Allah sabır versin cnm, bir sey sormak istiyorum sana: keseyi kaçıncı günde görmüştünüz ? Kaç haftalıksın aldırıyorsun ,kendiliğinden düşme şansı yok mu ?Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
İnşallah hepimizin başına valla sonuç iyi çıktı ama gidişat önemli bilirsiniz inşallah hepimizin kucağında çifter çifter tosunlar olsun inşallahhhhhhhTebrik ederim canım darısı hepimize inşallahhhhhhh en güzel sonuçları alalım yaa
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gun değerleri bunlarKızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Az kaldi canim seninde insallahh :)) bir hafta sonra insallah transferin olurr diye dusunuyorum :)) dualarim seninlee canimm guzel seyler hissediyorum insallah guzell olacakkInsallah canım benimmm insallah :))))
Allah razı olsunTebriklerrrrr bayılıyorum hamile haberlerine
Daha çok küçük keseyi bile göremedim. Bende transferden sonra 7.Gün bir ateş basması ve üşüme olmuştu ve o gün gün boyunca uyumuştum halsizdim. Hissettim sanki bu embriyo tutundu bunun belirtisi sanırsam dedim. Ve 8.gün gittim test yaptırdım oozitifi aldım :) Başkada belirti dersen herkes gibi kasık ağrısı göğüs şişmesi gibi etkiler vardı.Ayy nasıl içimi rahatlattin anlatamam ne güzel sen hamilesin darısı bizim başımıza artık ne kadar oldu peki bebisin belirtilerin falan varmiydi başka
11. Ve 13. Cnm. Bi daha vermicem kan 10 gün sonra ultrason :)Hayırlı olsun cnm kaçıncı gun değerleri bunlar
Bendede Ateş basması olmuştu hatta korktum Ateş yükselmesi embriyolar için kötü oluyo demişlerdi ama meğer tutunmuşlar:) evet kasık Ağrı'sı göğüs hassaslığı klasik belirtiler birde acayip gaz karın şişliği ve gerginliği böyle dümdüz durunca yırtılacak gibi oluyo halen öyle hafif eğik geziyorum :)Daha çok küçük keseyi bile göremedim. Bende transferden sonra 7.Gün bir ateş basması ve üşüme olmuştu ve o gün gün boyunca uyumuştum halsizdim. Hissettim sanki bu embriyo tutundu bunun belirtisi sanırsam dedim. Ve 8.gün gittim test yaptırdım oozitifi aldım :) Başkada belirti dersen herkes gibi kasık ağrısı göğüs şişmesi gibi etkiler vardı.
Canım benim ya kaçıncı denemenizi bilmiyorum ama bu günler geçecek. Rabbim hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip edecek inşallah. Kendini yıpratma. Güzel olacak inşallah senin.icin herşey. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Herkese Selam benim deger negatif kismet degilmis sadece o kadar ilaci vucuduma yukledigim icin uzuluyorum simdilik bu kadar
Hayırlı olsun canım. Tebrik ediyorum seni ve minik kuzucuğunu. Allahım sağlıcakla hayırla kucağına almanı nasip etsin.Kızlar sonucum 150 çıktı napcam şimdi hamilemiyim neyim ben ellerim titriyor ağlıyorum ya öyle stres olmuştum ki şuan sinirlerim boşaldı
Canım ya beklesen mi acaba. Hemen aldırmasan. Başka bir doktora da görürsen iyi olur. Kafa karıştırmak istemiyorum. Tüp bebek doktorun mu muayene ettiKızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Canım çok üzüldüm yaa aynı sonucu defalarca yaşamış biri olarak ne durumda olduğunu biliyorum. Keşke üzülmemen için bişeyler yapabilsek. Rabbim inşallahhhhhhh normal yolla en kısa zamanda gebelik nasip eder de bir daha bu stresi çekmezsin canım arkadaşım. Üzülme , ağlama diyemem kendimden biliyorum evde tek başıma bağıra çağıra ağlamak istiodum her test dönüşü. Rabbim tez vakitte nasip etsin sana canım.
Negatif sonucundan ve İlaçları bıraktıktan sonra 4.gün adet oldum.bilgi olsun bekleyenlere.
Tebrik ederim canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Kızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
Canım benim ya kaçıncı denemenizi bilmiyorum ama bu günler geçecek. Rabbim hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip edecek inşallah. Kendini yıpratma. Güzel olacak inşallah senin.icin herşey. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
ilk denemeydi ve kesin gozuyle bakiliyordu nasipten ote yol yok iste 2 saatte normale dondum allaha sukur cok tesekkur ederim guzel dileklerine
Canım, bitanem hayırlısı; lütfen kendini çok üzme. Sınıfındaki çocuklara dua ettir. Rabbim inşaallah hayırlı zamanda nasip edecek.Herkese Selam benim deger negatif kismet degilmis sadece o kadar ilaci vucuduma yukledigim icin uzuluyorum simdilik bu kadar
Çok üzüldim canım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaallah.Kızlar malesef benim olumsuz. Kese yokolmus sadece kanama alanı görünüyor rahimde. Yarın aldırıyoruz. Allahım sizlere hayırlısını gostersın..
Çok üzüldüm cnm yaesracim oyle guzel kalbin varki ne desem az tabi biraz ben de agladim kendime uzuldum en cok da verdigim emege uzuldum doktorum da cok uzgun oldugunu soyledi haftaya gorusecegiz tekrar simdi toparlandim iyiyim zaten okula geldim cocuklar hemen unutturuyor acini sana
yazdigin icin tesekkur ederim bikac gune bende de kanama olacak vucut atiyormus kendi demekki bilmiyordum
Yapmadım idrar testi yapma sen de gününü bekle canım idrar güvenilir değil boşuna üzülürsün eğer bebiş varsa ve idrar da çıkmazsaKizlaaar bi sorum olucakti. Transferden kac gün sonra ilk idrar testini nezaman yaptiniz. Ben dayanamiorim ya bu belirsizlik beni mahf edio
Canım, bitanem hayırlısı; lütfen kendini çok üzme. Sınıfındaki çocuklara dua ettir. Rabbim inşaallah hayırlı zamanda nasip edecek.
meraklibekleyis canım seninle aynı gün opu olmuştuk özellikle takip ediyordum çok üzüldüm Rabbim inşallah en hayırlı zamanda kendiliğinden verir
Ay ben kendi heycanımdan seni tebrik etmeyi unutmuşumKızlar değerim artmış 44 den 108 e yükselmiş. Dr tamam artık on gün sonra ultrason Dedi. :) çoğul gebelik değil Dedi bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?