Transfer gününü saymiyosun canim
6+3canım kalp atışını kaçıncı haftada duydun sen. ilk gidişimz de çok erken demi
Bizler bu kadar uğraşInca hemen olsun istiyoruz ama bilmiyoruz hayırlı mı değil mi sadece deli gibi istiyoruz. Eminim en kısa zamanda nasibin olacak canım. Hem sen yine şanslısın baksana bir sürü çocuğun varmış kendi çocuğun gibi olamaz imkansız ama minik bi teselli olur sanki bizde o da yokesracim oyle guzel kalbin varki ne desem az tabi biraz ben de agladim kendime uzuldum en cok da verdigim emege uzuldum doktorum da cok uzgun oldugunu soyledi haftaya gorusecegiz tekrar simdi toparlandim iyiyim zaten okula geldim cocuklar hemen unutturuyor acini sana
yazdigin icin tesekkur ederim bikac gune bende de kanama olacak vucut atiyormus kendi demekki bilmiyordum
Dusuk denilmez canm onemli olan iki gun sonraki artisi canim icini ferah tut su am bir gebelik var gbi gozukuyor muhtemelen tutunma donemleri su amda
Canım bazılarında geç tutunuyor. Aslında gününde yapılması doğru olan. Ama tabi dayanamıyoruz :) burda karar sana kalıyor :)Sen ne güzel anlamissin bende kasık ağrısından başka hiç birşey yok benim 5.gün transferi acaba yarın sabah test yapsam cikarmi
canim bilgilerini ozelden yazarsan listeye ekleyebilirim.Edacim ben transver oldum bugun 7.gunum sali yada carsamba test yaptircaZ
canım benim 4 tane 3. gün embriyosu donduruldu ramazandan sonra transfer inşallah hepimiz alırız hayırlı haberler. senin dondurulmuş var mıydı?cok tesekkur ederim hepinizin kalbi oyle guzel ki hayirli zamanda hayirli evlat der okuldan cok
sevdigim bi hocam hepimize tattirsin allah bu duyguyu
amin cok tesekkur ederim ben bi de sabirla bekledim kan tahlili icin demekki daha onceden versem de ayniymis sonucsenin durumun nedir hayirli haberler verecek misin?
canım benim 4 tane 3. gün embriyosu donduruldu ramazandan sonra transfer inşallah hepimiz alırız hayırlı haberler. senin dondurulmuş var mıydı?
hayırlısı olsun canım Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah kendiliğinden kalırsın hamiledondurulmus yok maalesef 3 tane transfer edilmisti ben 5 tane var zannediyodum ama digerleri 5. gune ulasamamis
dondurulmus yok maalesef 3 tane transfer edilmisti ben 5 tane var zannediyodum ama digerleri 5. gune ulasamamis
J jelibon3434 canm bana 12 ve 14. Gunku degerlerini soleyebilir msiin hatirliyosan??
Ya benimkiler tek mi cift mi merak ediyorumm :)) cok heyecanlliyiimmmBende 12.gun yok.14.gun 1049 18.gun 3566
Canim seninkinin pozitif olacagina inanmistim hep kismet degilmis demekki rabbim en.iyisini bilir ins en yakin zamanda bebegine kavuşursunHerkese Selam benim deger negatif kismet degilmis sadece o kadar ilaci vucuduma yukledigim icin uzuluyorum simdilik bu kadar
canim benim hakkimizda hayirlisi olsun diyelim. Cok zor bir durum ama sunu asla unutma sen elinden gelenin fazlasiyla yaptin. hani eminim ah keske sunu da yapsaydim diyebilecegin bisi olmasin sakin. bu is cidden %50 si kontrol edilebiliyor doktorlar tarafindan ama o oteki %50 ister sans de, ister Allah'a kalmis de ama bir sekilde bizim kontrolumuzun disinda. uzul, aglamak istersen agla ama sakin duygularini icine atip asla ama asla kendini suclama. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Allah hic birimizin emeklerini bosa cikarmasin ve en kisa zamanda evladina kavustursun insallah.esracim oyle guzel kalbin varki ne desem az tabi biraz ben de agladim kendime uzuldum en cok da verdigim emege uzuldum doktorum da cok uzgun oldugunu soyledi haftaya gorusecegiz tekrar simdi toparlandim iyiyim zaten okula geldim cocuklar hemen unutturuyor acini sana
yazdigin icin tesekkur ederim bikac gune bende de kanama olacak vucut atiyormus kendi demekki bilmiyordum
Ben cift istemiyordum ama yine de birinin kayboldugunu soylediginde dr bi burkuldu icim :)))Ya benimkiler tek mi cift mi merak ediyorumm :)) cok heyecanlliyiimmm
Bende ignenin 7.günündeyim yarin kontrolüm var bnmdeCanim bende 7.gunumdeyim bende ayni seyleri yasiyorum normal galiba pozitif sonuc aliriz inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?