- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Insallah tez zamanda sonuc alırsın canımm :)Sperm sayısı canım. Normal yolla bile olur dedi 3 sene önce yani çok düşük değilmiş sayı ama stres yapmayın dedi eşimin dr u henüz bi sonuç alamadık.
Amin canım cümlemizinşallahInsallah tez zamanda sonuc alırsın canımm :)
Evet canim bende seni buldum :)) amaclar ayni olunca topiklerde ayni :))
canim sperm sayisini arttirmak icin esin herhangi bir takviye aliyor mu? Havuc suyu, E vitamini vs. gibi. Bir de tup bebekten once yikama yapiyorlar ya sperme ordaki sonuclarinizi biliyor musunuz? Biz esime testi en son kasim da yaptirmistik simdi nasil hic bilmiyorum. Ama esim bu asama da E vitamini, CoQ10, selenyum vs kullandi. Ah keciboynuzu bulabilseydim burda hemen baslardim valla :)Sperm sayısı canım. Normal yolla bile olur dedi 3 sene önce yani çok düşük değilmiş sayı ama stres yapmayın dedi eşimin dr u henüz bi sonuç alamadık.
Keçi boynuz pekmezi kullandık canım öz olandan nivalis marka. Ankara da eşimin dr u ilaçlar vermişti onları kullandı. Tüp bebekte sıkıntı olmuo canım sperm. Yani çok şükür normalin biraz altındaydı dr un söylediği. Çakşır falan hazırlamıştım bi müddet. Keçi boynuzu kaynattım suyunu içti geçen sene. Karışım vardı içti onları. Epey yedi içti kocacım yaacanim sperm sayisini arttirmak icin esin herhangi bir takviye aliyor mu? Havuc suyu, E vitamini vs. gibi. Bir de tup bebekten once yikama yapiyorlar ya sperme ordaki sonuclarinizi biliyor musunuz? Biz esime testi en son kasim da yaptirmistik simdi nasil hic bilmiyorum. Ama esim bu asama da E vitamini, CoQ10, selenyum vs kullandi. Ah keciboynuzu bulabilseydim burda hemen baslardim valla :)
ay benim ki guc bela valla. esim yabanci bi de bazi seylerin tadi garip geliyo keci boynuzu ozu almistik biz de ama cidden icemedi ya sanirsin zehir iciyo :d ama haplarini aldi bir de incire basladik simdi bakalim :) ama cok merak ediyorum sayisi nasil simdi morfoloji nasil diye. gerci kasimdan bu yana hamile kalmadigima gore cok artmamistir. Ay insallah baska sorun yokturKeçi boynuz pekmezi kullandık canım öz olandan nivalis marka. Ankara da eşimin dr u ilaçlar vermişti onları kullandı. Tüp bebekte sıkıntı olmuo canım sperm. Yani çok şükür normalin biraz altındaydı dr un söylediği. Çakır falan hazırlamıştım bi müddet. Keçi boynuzu kaynattım suyunu içti geçen sene. Karışım vardı içti onları. Epey yedi içti kocacım yaa
İnşallah canım inşallahhhhhhh. Çok şükür en azından tüp bebek yapılabilio benim gittiğim merkezde çalışan bayanın hiç çocuğu oluomuş sıfır sperm. Rabbim dert verip derman aratmasın.ay benim ki guc bela valla. esim yabanci bi de bazi seylerin tadi garip geliyo keci boynuzu ozu almistik biz de ama cidden icemedi ya sanirsin zehir iciyo :d ama haplarini aldi bir de incire basladik simdi bakalim :) ama cok merak ediyorum sayisi nasil simdi morfoloji nasil diye. gerci kasimdan bu yana hamile kalmadigima gore cok artmamistir. Ay insallah baska sorun yoktur
Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerini önce karnına sonra kucağına alırsın tez vakitte.Kızlar bende bugün doktordaydim çarşamba tekrar çağırdı muayeneye büyük ihtimal eşim perşembe günü ameliyat olucak cuma da benden toplanicak inşallah bi sorun olmazsa en geç 10 gün sonra bende gün sayarım inşallah bide ben devlette yaptiricam capada bende çift embriyo isticem inşallah bişey demezler
Canım benim sperm sayısı ve ya hareketi tüp bebekte sorun değil çünkü zaten mikro enjeksiyonla en iyisini seçip yumurtaya veriyorlar yani yumurta sayın kadar sperm olsa yeter evelallahay benim ki guc bela valla. esim yabanci bi de bazi seylerin tadi garip geliyo keci boynuzu ozu almistik biz de ama cidden icemedi ya sanirsin zehir iciyo :d ama haplarini aldi bir de incire basladik simdi bakalim :) ama cok merak ediyorum sayisi nasil simdi morfoloji nasil diye. gerci kasimdan bu yana hamile kalmadigima gore cok artmamistir. Ay insallah baska sorun yoktur
Hadi hayırlı olsun canım hoşgeldinHerkese selamlar
Ben de ilk gonal-f ignemi bugün vurdum kendime
Garip hissettiriyor insana
Günlük şeklinde yazmak istiyorum
Hayırlısı olsun:)
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınHerkese selamlar
Ben de ilk gonal-f ignemi bugün vurdum kendime
Garip hissettiriyor insana
Günlük şeklinde yazmak istiyorum
Hayırlısı olsun:)
Aynen canım biz de Stresimizi atıyoruzHoşbulduk
Ortak heyecanlar yaşayan insanlara yazmak iyi geldi:)
insallah canim ya :) bakalim ne olacak bizim ki. ilk olunca hep bir bilinmezlik hayirlisini dilemekten baska sans yok :)Canım benim sperm sayısı ve ya hareketi tüp bebekte sorun değil çünkü zaten mikro enjeksiyonla en iyisini seçip yumurtaya veriyorlar yani yumurta sayın kadar sperm olsa yeter evelallah
insallah canim ya :) bakalim ne olacak bizim ki. ilk olunca hep bir bilinmezlik hayirlisini dilemekten baska sans yok :)[/QUOTE
Bak canım Kuran'da şöyle bir ayet var
LOKMÂN-34: Kıyametin bilgisi, şüphesiz Allah'ın katındadır. Yağmuru yağdırır ve rahimlerde olanı bilir. Hiç kimse, yarın ne kazanacağını bilmez. Hiç kimse de hangi yerde öleceğini bilmez. Hiç şüphesiz Allah her şeyi bilendir, haberdar olandır.)
İnşallah inşallahhhhhhhCok heyecanliyim bu gece heyecandan uyursam iyi valla :)) insallah guzel yumislerim olmustur cok heyecanliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?