2016 mayıs tüp bebek

Allah yardımcın olsun canım bizler de vakit geçirmek için buradayız bekleriz

Benimkilerden haber yok canim henuz cok korkuyorum zaten 3 tane benimki insallah gelisimleri devam ediyordur.

Benimkilerden haber yok canim henuz cok korkuyorum zaten 3 tane benimki insallah gelisimleri devam ediyordur.
İnşallah canım sen güzel düşün ki onlar da güzel büyüsün şuan bebişlerin sende değil ama sen onların annesinin bunu düşün canım dua et.

İnşallah canım sen güzel düşün ki onlar da güzel büyüsün şuan bebişlerin sende değil ama sen onların annesinin bunu düşün canım dua et.
Evet canm hep oyle dusunuyorumm onlarda beni hissediyomudur acaba ben onlari boyle hasretle beklerken

Evet canm hep oyle dusunuyorumm onlarda beni hissediyomudur acaba ben onlari boyle hasretle beklerken
Ben hissettiklerine inanıyorum sonuçta bizim kanımız canımız onlar. Çiçeği bile sevince Nasıl güzelleşiyor onlar bizden bir parça hatta insan dinimize göre. İnşallah yakında iyi haberlerini alırsın canım. Bugün kaçıncı günleri ?

Selam kızlar ne güzel yazıyorsunuz öyle
Benim yarın sabah kontrol günüm bugünkü iğneyi de kolayca hallettim
Dün gece aklıma yumurta toplanırken anesteziyi Nasıl olacağım takıldı
Lokal olunca Nasıl oluyor araştırdım biraz ama içime korku düştü
Onun dışında ne göbekten iğneden korkuyorum ne damar yolundan ne de kalçadan iğneden
Transfer kolaymış da toplama aşaması yorucuymuş sanırım
Hayırlısı olsun ben işe gidiyorum

Bugun ikinci gun canm yarin 1 de transfer olacak hersy guzel ilerlerse eger

Yumurta toplamiyi anesteziyle yapiyolar kolay canim.. transferde muayene gbi kendini kasmadikca canin yanmaz

Bebislerimmin gelisimii guzelmiw gununde dediler cok sukurr :)) yarin 1 de transferim varr bana dua edin kizlar allah rizasi icinn .. cok ihtiyacim varr
Sana da hayırlı olsun şimdiden tatlım iyi dusun iyi olsun o hücrenin rahme dustugunu görmek bile mükemmel dualarımız seninle

Hadi bakalım sabırlı bekleyişler canım sakın yatağa bağlı kalip yasama rutin hayatına dön sadece ağır olan herşeyden uzak dur kan dolaşımını normal olmalı ki herşey doğal olsun
Amin canım çok sağol. Normal ev hayatıma geri döndüm ama işten izin aldım sanki evde daha sakin olacakmışım gibi geliyor hata mı ettim bilmiyorum :)

Bebislerimmin gelisimii guzelmiw gununde dediler cok sukurr :)) yarin 1 de transferim varr bana dua edin kizlar allah rizasi icinn .. cok ihtiyacim varr
Ay maşallah canım inşallah böyle devam eder güzelce tutunur bebişlerimiz. Transferden sonra daha rahat olacaksın çünkü artık sende olacaklar. Yarın transferin de çok başarılı geçer inşallah canım çok sakin ve umutlu ol o anda hiç kasma kendini anın tadını çıkar dua ederim sana yarın o saatte

Cok sagol canim allah razi olsun insallah guz l haberlerimizi pes pese paylasacagiz

Amin canım çok sağol. Normal ev hayatıma geri döndüm ama işten izin aldım sanki evde daha sakin olacakmışım gibi geliyor hata mı ettim bilmiyorum :)
Yok iyi yapmışsınız ben de öğretmenim izin aldım 5gun en azından İst Ankara arası gidip gelmeye de yeter dinlenmeye de gezmeye :)annem gelio bazen eşim de izin almıştı ama bugün başladı yatıp kalkıp TV bakiommn yemek yiyomm bol bol ağır olmayan işlerini yapiomm hamiş gibi düşünüp davraniommm komisyon bazen onunla çok iyi gelio sen de yap bağ-kur aranda he bi de günde bi ikii dilim ananas ye tututnmayi kolaylastiriyormuss

Evet ben de konuşuyorum ya çok garip oluyo ama güzel de oluyo
Ben de öğretmenim Ders saatim çok değil ama yine de evde olmak istedim. Senin kaçıncı günün canım bi de bu süreçte işe dönmeyi düşünüyor musun ? Ben kararsızım önümüzdeki hafta gidip gitmemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…