2016 mayıs tüp bebek

Benim de kedilerim var ama bahçede :). Bence sevmediğin bi ortamda kalıp strese girmek daha zararlı olur. Yine de en iyisi eviniz sanırım. Yurt dışında hiç yatırmıyorlarmış mesela. sonuçta biz iki üç saat yatıyoruz Merkezde yeter Allah'ın izniyle

haha cok dogru bir de ben ve esim ikimiz de arastirmaci olarak laboratuvarda calisiyoruz. Diyorum zaten bizim bebe gelse gelse laboratuvardan gelirdi zaten
Sizinki çok iyiymiş Aman hayırlısı ile versin Allah da laboratuvar dan gelsin napalım. :)

A
AYNEN valla canım tutacağı varsa Rabbim nasip ettiyse her türlü tutar . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhh

ben kanada da yaptiriyorum canim burda transfer sonrasi en fazla 15 dakika tutuyorlar sonra hadi yallah

Yeter çok bile Türkiye de 2-3 saat yatıoz hatta tuvalet bile yok altımızda bez geçen dedim yaa yıllar sonra yine altıma yapıom
hahah ya burda hemen tuvalete yolluyolarmis ya! ben tutarim ya dert degil gerci hic daha once tupo bebek tedavisi olmadigim icin boyle bosa salliyomusum gibi geliyor ama

hahah ya burda hemen tuvalete yolluyolarmis ya! ben tutarim ya dert degil gerci hic daha once tupo bebek tedavisi olmadigim icin boyle bosa salliyomusum gibi geliyor ama
Yok ya kısmet o kadar yattık hatta 3 gün o şehirde kaldık kımıldamadık ama yine tutmadı yani nasip aslında burdakiler de dio yatmaya gerek yok ama sırf hastaların içi rahat etsin diye yatırıyoruz diye. Biz pimpirikli bir milletiz canım

ay aynen ama napalim damarlarimiz da akiyor tez canlilik ben de isterim sakin olayim ama olmuyo iste kanadadan size de selamlar :) biz daha yeni isi bitiriyoruz siz de gun bitiyor nerdeyse :)

Aynen öyle bizim milletin takıntıları aslında ya ama napalım ya içimiz rahat etmez etmez etmez :) ay ben beze de yapamamki çünkü başka tuvaleti bile yadırgarım ben

ay aynen ama napalim damarlarimiz da akiyor tez canlilik ben de isterim sakin olayim ama olmuyo iste kanadadan size de selamlar :) biz daha yeni isi bitiriyoruz siz de gun bitiyor nerdeyse :)
Bizde saat gece 11.40 şuan . Bizden de size selam olsun canım. Hem tüpüş bebiş için uğraşmasak nerden tanışcaktık uzak uzak şehirlerden, ülkelerden

hatta ben yattım yatarken yazıyorum :)
Yarın önemli gün bakalım kaç tane yumurtlamışım

Aynen öyle bizim milletin takıntıları aslında ya ama napalım ya içimiz rahat etmez etmez etmez :) ay ben beze de yapamamki çünkü başka tuvaleti bile yadırgarım ben
Ona da alışıon canım başta çok garip gelse de napalım tedavi için değer herşeye diyoruz

Aynen
Bizde saat gece 11.40 şuan . Bizden de size selam olsun canım. Hem tüpüş bebiş için uğraşmasak nerden tanışcaktık uzak uzak şehirlerden, ülkelerden
evet ya ama inan Kanada da olsanıx başla şehirde de olsanız şuan çevremdekilerden daha yakınsınız gerçekten

Kizlar ya 4 gun adet sancim var kasik batna arada bide rahimde arada agri oluyo sizlerde oldumu yoksa tutunamadi dusuyomu korktum biraz

Aynen

evet ya ama inan Kanada da olsanıx başla şehirde de olsanız şuan çevremdekilerden daha yakınsınız gerçekten
Çünkü hepimizin sorunu başka da olsa çözümü ve dertleri ortak canım bizi buluşturan noktamız. Stresimiz atıyoruz işte fena mı ? Hem insan bazen tanımadıklarıyla daha samimi daha içten dertleşebiliyor.

Kizlar ya 4 gun adet sancim var kasik batna arada bide rahimde arada agri oluyo sizlerde oldumu yoksa tutunamadi dusuyomu korktum biraz
Olumlu düşün canım neden tutmasın belki tutunduğu içim ağrın var öyle düşünsene. Benim ilk denemem daha transferim de olmadı ama bence güzel düşünmelisin.

Canım o tutunur ken de oluomuş herkeste farklı belirtiler stres yapma bende hiç belirti yoktu tutmadı. Belki de tutunduğu için sancım vardır ve inşallah öyledir

Kesinlikle canım çok güzel söyledin. İşten eve gelip de buraya girmeden duramıyorum. Malum insanlar pek anlamıyor bizim durumumuzu bi de vah vah yazık yazık bakış açısı genelde o yüzden anca biz bizi anlıyoruz. Benim en yakın arkadasım bile anlamıyor şu an beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…