2016 mayıs tüp bebek

Hayırlı olsun canım. Sabah güzel bir duş al. Hiçbir kozmetik ve parfum kullanma. Transfere giderken de aynı şekilde canım. Rabbim yardımcın olsun. Bunları evlatlarına vesile kılsın inşallah

Sağol canım ya çok çok teşekkür ederim. Ağrı olsa nolur vız gelir dediğin gibi sonu hayırlı olsun da :) Allah başka keder vermesin. Sadece heyecanlıyım. Bakalım kaç yumurta çıkacak. Aslında stres yapmayınca çok da güzel bi süreç her aşamada heyecan merak :)

İlk defa böyle güzel heyecanlı diyen birini gördüm çok yaşa emi

Bugün cumaydı ve ben hepimiz için meryem süresi, fetih süresi, vakia, Cuma süresi ve yasin okudum dua ettim hepimize hepimize Rabbim hepimizin muratlarımızı nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim. Allah hicbirimizi emeklerini bosa cikarmasin insallah en kisa surede birbirimize guzel haberleri veririz. Ay havalardan mi yoksa dogum kontrol hapindan mi bilmiyorum ara ara boyle icim daraliyor kendimi kotu hissediyorum. Halbuki havalarda duzeldi burda ama. Insallah hepimiz cidden guzel haberlerimizi en kisa surede paylasiriz. Inanin burdan gelen her guzel haberde sanki kendim hamileymisim gibi mutlu oluyorum :)

AYNEN canım ama benim negatif çıkınca direkt çıkıom bi daha girmiom kim naptı bakmıyorum yani o üzüntüyle. Rabbim hepimize pozitifleri en kısa zamanda görmeyi nasip etsin inşallah. Bende herkese çok seviniyorum çünkü burdaki herkes o kadar çok hakediyor ki birbirimizi en iyi biz anlarız. İnşallah hepimiz hamiş oluruz da yeni bi topik açarız Mayıs haziran pozitifleri diye

Hayırlı olsun canım. Sabah güzel bir duş al. Hiçbir kozmetik ve parfum kullanma. Transfere giderken de aynı şekilde canım. Rabbim yardımcın olsun. Bunları evlatlarına vesile kılsın inşallah
Sağol canım sanırım bana yazdın :). Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah. Amin amin amin

İlk defa böyle güzel heyecanlı diyen birini gördüm çok yaşa emi
Ama öyle düşününce doğal yolla gebe kalanlara göre biz her aşamanın farkındayız bizzat görüyoruz bebeğin rahme düşüşünü çok çılgın değil mi

İnşallah inşallah sırayla pozitifler olsun ya. Ben de iki kez aşılama oldum bu tüp Bebekten önce. negatiften sonra üç ay girmedim buraya. Sanki yokmuş olmamış gibi düşünmek istedim. Ama inşallah hepimiz HAYIRLISI ile kavuşalım bebişlerimize

Ama öyle düşününce doğal yolla gebe kalanlara göre biz her aşamanın farkındayız bizzat görüyoruz bebeğin rahme düşüşünü çok çılgın değil mi
EVET canım aşırı çılgınca keşke bu kadar çılgın olmayaydık mesela biz hamile kalsa dahi kımıldamaya korkarız ama onların bi halay çekmediği kalıo

Amin canım o negatif varya o negatif keşke hiç bilmeseydik negatif diye bi kelime

EVET canım aşırı çılgınca keşke bu kadar çılgın olmayaydık mesela biz hamile kalsa dahi kımıldamaya korkarız ama onların bi halay çekmediği kalıo
Demek ki olacağı varsa rabbim nasip ettiyse oluyor ama gel de bize anlat ben transferden sonra arabaya kadar Nasıl gideceğimi düşünüyorum şimdiden

Demek ki olacağı varsa rabbim nasip ettiyse oluyor ama gel de bize anlat ben transferden sonra arabaya kadar Nasıl gideceğimi düşünüyorum şimdiden
Ayy sorma eşim kalalım diyo bende yola çıkalım hemen evime gideyim diye diretiyorum. Yaa nefret geldi evimin dışında misafirhanelerde kalmak falan istemiyorum. Tayini dört gözle bekliyorum belki tüp bebek merkezi olan bir şehire gideriz de tedavimi evimde olurum yollarda çürüdü resmen

Ya ben de Balıkesir'den Bursa'ya gidiyorum tedavi için ama ben kalmakla kalmamak arasındayım . Benim eşim çok evcimendir bu durumda da hemen eve gelelim diyor. Zaten 1.30 saat sürüyor herhalde çok da zararı olmaz napim. İnşallah sen önümüzdeki tedavi de kavuşursun canım yavruna ya da yavrularına ( belki ikiz olur ) Ve inşallah yeni bir merkeze de ihtiyacın kalmaz. Ama tabi tayininiz çıksın yine de hayırlı bir yere o ayrı :)

Bizde bursayı seçtik tayinde bakalım artık nasip kısmet. Benim de eşim ısrarcı 3 gün kalalım diye ben diretiyorum 3 saat bizim yol ama yatıyorum arka koltukta. Zaten merkezde 3 saat tuvalete bile kalkmadan yatıyorum transferden sonra. Ben evimde daha rahatım polisevi, öğretmenevi tek göz oda 3 gün çok sıkılıyorum hem evde kuşlarım var aklım onlarda kalıo

haha cok dogru bir de ben ve esim ikimiz de arastirmaci olarak laboratuvarda calisiyoruz. Diyorum zaten bizim bebe gelse gelse laboratuvardan gelirdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…