2016 mayıs tüp bebek

ahh ahhh şu iğneler onun yüzünden sitrese girdim aslında iğnenin hiç acıttığı falanda yok ama işte kendime batıramam onu o yuzden dışarda yaptırıyorum kısmetse sen ne zaman başlıycaksın
benim yarin hemsireyle randevum var canim o zaman ogrenicem ne zaman baslayacagimi. simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum, yarisina geldim. 22 mayisa kadar kullanacagim sonra adet olmayi bekleyecek miyim yoksa hemen ignelere mi baslicam hic bilmiyorum ya ama yarin ogrenicem :) yumurta toplama 6 haziranin oldugu bir hafta yapilicak bakalim :)

transferden sonradamı iğne var o ne için bilmiyordum bunu

hadi bakalım hayırlısı insallah en yakın zamanda hepimiz mutlu oluruz :)

Bende doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 haftam kaldı benimde son iki tane kalınca ara dediler lucrin temin et dediler. Bende 22 sinden sonra hasta olacam muhtemelen bizim yakın zamanlara denk gelecek seninle muhtemelen.

transferden sonradamı iğne var o ne için bilmiyordum bunu
Kalça dan progestan tutunsun diye göbekten de ben 2 iğne yapıodum biri sağa biri sola kalça iğnem de tek seferde iki ampul yapılıo.

eyvah eyvah peki sen suan hangi asamadasın
Ben Mayıs'ın ilk haftası başlayacaktım dondurulmuş embriyo için ama E2 değerim düşük çıkınca Yasmin doğum kontrol hapı verdi dr um Mayıs 22 den sonra adet olacam 1 hafta daha ilacı kullanıp hastaneyi arayacağım sanırım lucrin göbek iğnesiyle başlıcaz ama dondurulmuş olacağı için yumurta büyütme iğnesi kullanmıyorum ben. Diğerleri aynen devam

Bende doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 haftam kaldı benimde son iki tane kalınca ara dediler lucrin temin et dediler. Bende 22 sinden sonra hasta olacam muhtemelen bizim yakın zamanlara denk gelecek seninle muhtemelen.
ay canim insallah ayni zamanlarda oluruz boyle biribirine destek olmak cok iyi :)

İğneleri kendiniz yapmaya çalışın ya bence insan kendini daha güçlü hissediyor. Ben iğdenden değil de kan vermekten çekinirdim hele de damar yolu açılmasınA offf yumurta toplamada damar yolu açarken delil deşik oldu elim çünkü damarlarım yapısal çok ince zor bulunuyor. Ama şartladım kendimi buna da dayanamazsam Nasıl dokuz aya dayanıp doğururum dedim. insan alışıyor her şeye. Transferden sonra yine göbekten bi iğne verdiler iki tane sağlık kuruluşunda yaptır dediler bugün sağlık ocağında yaptırdım ya hemşire kız bi yaptı feci valla kan oturdu göbeğime ben 15 ten fazla iğne yaptım hiç olmadı öyle bişey
Ay uzattım iyice can sıkıntısı işte :)

kesinlikle haklisin canim :) insan kendi kendine yapinca kontrol elinde oluyor. benim damarlarim gozukuyor da o damar yolu acmak cidden korkulu ruyam,. onu da bu emlanin yapistiricisi var eline yapistiriyorsun uyusuyor 1 saate. ohhh mis gibi valla hic birsey hissetmedim. yani tek dert igne olsun onun cozumu var her turlu :)
senin nasil gidiyor. Calisiyor muydun? isten ne kadar izin aldin?

hayırlısı inşallah canım ya beslenmene dikkat ediyomusun peki

hayırlısı inşallah canım ya beslenmene dikkat ediyomusun peki
Evet canım nar suyu sipariş ettim nar bulamadığımız için ananas a p tesi başlayacam. Sigara bıraktım, kahve yok. Abur cubur yok . geçen tedavilerim kadar değil ama dikkat ediyorum yine. P.tesi havuç suyum da başlıo.cümlemizin inşallah

Merhaba arkadaslar. Bende iki gün önce bi konu actim ama galiba yanlis yere oldu. Bizde mayis ayinda ikinci tüp bebek denememize basladik. Rabbim herkesin yardimcisi olsun. Insallah bende bu sefer daha dikkat ediorum vitaminlerim eksik etmiorum. Cuma günü yine kontrolum var bakalim büyümüs yunurtalar. Insallah hepbirlikte güzel sonuclar aliris.

Ignelere bir sekilde alismamiz lazim hamile bile kalsak yine bir suru igne ilaca devam edecez. Bu seferde dusuk onleyici ilaclar kullancaz. Hic bir zaman normal hamile gbi rahat olmicaz.

Ignelere bir sekilde alismamiz lazim hamile bile kalsak yine bir suru igne ilaca devam edecez. Bu seferde dusuk onleyici ilaclar kullancaz. Hic bir zaman normal hamile gbi rahat olmicaz.
Hamile kalalım bebişlerimizi kucağımıza alalım da devam etsin canım ilaç iğne. Zaten hepimiz göze almışız bunu bence. Hem biz güçlü kadınlarız Rabbim kimseye kaldıramayacağı derdi yüklemez. Buna da şükür.

Aynen canim yeterkii olsun bi igne mi vuramicaz ya ben vajinal muayneden bile korkardim yani simdii oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…