2016 mayıs tüp bebek

E einleben ben de kendi derdimden mutlu haberleri tebrik edemedim hayirli olsun cok sevindim gelismelere
Can'ım benim hiç önemli değil bi çok kere yazdım buraya geçen sene hatta ondan önceki sene bende şuan senin gibi hüzün içindeydim rabbim güldürecek hepimizi vakti var demekki geçmiş olsun sanada Allah büyük ...

Ayyy gelde umutlanma hepsi bende var hele su ates basmasi normalde hic terlemem suan atesten olecem galiba.bide ayaklarimi uzattikca cok ufak balon gibi bisey patliyo kasiklarimda bide goguslerim felaket agriyo Allahim ne olur bende hamile oluyum

Az kaldi canim seninde insallahh :)) bir hafta sonra insallah transferin olurr diye dusunuyorum :)) dualarim seninlee canimm guzel seyler hissediyorum insallah guzell olacakk
Ayyy insallah canım agzından bal damlıyo benim de icimde iyi hisler var hayatta hic olmadigım kadar pozitifim şu sıralar :)))

Arkadaslar bugün hastaneye gitmiştim kanda vereyim dedim 8. Gunum daha 3. Gün embriyo suydu bhcg 11 çıktı düşük mü deger

Arkadaslar bugün hastaneye gitmiştim kanda vereyim dedim 8. Gunum daha 3. Gün embriyo suydu bhcg 11 çıktı düşük mü deger
Dusuk denilmez canm onemli olan iki gun sonraki artisi canim icini ferah tut su am bir gebelik var gbi gozukuyor muhtemelen tutunma donemleri su amda

Ayyy gelde umutlanma hepsi bende var hele su ates basmasi normalde hic terlemem suan atesten olecem galiba.bide ayaklarimi uzattikca cok ufak balon gibi bisey patliyo kasiklarimda bide goguslerim felaket agriyo Allahim ne olur bende hamile oluyum
İnşallah canım

Sen ne güzel anlamissin bende kasık ağrısından başka hiç birşey yok benim 5.gün transferi acaba yarın sabah test yapsam cikarmi

Kizlar transver gununude sayiyormuyuz.ben 28 mayista transver oldum 7 gun mu oluyor 6 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…