Su bebislerim hayirlisiyla buyuseydi 3 udeKesinlikle
Ben bugün bi gariptim ya hiç aklımdan çıkmadı kendi kendime konuştum bazen :)kesinlikle haklisin canim :) insan kendi kendine yapinca kontrol elinde oluyor. benim damarlarim gozukuyor da o damar yolu acmak cidden korkulu ruyam,. onu da bu emlanin yapistiricisi var eline yapistiriyorsun uyusuyor 1 saate. ohhh mis gibi valla hic birsey hissetmedim. yani tek dert igne olsun onun cozumu var her turlu :)
senin nasil gidiyor. Calisiyor muydun? isten ne kadar izin aldin?
Korkma canım olacağına varır herşey hem dur bakalım hele Allah büyük.Su bebislerim hayirlisiyla buyuseydi 3 ude( bu stres hic bitmicek heraldee deli gibi korkuyorum su anda ya istenilen kalitede olmazsa dye
Evet ben de aynı fikirdeyim canım sonuç ne olursa olsun güzel bi 12 gün olsun çünkü umutsuzluk sonra pişman ediyor beni daha önce iki aşılamada öyle olmuştu.Bende nedense busefer tatli biheycanda var. Ramazana girmeden insallah güzel haberler aliris insallah hepbirlikte. Busefer kafama koydum stress yapmicam. Bugünlerin tadini cikaricam. Diorum ama nekadar uygulucam oda ayri bi konu.
Evet ben de aynı fikirdeyim canım sonuç ne olursa olsun güzel bi 12 gün olsun çünkü umutsuzluk sonra pişman ediyor beni daha önce iki aşılamada öyle olmuştu.
Hayırlısı olsun canım senin transferin gerçekleşti mi ?
Oyle canm olacagina varir tabi dua edelim insallah birbirimizee.. Insallah once sen sonra ben guzel haberler alirizzKorkma canım olacağına varır herşey hem dur bakalım hele Allah büyük.
Benim dün oldu transferinin canım ilk tüp bebek tedavim inşallah Hepimiz güzel hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz. Ben şimdilik pozitifim ilerleyen günlerde de sabrım devam eder inşallah :)Yok canim benim transferim daha olmadi cuma kontrolum var tahminimce haftaya sali transfer olur diye düsünüorum. Ama bakalim doktor ne dicek. Insallah hersey yolunda gider. Gecen sene 10 ayda tüp bebek yaptik negatif sonuc aldik. Ondan öncede iki asilamam oldu onlarda ayni sekilde hic bi sonuc vermedi. Buda bizim sinavimiz canim. Insallah basarila atlaticas bu sinavi. Senin transfer oldumu csnim? Sakin stres yapma güzel düsünelim güzel olsun.
Hep dua ediyorum canım isteyen tüm arkadaşlarım için. Çok şükür yine de tedavimizi olabiliyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Oyle canm olacagina varir tabi dua edelim insallah birbirimizee.. Insallah once sen sonra ben guzel haberler alirizz
Canım saat kaçta yapiyorusn? Gonal f önemli diye biliyorum. Özellikle 16-18 saatleri arasında yaptırıyorlar. Diğer ilaçlardan önemli değil. Gonal f hormon ilacı.Selamlar
Bugün herzamanki saatten biraz erken iğne yapmam gerekiyordu zaten gonal-f in saatinin çok önemi yokmuş
Bugünkü iğnem çok kolaydı yarın sabah kontrol öncesi son gonal-f imi vuracagım cuma sabah kontrol bakalım bu ilaca tamam mı devam mı onu göreceğiz
Canım saat kaçta yapiyorusn? Gonal f önemli diye biliyorum. Özellikle 16-18 saatleri arasında yaptırıyorlar. Diğer ilaçlardan önemli değil. Gonal f hormon ilacı.
aman iyi yapmissin. BEn de isyerinde bir tek patronuma soyledim ki benim izin almam cok kolay bugun gelmiyorum desem hicbisey soylemez adam ama iste gene de bilsin durumu istedim. aman o dedikodu kazanlari bizden her zaman uzak olsun :)Ben bugün bi gariptim ya hiç aklımdan çıkmadı kendi kendime konuştum bazen :)
Çalışıyorum öğretmenim izin aldım tatlil günü e kadar evde durmayı planlıyorum inşallah . Rapor almadım okuldakilerin bilmesini istemiyorum maalesef çok soruyorlar ve kalabalık bi okul dedikodu kazanı yani
Zaten çatlatma iğnesini saatini hiç kaçırmaman lazım. Her merkez farklı canım. Memorialde söylediğim saatlerde yapın demişlerdiHemşire çok önemli değil demişti benim iş düzenime göre planladık öğlen 12.00 de yapıyorum asıl bundan sonra başka iğneler var çatlatma önleyici galiba onun saati çok önemliymiş
kızlar günaydınnn.dün gece zor bi geceydi benim için..kayınvalideme yemege gittin bi baktık herkes toplanmış bende diyorum acaba hani benim cuma değerim düştü ondan moral olsun diyemi fln.5 dakıka oturduk görümcem hamile haberi verdi...eşim ben ağlamaktan çok kötü olduk eşim kardeşine sarılıyor biyandan yaşlı gözlerle bana bakiyor.allahım buda bir sınavımızmış demekki. iki ay arayla evlenmiştik..tabi diğer insanlar soruyor neden ağladın fln diye sonra dedik bizimde vardı ama cuma gnü değeri düştü fln diye.duyan duydu hemen insanlar çok iyi bi doktor var ona gösterelim sonuçlarını fln fln diye laflar.sanki biz bilmiyoruz ne yapcagımızı....ne diyelim allahım bizlere hepimize en güzel en hayırlı duyguları yaşatsın ben inanıyorum rabbim büyük bir sınavdan geçiyoruz sonu gelecek inşallah.dua edelim sadece. sizlerden başka bunu anlatacagım kimse yok
Canım benim Allah gönlüne göre versin . Bugünde benim yumurtalarım toplandı 11 tane . Bugün itibariyle bir sürü ilaç ve östrojen takviyesi alıcakmışım , sen kullandın mı , rahatsız etti mi herhangi biriArkadaşlar herkese günaydinnn ;oncelikle bebek bekleyen herkese rabbim güzel haberleri vermesi dileklerimle aramıza katılmak istiyorum ben de. Mayıs ayı umarım bizlere umut getirir.ben de 4 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef öyle ha deyince olmuyor bu zaman da ya eşlerden sıkıntı çıkıyor ya da psikolojik olarak olmuyor neyse ne ama ne geldiyse allahtan gelrir diyorum. Bu 4yillik süreçte eşim 2 bense 1ameliyat olduk bunun üzerine tutmayan 2 asilama ve yine husranla sonuclanan her adet döngüleri ve onca doktora grunmemden sonra yumurtalarimin cansız olduğunu ve normale gore yariyariya az yumurtladigimi daha yeni öğreniyorum bu da cabasi ne xiyeyimmmm bu doktorlaraanlayacaginiz 0 a dustum yeniden ve bu ay apartopar bu haberden sonra İstanbul
Da bi !merkezde tüp bebek yaptırmak için yola dustum ve mübarek kandil gününde yumurta toplandı 10tanesonra 4tanwsi dollendi ve sonra da 1tanesi orta kalitede 5hucreli bebis oluştu 3.gün transfer oldu yani 6mayis cuma günü şimdi ben de gün sayıyorum bir türlü vakit geçmiyor evde ... kendimi de dinleyemiyorum bazen dinliyorum belirti var mı yok mu bakiomm anlamiom zaten offfffff gerçekten şimdi ayinn 16 sini iple cekiommm adet mi olucam anne mi olucam dua ediyorum bol bol ....inşallah rabbim beni ve benim gibi bekleyişte olan herkesin dualarını kabl etsin hayırlı sağlıklı bebekler versin
Üçüncü günde üç tanesi iyiydi diğer 7 si geriden geliyordu. Transfer edilenler 8 hücreliydi inşallah tutunurlar. Şimdi sabah aradılar bugün 5. Gün ve bugüne 3 tanesi gelmişler onları da dondurttuk. Hakkımızda HAYIRLISI güzelim senin yumoşlardan güzel haberler vardır inşallah@Ankanase canim senin dollenen embriyolarn ucuncu gun hepsi ayni kalitedemiydi? Kac hucreliydi sana transfer edilenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?