Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın sende bizlerde güzel sonuçlar alalımmerhaba arkadaslar ben de araniza katildim. Aslinda benim yumurta toplama vs falan Haziranda olucak ama o zamana kadar sizlerin guzel haberiyle moral bulmak iyi olucak tabiki. Bana uzun protokol uygulanicak. Suan dogum kontrol hapini kullanmaya basladim. bugun 4. gun olcauk toplamda 21 gun kullanicam. Haftaya persembe tup bebek hemsiresiyle gorusucez igneleri vs nasil yapacagimi gostericek. Ilk tup bebek tedavim. Bir de ben Kanadadayim o yuzden burda ki sistem Turkiyeden farkli olabilir belki ama amac hepimizin ayni :) insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasiriz cunku birbirimizin halinden ancak biz anlariz. Benim sadece 1 arkadasim, ve anne babalarimiz biliyor. GEcen pazartesi gunu patronuma da soyledim hani isten falan rahat izin alabileyim diye o kadar. Cok fazla kisiyle paylasmak istemiyorum.
Tedavin hayırlı olsun arkadasım inşallah gönlünüzce olur her şey. Allah kolaylık versin şifa versin. Moralinizi yüksek tutun.merhaba arkadaslar ben de araniza katildim. Aslinda benim yumurta toplama vs falan Haziranda olucak ama o zamana kadar sizlerin guzel haberiyle moral bulmak iyi olucak tabiki. Bana uzun protokol uygulanicak. Suan dogum kontrol hapini kullanmaya basladim. bugun 4. gun olcauk toplamda 21 gun kullanicam. Haftaya persembe tup bebek hemsiresiyle gorusucez igneleri vs nasil yapacagimi gostericek. Ilk tup bebek tedavim. Bir de ben Kanadadayim o yuzden burda ki sistem Turkiyeden farkli olabilir belki ama amac hepimizin ayni :) insallah hepimiz guzel haberlerimizi paylasiriz cunku birbirimizin halinden ancak biz anlariz. Benim sadece 1 arkadasim, ve anne babalarimiz biliyor. GEcen pazartesi gunu patronuma da soyledim hani isten falan rahat izin alabileyim diye o kadar. Cok fazla kisiyle paylasmak istemiyorum.
cok sagol canim cumlemizin :)Tedavin hayırlı olsun arkadasım inşallah gönlünüzce olur her şey. Allah kolaylık versin şifa versin. Moralinizi yüksek tutun.
Kimyasal gebelik olabilir canım çünkü değerler çok düşük Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Eğer dondurulmuşun varsa işim daha kolay canım bir ay en azından ara ver vücudun dinlensin sen gez dolaş bi rahatla. Benim Dr um hemen çağırdı bende şubatta yaptırmıştım gel hemen başlayalım dedi dedim ben toparlanmalıyım iğne morluklarım geçsin kafam dağılsın, ilaçlar zaten çok ağır hormon üstüne hormon yükleniyoruz. Yani senin yerinde olsam en azından 1 ay beklerdim. Hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhhhkızlar merhaba .benimde nisanda ilk denememdi.3 kere kan verdim 15,14-26,06 ve bugün 19,92 çıktı değerlerim...doktorum bugün ilaçları bırak dedi.gebelik var ama sağlıksız dedi..ama ilaçlarımı bırakmak istemiyorum belki diyorum ama sağlıksız bişi sanırım bunu yapmam..5 tane dondurulmuşum var.hemen bu ay olurmu acaba 2.deneme
Sağol cnm destegin icin hepimizin hakkında hayırlısı. Bakalım doktorum ne derse o yolda ilerleyecegiz en azindan tutmasi bile bir umut olduKimyasal gebelik olabilir canım çünkü değerler çok düşük Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Eğer dondurulmuşun varsa işim daha kolay canım bir ay en azından ara ver vücudun dinlensin sen gez dolaş bi rahatla. Benim Dr um hemen çağırdı bende şubatta yaptırmıştım gel hemen başlayalım dedi dedim ben toparlanmalıyım iğne morluklarım geçsin kafam dağılsın, ilaçlar zaten çok ağır hormon üstüne hormon yükleniyoruz. Yani senin yerinde olsam en azından 1 ay beklerdim. Hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhhh
OTE="EsrRam, post: 46381775, member: 719413"]Kimyasal gebelik olabilir canım çünkü değerler çok düşük Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Eğer dondurulmuşun varsa işim daha kolay canım bir ay en azından ara ver vücudun dinlensin sen gez dolaş bi rahatla. Benim Dr um hemen çağırdı bende şubatta yaptırmıştım gel hemen başlayalım dedi dedim ben toparlanmalıyım iğne morluklarım geçsin kafam dağılsın, ilaçlar zaten çok ağır hormon üstüne hormon yükleniyoruz. Yani senin yerinde olsam en azından 1 ay beklerdim. Hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhhh
Bizden de sevgilerMerhaba arkadaşlar;
İnşaallah 2016 mayısta her birimiz çift çizgiyle müthiş birer anneler günü hediyesi alırız. Bütün annelere ve müstakbel anne adaylarına sevgiler
Bugün cumaydı ve ben hepimiz için meryem süresi, fetih süresi, vakia, Cuma süresi ve yasin okudum dua ettim hepimize hepimizeBizden de sevgiler
Günler geçtikçe hareketlenir inşallah bunsayfa. Yarın benim yumurtalarım toplanıyor. Dua edin . Hepimiz hayırlı yaşı uzun sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
Allah razı olsun canım Allah mübarek etsin dualarını kabul olan dualardan eylesin amin amin amin.Bugün cumaydı ve ben hepimiz için meryem süresi, fetih süresi, vakia, Cuma süresi ve yasin okudum dua ettim hepimize hepimizeRabbim hepimizin muratlarımızı nasip etsin inşallah
Amin canım cümlemizdenAllah razı
Allah razı olsun canım Allah mübarek etsin dualarını kabul olan dualardan eylesin amin amin amin.
Amin canım cümlemizden
Tam yazamadan yollamışım mesajı pardon :)Amin canım cümlemizden
Olsun ben anladım seniTam yazamadan yollamışım mesajı pardon :)
Aynen canım narkoz verecekleri için kesinlikle aç susuz olmak lazım en az 8 saat önceden kesmek lazım demişlerdi bana da yemeyi içmeyi. rahat bişeyler giy spor kıyafetler rahat bir ayakkabı. Çantana bi pet koy her ihtimale karşı canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah güzel çoookkk kaliteli yumurtaların olur canım. Stres yapma uyanınca hafif bir ağrı olur ama çektiklerimizin yanında ne ki biz katlanırız bebişlerimiz için.Hemşirelere sordum yapmam gereken bir şey var mı diye sadece aç ve susuz gel dediler. Senin tavsiye edeceğin birşey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?