- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Allah yardımcın olsun canım bizler de vakit geçirmek için buradayız beklerizArkadaşlar herkese günaydinnn ;oncelikle bebek bekleyen herkese rabbim güzel haberleri vermesi dileklerimle aramıza katılmak istiyorum ben de. Mayıs ayı umarım bizlere umut getirir.ben de 4 yıldır evliyim ve ilk günden beri çocuk istiyoruz ama maalesef öyle ha deyince olmuyor bu zaman da ya eşlerden sıkıntı çıkıyor ya da psikolojik olarak olmuyor neyse ne ama ne geldiyse allahtan gelrir diyorum. Bu 4yillik süreçte eşim 2 bense 1ameliyat olduk bunun üzerine tutmayan 2 asilama ve yine husranla sonuclanan her adet döngüleri ve onca doktora grunmemden sonra yumurtalarimin cansız olduğunu ve normale gore yariyariya az yumurtladigimi daha yeni öğreniyorum bu da cabasi ne xiyeyimmmm bu doktorlaraanlayacaginiz 0 a dustum yeniden ve bu ay apartopar bu haberden sonra İstanbul
Da bi !merkezde tüp bebek yaptırmak için yola dustum ve mübarek kandil gününde yumurta toplandı 10tanesonra 4tanwsi dollendi ve sonra da 1tanesi orta kalitede 5hucreli bebis oluştu 3.gün transfer oldu yani 6mayis cuma günü şimdi ben de gün sayıyorum bir türlü vakit geçmiyor evde ... kendimi de dinleyemiyorum bazen dinliyorum belirti var mı yok mu bakiomm anlamiom zaten offfffff gerçekten şimdi ayinn 16 sini iple cekiommm adet mi olucam anne mi olucam dua ediyorum bol bol ....inşallah rabbim beni ve benim gibi bekleyişte olan herkesin dualarını kabl etsin hayırlı sağlıklı bebekler versin
Benimkilerden haber yok canim henuz cok korkuyorum zaten 3 tane benimki insallah gelisimleri devam ediyordur.Üçüncü günde üç tanesi iyiydi diğer 7 si geriden geliyordu. Transfer edilenler 8 hücreliydi inşallah tutunurlar. Şimdi sabah aradılar bugün 5. Gün ve bugüne 3 tanesi gelmişler onları da dondurttuk. Hakkımızda HAYIRLISI güzelim senin yumoşlardan güzel haberler vardır inşallah
İnşallah canım sen güzel düşün ki onlar da güzel büyüsün şuan bebişlerin sende değil ama sen onların annesinin bunu düşün canım dua et.Benimkilerden haber yok canim henuz cok korkuyorum zaten 3 tane benimki insallah gelisimleri devam ediyordur.
23 mayıs test günüm canım benim bugün ikinci gün dahaAmin canım hepimizin yardımcısı olsun sen ne zaman sonuç alacaksın
Evet canm hep oyle dusunuyorumm onlarda beni hissediyomudur acaba ben onlari boyle hasretle beklerkenİnşallah canım sen güzel düşün ki onlar da güzel büyüsün şuan bebişlerin sende değil ama sen onların annesinin bunu düşün canım dua et.
Ben hissettiklerine inanıyorum sonuçta bizim kanımız canımız onlar. Çiçeği bile sevince Nasıl güzelleşiyor onlar bizden bir parça hatta insan dinimize göre. İnşallah yakında iyi haberlerini alırsın canım. Bugün kaçıncı günleri ?Evet canm hep oyle dusunuyorumm onlarda beni hissediyomudur acaba ben onlari boyle hasretle beklerken
Bugun ikinci gun canm yarin 1 de transfer olacak hersy guzel ilerlerse egerBen hissettiklerine inanıyorum sonuçta bizim kanımız canımız onlar. Çiçeği bile sevince Nasıl güzelleşiyor onlar bizden bir parça hatta insan dinimize göre. İnşallah yakında iyi haberlerini alırsın canım. Bugün kaçıncı günleri ?
Yumurta toplamiyi anesteziyle yapiyolar kolay canim.. transferde muayene gbi kendini kasmadikca canin yanmazSelam kızlar ne güzel yazıyorsunuz öyle
Benim yarın sabah kontrol günüm bugünkü iğneyi de kolayca hallettim
Dün gece aklıma yumurta toplanırken anesteziyi Nasıl olacağım takıldı
Lokal olunca Nasıl oluyor araştırdım biraz ama içime korku düştü
Onun dışında ne göbekten iğneden korkuyorum ne damar yolundan ne de kalçadan iğneden
Transfer kolaymış da toplama aşaması yorucuymuş sanırım
Hayırlısı olsun ben işe gidiyorum
yarın senden güzel haberler bekliyoruz canımBugun ikinci gun canm yarin 1 de transfer olacak hersy guzel ilerlerse eger
Bebislerimmin gelisimii guzelmiw gununde dediler cok sukurr :)) yarin 1 de transferim varr bana dua edin kizlar allah rizasi icinn .. cok ihtiyacim varryarın senden güzel haberler bekliyoruz canım
Hadi bakalım sabırlı bekleyişler canım sakın yatağa bağlı kalip yasama rutin hayatına dön sadece ağır olan herşeyden uzak dur kan dolaşımını normal olmalı ki herşey doğal olsun23 mayıs test günüm canım benim bugün ikinci gün daha
Sana da hayırlı olsun şimdiden tatlım iyi dusun iyi olsun o hücrenin rahme dustugunu görmek bile mükemmel dualarımız seninleBebislerimmin gelisimii guzelmiw gununde dediler cok sukurr :)) yarin 1 de transferim varr bana dua edin kizlar allah rizasi icinn .. cok ihtiyacim varr
Amin canım çok sağol. Normal ev hayatıma geri döndüm ama işten izin aldım sanki evde daha sakin olacakmışım gibi geliyor hata mı ettim bilmiyorum :)Hadi bakalım sabırlı bekleyişler canım sakın yatağa bağlı kalip yasama rutin hayatına dön sadece ağır olan herşeyden uzak dur kan dolaşımını normal olmalı ki herşey doğal olsun
Ay maşallah canım inşallah böyle devam eder güzelce tutunur bebişlerimiz. Transferden sonra daha rahat olacaksın çünkü artık sende olacaklar. Yarın transferin de çok başarılı geçer inşallah canım çok sakin ve umutlu ol o anda hiç kasma kendini anın tadını çıkar dua ederim sana yarın o saatteBebislerimmin gelisimii guzelmiw gununde dediler cok sukurr :)) yarin 1 de transferim varr bana dua edin kizlar allah rizasi icinn .. cok ihtiyacim varr
Cok sagol canim allah razi olsun insallah guz l haberlerimizi pes pese paylasacagizAy maşallah canım inşallah böyle devam eder güzelce tutunur bebişlerimiz. Transferden sonra daha rahat olacaksın çünkü artık sende olacaklar. Yarın transferin de çok başarılı geçer inşallah canım çok sakin ve umutlu ol o anda hiç kasma kendini anın tadını çıkar dua ederim sana yarın o saatte
Yok iyi yapmışsınız ben de öğretmenim izin aldım 5gun en azından İst Ankara arası gidip gelmeye de yeter dinlenmeye de gezmeye :)annem gelio bazen eşim de izin almıştı ama bugün başladı yatıp kalkıp TV bakiommn yemek yiyomm bol bol ağır olmayan işlerini yapiomm hamiş gibi düşünüp davraniommm komisyon bazen onunla çok iyi gelio sen de yap bağ-kur aranda he bi de günde bi ikii dilim ananas ye tututnmayi kolaylastiriyormussAmin canım çok sağol. Normal ev hayatıma geri döndüm ama işten izin aldım sanki evde daha sakin olacakmışım gibi geliyor hata mı ettim bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?