haha cok dogru bir de ben ve esim ikimiz de arastirmaci olarak laboratuvarda calisiyoruz. Diyorum zaten bizim bebe gelse gelse laboratuvardan gelirdi zaten
Benim de kedilerim var ama bahçede :). Bence sevmediğin bi ortamda kalıp strese girmek daha zararlı olur. Yine de en iyisi eviniz sanırım. Yurt dışında hiç yatırmıyorlarmış mesela. sonuçta biz iki üç saat yatıyoruz Merkezde yeter Allah'ın izniyleBizde bursayı seçtik tayinde bakalım artık nasip kısmet. Benim de eşim ısrarcı 3 gün kalalım diye ben diretiyorum 3 saat bizim yol ama yatıyorum arka koltukta. Zaten merkezde 3 saat tuvalete bile kalkmadan yatıyorum transferden sonra. Ben evimde daha rahatım polisevi, öğretmenevi tek göz oda 3 gün çok sıkılıyorum hem evde kuşlarım var aklım onlarda kalıo
Sizinki çok iyiymişhaha cok dogru bir de ben ve esim ikimiz de arastirmaci olarak laboratuvarda calisiyoruz. Diyorum zaten bizim bebe gelse gelse laboratuvardan gelirdi zaten
AYNEN valla canım tutacağı varsa Rabbim nasip ettiyse her türlü tutar . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhhBenim de kedilerim var ama bahçede :). Bence sevmediğin bi ortamda kalıp strese girmek daha zararlı olur. Yine de en iyisi eviniz sanırım. Yurt dışında hiç yatırmıyorlarmış mesela. sonuçta biz iki üç saat yatıyoruz Merkezde yeter Allah'ın izniyle
Sizinki çok iyiymişAman hayırlısı ile versin Allah da laboratuvar dan gelsin napalım. :)
ben kanada da yaptiriyorum canim burda transfer sonrasi en fazla 15 dakika tutuyorlar sonra hadi yallahBenim de kedilerim var ama bahçede :). Bence sevmediğin bi ortamda kalıp strese girmek daha zararlı olur. Yine de en iyisi eviniz sanırım. Yurt dışında hiç yatırmıyorlarmış mesela. sonuçta biz iki üç saat yatıyoruz Merkezde yeter Allah'ın izniyle
Sizinki çok iyiymişAman hayırlısı ile versin Allah da laboratuvar dan gelsin napalım. :)
Yeter çok bileben kanada da yaptiriyorum canim burda transfer sonrasi en fazla 15 dakika tutuyorlar sonra hadi yallah
hahah ya burda hemen tuvalete yolluyolarmis ya! ben tutarim ya dert degilYeter çok bileTürkiye de 2-3 saat yatıoz hatta tuvalet bile yok altımızda bez geçen dedim yaa yıllar sonra yine altıma yapıom
A
AYNEN valla canım tutacağı varsa Rabbim nasip ettiyse her türlü tutar . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhhhhh[/QUOTE
ben kanada da yaptiriyorum canim burda transfer sonrasi en fazla 15 dakika tutuyorlar sonra hadi yallah
İşte kızlar biz elimizdekinin geleni yapıp tevekkül edicez yoksa insan çok yıpranıyor. Teslimiyet en güzeli
bu arada Kanada ya sevgiler o Zaman :)
Yok ya kısmet o kadar yattık hatta 3 gün o şehirde kaldık kımıldamadık ama yine tutmadı yani nasip aslında burdakiler de dio yatmaya gerek yok ama sırf hastaların içi rahat etsin diye yatırıyoruz diye. Biz pimpirikli bir milletiz canımhahah ya burda hemen tuvalete yolluyolarmis ya! ben tutarim ya dert degilgerci hic daha once tupo bebek tedavisi olmadigim icin boyle bosa salliyomusum gibi geliyor ama
Aynen öyle bizim milletin takıntıları aslında ya ama napalım ya içimiz rahat etmez etmez etmez :) ay ben beze de yapamamki çünkü başka tuvaleti bile yadırgarım benYok ya kısmet o kadar yattık hatta 3 gün o şehirde kaldık kımıldamadık ama yine tutmadı yani nasip aslında burdakiler de dio yatmaya gerek yok ama sırf hastaların içi rahat etsin diye yatırıyoruz diye. Biz pimpirikli bir milletiz canım
Bizde saat gece 11.40 şuan . Bizden de size selam olsun canım. Hem tüpüş bebiş için uğraşmasak nerden tanışcaktık uzak uzak şehirlerden, ülkelerdenay aynen ama napalim damarlarimiz da akiyor tez canlilik ben de isterim sakin olayim ama olmuyo istekanadadan size de selamlar :) biz daha yeni isi bitiriyoruz siz de gun bitiyor nerdeyse :)
hatta ben yattım yatarken yazıyorum :)ay aynen ama napalim damarlarimiz da akiyor tez canlilik ben de isterim sakin olayim ama olmuyo istekanadadan size de selamlar :) biz daha yeni isi bitiriyoruz siz de gun bitiyor nerdeyse :)
Ona da alışıon canımAynen öyle bizim milletin takıntıları aslında ya ama napalım ya içimiz rahat etmez etmez etmez :) ay ben beze de yapamamki çünkü başka tuvaleti bile yadırgarım ben
Umarım çok iyi yumurtlarsın canımhatta ben yattım yatarken yazıyorum :)
Yarın önemli gün bakalım kaç tane yumurtlamışım
evet ya ama inan Kanada da olsanıx başla şehirde de olsanız şuan çevremdekilerden daha yakınsınız gerçektenBizde saat gece 11.40 şuan . Bizden de size selam olsun canım. Hem tüpüş bebiş için uğraşmasak nerden tanışcaktık uzak uzak şehirlerden, ülkelerden
Çünkü hepimizin sorunu başka da olsa çözümü ve dertleri ortak canım bizi buluşturan noktamız. Stresimiz atıyoruz işte fena mı ? Hem insan bazen tanımadıklarıyla daha samimi daha içten dertleşebiliyor.Aynen
evet ya ama inan Kanada da olsanıx başla şehirde de olsanız şuan çevremdekilerden daha yakınsınız gerçekten
Olumlu düşün canım neden tutmasın belki tutunduğu içim ağrın var öyle düşünsene. Benim ilk denemem daha transferim de olmadı ama bence güzel düşünmelisin.Kizlar ya 4 gun adet sancim var kasik batna arada bide rahimde arada agri oluyo sizlerde oldumu yoksa tutunamadi dusuyomu korktum biraz
Canım o tutunur ken de oluomuş herkeste farklı belirtiler stres yapma bende hiç belirti yoktu tutmadı. Belki de tutunduğu için sancım vardır ve inşallah öyledirKizlar ya 4 gun adet sancim var kasik batna arada bide rahimde arada agri oluyo sizlerde oldumu yoksa tutunamadi dusuyomu korktum biraz
Kesinlikle canım çok güzel söyledin. İşten eve gelip de buraya girmeden duramıyorum. Malum insanlar pek anlamıyor bizim durumumuzu bi de vah vah yazık yazık bakış açısı genelde o yüzden anca biz bizi anlıyoruz. Benim en yakın arkadasım bile anlamıyor şu an beni.Çünkü hepimizin sorunu başka da olsa çözümü ve dertleri ortak canım bizi buluşturan noktamız. Stresimiz atıyoruz işte fena mı ? Hem insan bazen tanımadıklarıyla daha samimi daha içten dertleşebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?