...

Geçtiğimiz pazartesi transfer oldum...öğlenden sonra transferin olduğu gün sayılıyormu 1.gün diye acaba...
Bugün kahverengi lekelenme yaşadım ve sinirlerim bozuldu...
Bir sonraki gunden saycan canm.. Moralini bizma kacinci gundesin yerlesme kanamasi olabilir

Bir sonraki günden sonraysa 8. Gün
Normalde yarın adet günüm
İşallah öyle birşeydir..

Jeliiii maşallah çok güzel haber sağlık versin Rabbim size
Kaçıncı gün gördün keseleri bende pazar gideceğim inşallah görürüm ya kan değerin kaçtı ama senin 5. Gün blast embriyo idi dimi :) çok sordum ama sen başı çekiyorsun napalım

Sor canim :)) 5.gun embriyosu bugun de transferden itibaren 19.gunum dun kan degerim 3.566 cikti.Senin kac kan degerin ve pazar kacinci gun oluyor? Bu arada kese erken olunca kalp icin 2 hafta beklicem.

Benim de 3 tane var canım o da biri çok kaliteli değil ama donduralım demişti dr um. Kafana takma iyi düşün. zaten en kaliteliler donduruluo canım yoksa o kadar güne yetişemezdi.
Dondururken elden gitme olasılıgi da mı var ? Bunu ilk kez duydum sanki dondurulanların hepsi sonradan transfer edilebilir gbi düşunmustum...ekstra para verip dondurmak mı mantıklı yoksa riske atıp dondurmamak mı canım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…