- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Can'ım benim hiç önemli değil bi çok kere yazdım buraya geçen sene hatta ondan önceki sene bende şuan senin gibi hüzün içindeydim rabbim güldürecek hepimizi vakti var demekki geçmiş olsun sanada Allah büyük ...
17Ayyysss sekizinci gün değerin kaç çıkmıştı?
Bendede Ateş basması olmuştu hatta korktum Ateş yükselmesi embriyolar için kötü oluyo demişlerdi ama meğer tutunmuşlar:) evet kasık Ağrı'sı göğüs hassaslığı klasik belirtiler birde acayip gaz karın şişliği ve gerginliği böyle dümdüz durunca yırtılacak gibi oluyo halen öyle hafif eğik geziyorum :)
Ayyy insallah canım agzından bal damlıyo benim de icimde iyi hisler var hayatta hic olmadigım kadar pozitifim şu sıralar :)))Az kaldi canim seninde insallahh :)) bir hafta sonra insallah transferin olurr diye dusunuyorum :)) dualarim seninlee canimm guzel seyler hissediyorum insallah guzell olacakk
canım kalp atışını kaçıncı haftada duydun sen. ilk gidişimz de çok erken demiAllah korusun bende ondan cok korkuyordum ama kalp atisini duydum ya bos degil :)) su an bebek var kesede.
Dusuk denilmez canm onemli olan iki gun sonraki artisi canim icini ferah tut su am bir gebelik var gbi gozukuyor muhtemelen tutunma donemleri su amdaArkadaslar bugün hastaneye gitmiştim kanda vereyim dedim 8. Gunum daha 3. Gün embriyo suydu bhcg 11 çıktı düşük mü deger
İnşallah canım ya cok ümitlenmek isteniyorm ama sanki olumlu olcak gibi hissediyormCanim bende 7.gunumdeyim bende ayni seyleri yasiyorum normal galiba pozitif sonuc aliriz inslh
İnşallah canımAyyy gelde umutlanma hepsi bende var hele su ates basmasi normalde hic terlemem suan atesten olecem galiba.bide ayaklarimi uzattikca cok ufak balon gibi bisey patliyo kasiklarimda bide goguslerim felaket agriyo Allahim ne olur bende hamile oluyum
Sen ne güzel anlamissin bende kasık ağrısından başka hiç birşey yok benim 5.gün transferi acaba yarın sabah test yapsam cikarmiDaha çok küçük keseyi bile göremedim. Bende transferden sonra 7.Gün bir ateş basması ve üşüme olmuştu ve o gün gün boyunca uyumuştum halsizdim. Hissettim sanki bu embriyo tutundu bunun belirtisi sanırsam dedim. Ve 8.gün gittim test yaptırdım oozitifi aldım :) Başkada belirti dersen herkes gibi kasık ağrısı göğüs şişmesi gibi etkiler vardı.
Transfer gününü saymiyosun canimKizlar transver gununude sayiyormuyuz.ben 28 mayista transver oldum 7 gun mu oluyor 6 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?