2016 mayıs tüp bebek

@Magnolia29 canım merhaba,
ben de dondurulmuşlar için tedaviye başladım adetimin 21. günü lucrin iğnelerle. Sana nasıl bir tedavi uygulanacak canım buradan birbirimize destek olalaım.

Arkadaşşlar merhaba,
benim de dondurulmuşlarım bu ay sonu transfer edilecek inşallah. Rabbim nasip ederse. Benim de ilk denemem çok heyecanlıyım

Arkadaşşlar merhaba,
benim de dondurulmuşlarım bu ay sonu transfer edilecek inşallah. Rabbim nasip ederse. Benim de ilk denemem çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun canım benim de Mayıs sonu adetimle lucrin im başlayacak dondurulmuş ilk olacak benimde ama 4.tedavim bu. Bu ay başında başlayacaktık E2 düşük çıktı Yasmin başladık uzadı tedavi. Rabbim hepimize en güzel sonuçları versin inşallahhhhhhh

EsrRam amin inşallah arkadaşım, seninle aynı tedavi sürecinden geçeceğiz demek kii, benim opu aralıkta oldu, daha sonra ohss oldum. derken bu zamana sarktı. umarım geç olur güç olmaz

EsrRam amin inşallah arkadaşım, seninle aynı tedavi sürecinden geçeceğiz demek kii, benim opu aralıkta oldu, daha sonra ohss oldum. derken bu zamana sarktı. umarım geç olur güç olmaz
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucağımızı doldursun tez zamanda bu zorlu süreçte bol bol görüşürüz canım

Arkadaşşlar merhaba,
herşey gönlüne göre olsun canım inşallah hayırlıs sonuçlarını görürüz :)

ay canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki! Ayni sey bizim de basimiza geldi. Esimin kizkardesi hamile agustosta dogum yapicak. Benim de esim ilk duydugunda hem sevincinden hem de uzuntuden agladi. Yani tuhaf bi duygu elbette seviniyorsun herkes icin herkes saglikli bir sekilde cocuguna kavussun insallah ama bir yandan da keske diyorsun bizim de olsa. cok garip bi duygu cidden yasayan bilir. hatta bize haber vermek istememis kiz kardesi once hani bizim cocugumuz olmuyor diye. Once kirildim ne demek diye sonra iste yasamayan anlamiyor dedim kendi kendime :) sizin kendi huzurunuz sagliginiz yerinde olsun yeter canim. elbet bizlerin de bebisi olucak ben cidden cok inaniyorum hepimiz zamani gelince burda bebegimizin her durumunu paylasacagiz ama demek ki biraz daha zamani var. Allah cozumsuz dert vermesin. ama boylesi durumlarda bu forum cidden bulunmaz nimet. cunku duygulari bu kadar acik kiminle paylasabiliriz. Biz birbirimizin halinden anlariz neticede :)

Tatlım halinize şükredin ben işim gereği nerdeyse hergün gebe lohusa ve bebeklerle iç içeyim kaza ile hamile kalanlara bir daha hamile kalmaması için yöntem beğendiremiyorum Allah bu fani dünyadaki imtihanımızı başarıyla geçmeyi nasip etsin Bu arada perşembe yumurtalarım toplanıcakdua edin ...

Amin canım inşallahhhhhhh. İnşallah süper çok kaliteli yumurtaların olur canım mis gibi bi de döllenme ve 9 ay 10 gün sonra kucağına alırsın umarım.

herkese iyi aksamlar
bugun oglen ikinci ignemi vurdum once nazikce saplayayim dedim girmedi sonra hizlica batirdim sukur ki acimiyor kanamiyor sira ucuncu ignede sanirim ignelerle yasamaya alisiyorum

herkese iyi aksamlar
bugun oglen ikinci ignemi vurdum once nazikce saplayayim dedim girmedi sonra hizlica batirdim sukur ki acimiyor kanamiyor sira ucuncu ignede sanirim ignelerle yasamaya alisiyorum
İnşallah çok alışmaya bebişin olur canım ben kevgire döndüm resmen

Hayırlısı olsun şimdiden .. Benim de 1 Mayıs'ta transferim yapıldı.. Yarın test günüm ... Herkesin Allah'ım yüzüne Gülsün ...
Canım test yaptın mı? Sonucunu merak ettim. Rabbim inşallah sağlıcakla kolaylıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin. Pozitif haberini bekliyoruz

Canım yasadiklarimi ozetlemissin resmen beni anlayanlarin olmasi bile rahatlatiyor inan bugün esime anlatıyorum diyo sende kafayı yedin o siteyle :-D dedim inan okadar çok kişi varki benim gibi ben gibi ayni duygulari yaşayan baska kime ne anlatayım haklisin diyor sonra..iyiki bu site var iyiki sizler varsınız.

Allah razı olsun mübarek etsin okuduklarını canım benim Rabbim senin de gönlünün muradını versin Esracım amin.

Transfer için 11 de merkezdeydik ama sezeryan a denk geldik tabi bekledik epeyce ve öğleden sonraya kaldı diğer transferler ve benimki. Stres yapmadım artık her şeyde bir hayır vardır vakti saati gelmemiştir dedik. Transferin saati önemli değilmiş dr öyle dedi. Saat beş buçuk altı arası gerçekleşti. Bakalım aldım geldim evlatları inşallah yerlerini severler. Hepimize duacıyız Ve inşallah sen ben hepimiz tüm isteyenler kavuşuruz evlatlarımıza hayırlısı ile. AMİN

Bu arada herke
Evet merakla bekliyoruzz @Ankanase nasil gectii ne durumdasinn canimm

Çok şükür canım geç oldu güç olmadı bekledik çok ama transfer iki dk sürdü. Çok basitmiş. Ekrandan görüyorsun herşey iki dk da oldu bitti. İnşallah hepimiz tüm aşamaları en güzel şekilde geçirip sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz. AMİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…