2016 mayıs tüp bebek

kızlar günaydınnn.dün gece zor bi geceydi benim için..kayınvalideme yemege gittin bi baktık herkes toplanmış bende diyorum acaba hani benim cuma değerim düştü ondan moral olsun diyemi fln.5 dakıka oturduk görümcem hamile haberi verdi...eşim ben ağlamaktan çok kötü olduk eşim kardeşine sarılıyor biyandan yaşlı gözlerle bana bakiyor.allahım buda bir sınavımızmış demekki. iki ay arayla evlenmiştik..tabi diğer insanlar soruyor neden ağladın fln diye sonra dedik bizimde vardı ama cuma gnü değeri düştü fln diye.duyan duydu hemen insanlar çok iyi bi doktor var ona gösterelim sonuçlarını fln fln diye laflar.sanki biz bilmiyoruz ne yapcagımızı....ne diyelim allahım bizlere hepimize en güzel en hayırlı duyguları yaşatsın ben inanıyorum rabbim büyük bir sınavdan geçiyoruz sonu gelecek inşallah.dua edelim sadece. sizlerden başka bunu anlatacagım kimse yok

Ahh canım benim yaa üzülme diyemem biliyorum elde değil Rabbim tez zamanda sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Hüzünlerin mutluluğa dönsün. Yakın akrabalarda daha zor kıskandığını düşünen bile çıkar. Ahh güzel kardeşim bol bol dua ve şükür bizim de sınavımız bu. Napalım tedavilere devam birgün bizde bu mutlu haberi eşimizle dostumuzla paylaşırız elbet ben inanıyorum

canım ya seni çok iyi anlıyorum.( dairede yan masamdaki kız hamileydi ve yan tarafımdaki arkadaşın da benim kürtajımdan 2 gün sonra bebeği oldu ve babalık izninden geldi hayırlı olsun diyemedim dairede kimse sevinemedi ben ağlar onlar bana üzülür bi taraftan hayırlı olsun uzun ömürlü olsun derler çok güzel duygular ama o anki psikolojimiz acımızın yeni olması...birde cuma günü amcamın torunu oldu ve kaan bey bana pazartesiyi beklememiz gerek olmadı kürtaj dedi bütün gün ağlamaktan şırkıldım artık kafa beyin kalmamıştı bi ara kendimi toparladım amcamı aradım hayırlı olsun dedim başka kimseyle konuşmadım konuşamazdım da ...dediğin gibi canım sınavdan geçiyoruz.. sabır sabır elbet selamet olacak bizim için de) sende kaan beyin hastasısın değil mi? seni takip ediyordum ve çok üzüldüm...geçmiş olsun bende inanıyorum olacak rabbim bizlerede verecek inşallah

evet canım kaan beyin hastasıyım sendemi burdamı buluştuk :) aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz o yüzden birbirimizi anlıyoruz .sözün bittigi anları yaşıyoruz bazen dilimiz kilitleniyor.bende öyleydim aşagı komsumun bebegi oldu bi ay oluak hayırlı olsuna gidemedim inan.

evet canım inan insanlar kıskanıyor diye düşünecek.görümcemin kayınvalidesi sendemi istiyordun ondanmı agladın diye sordu kadın.ne diyecegini bilemiyor insan.hakkımızda hayırlısı canım benimm

Canım senin transfer oldu ama kimyasalmı oldu seninde kütaj mı oldun cuma günü

evet canım inan insanlar kıskanıyor diye düşünecek.görümcemin kayınvalidesi sendemi istiyordun ondanmı agladın diye sordu kadın.ne diyecegini bilemiyor insan.hakkımızda hayırlısı canım benimm
Amin canım inşallahhhhhhh. Malesef kıskandığımızı düşünenler çıkıo. Kimse kimsenin derdini bilemez onun yaşadıklarını yaşamadıkça. Bizi birbirimizi anlamaya iten şey de bu hepimizin sorunu farklı da olsa derdimiz bir . İnşallahhhhhhh bizlerde o güzel duyguyu yaşayacağız. İnanıyorum.

Canım senin transfer oldu ama kimyasalmı oldu seninde kütaj mı oldun cuma günü
benim 29 aralık 2015 canım..tuttu kalp atışını duyduk haftasına kalbi durdu kısmett...evet seninle daha önce burda konuşmuştuk formda yani..tedaviye tekrar başladık..aynen bişey desen insanlar yanlış anlayacak kıskanıyor diyecek kim olursa olsun senin yaşadığın şeyleri yaşamadıkları için anlamalarını beklemiyorum birde bizler zorlu gruptayız maddi manevi gerçekten zorlanıyoruz o yüzden normal yolla hamile kalıp ta bizi anlayan birilerinin olduğunu sanmıyorum bizler çok zorlu süreçlerden geçtik geçiyoruz da rabbim hepimize şifa versin.. en güzeli kafana takmamaya çalış ben çalışıyorum günün çoğu işte geçiyor akşam da bi yemek yiyorduk eşimle koştur koştur spor salonuna orda derslere giriyordum plates, zumba vss sonrasında biraz kardio falan hem kafam dağılıyordu bana iyi geldi... eşim en büyük destekçimdi saolsun ama yeri geliyor o bile seni anlamıyor

geçmiş olsun canım.allahım yüzümüzü güldürecek inş.birbirimize destek oldukca daha güçlü ayakta duracagız.sende uzulme ikincide daha sağlıklısı inş.olucak.kaan bey başka testler fln yapmışmıydı nedenini araştırdımı yani. yeni umutlarla yeni bebişlerle herşey daha güzel olacak

amin inşallah canım hayırlısı.. biz istedik patolojiye gitsin diye ama kaan bey gerek görmedi.. biz genetik test yaptırmamıştık kromozom falan sonrasında yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı ki olsa bile kan sulandırıcı iğne kullandım demek ki bebeğimiz bize o zaman kısmet değilmiş...inşallah bakalım emriyoları şuanda havuz oluşturuyoruz 2.toplama için bekliyorum bu ay iptal önümüzdeki ay bakalım nasıl olacak hayırlısı tedaviye ne zaman başlayabilirim demişsin canım kaan bey seni kontrole çağırıyor bana 1 adet geçmesi yeterli demişti (kürtj olduğundan) ama ben biraz dinlenmek istiyorum dedim bu defa kafan ne zaman hazır o zaman başlayalım dedi..sonra bende kist falan oluştu vs 10 şubatta başladık hala devam..

hayırlısı canım bak demek genetikte bir sorun yok çok şükür pan pıhtılaşması gebelik sorunu diye duydum onun için önlem alınır daha farklı etkili ilaç kullanırsın bu sefer.kendini topla vücudun düzene girsin hazır olunca bebişlerin seni bekliyor olucak :))

Kizlar 10 tane yumisim toplandi 7 tanesinin iyi durumda oldugunu soyledi doktor. İnsallah bu 7 taneden en azindan iki tanesi kaliteli bir sekilde buyurler.. Bundan sonrasi merakla bekleyiss

Kizlar 10 tane yumisim toplandi 7 tanesinin iyi durumda oldugunu soyledi doktor. İnsallah bu 7 taneden en azindan iki tanesi kaliteli bir sekilde buyurler.. Bundan sonrasi merakla bekleyiss
Ayy hadi canım insallah hicbir sorun olmayacakkk :))) süreç guzel ilerliyorrr :)

Hayırlı olsun canım . Çok güzelmiş maşallah. İnşallah hepsi çok kaliteli olur da kalanı dondururlar.

canım sayo gayet iyi inş.hepsi kaliteli oluşurlar

Bendede kan pihtilasmasi var canm ama ignelerle bunun giderilecegini soyledi doktor insalah bir sknti cikmaz

Senacım transferin bitti demi? 11 de başladım sana okumaya canım Rabbim kabul etsin tutunsun sımsıkı bebişlerin. Meryem , fetih süresi, yasin okudum sana canım transfer saatine denk gelmiştir diye düşünüyorum

canım merhaba,
ben de dondurulmuşlar için tedaviye başladım adetimin 21. günü lucrin iğnelerle. Sana nasıl bir tedavi uygulanacak canım buradan birbirimize destek olalaım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…