2016 mayıs tüp bebek

Bak sen ya niye agliyorsun ağlama sakin bana dediklerini yapmiosun kızarım bak sanadua edicez birbirimize valla ben burdaki geçmiş yılları bile okuyorum herkes yaşamış bizim yaşadıklarımızı kimi gülmüş kimi ağlamış ama herkesin duası ortak hayırlısıyla ve sağlıkla kucağa bebeklerini alabilmek şimdi sen bana teselli ol yarın guzzel haber vereyim sana sonrada ben sana olucam:)

Ah kuzuuuum evet seni teselli ettim ettim gittim ağladım olmadı dimi ya çok tuttum kendimi galiba bi de çok okudum buradaki hikayeleri çok etkilendim bazılarından
Ama inşallah yarın güzel haberi HAYIRLISI ile verirsin bize ve umut dolar içimize nerede vereceksin kanı canım sağlık ocakları geç sonuç verebiliyor
ya ben de heyecanlıyım bak şimdi

Ha şöyle bu ne yaww yarın sağlık ocağına gidicem napim başka sabırla beklicem artık inşallah olumlu olsun da sabaha kadar da olsa beklerim ben :) demin ne farkettim biliyor musun ?dedim buraları niye okuyorum bi de kendi durumumu g yazıp aratiyorum arama motoruna sonra anladım ki sanki benim durumdakilerin hepsi hamile olduğunu ogrenecekleer ben de bu durumu okuyup kendine pay çıkaracamm aklımda hamile old burdan öğrenecemmsonradedim git işine yawww koskoca kan tahlilini niye veriom o zman de git yat dedim kendime

Aglayip bebiside uzme bence :)) olumlu dusunelim ki pozitif olsun di mi yani

Test yaptiranlar degerlerinide yazsin arkadaslar bir de asla tek testle kalmayin artis cok onemli.Benim 6.gun 44.12 - 7.gun 76 - 9.gun 185 bir de persembe gunu yapicam cok heyecanliyim :))
maşallah maşallah güne ve haftaya güzel haberle başladık hadi Allah devamını getirmeyi nasip etsin canım bizlere de dua et ya sağ salim kucağına da al inşallah

Kesinlikle canım onun için okuyup duruyoruz ya forumları bizim gibi olanlardan pay çıkarıcaz güya kendimize ben Türkçeyi bitirdim İngilizce forumları okumaya başladım o derece
Ama olsun ya siz olmasanız kendi kendime konuşacaktım ben seviyorum burayı ve hepinizi dert ortaklarım benim
Hadi güzel haber ver bize inşallah

kizlar gunaydin
son cetrodite i vurdum az once kucuk doz gonal-f im kaldi vee gece ovitrelle
elimde 1 kutu ceteodite kaldi napicam onu

Verdim korka korka dua ede ede inşallah pozitif goruuruzzz kızlar +++çok istoyrumm rabbimden hayirliayla alalım guzEl haberleri herkeste mutlu olsun benimle birleikte umut olalım okuyanlara dua edin nolur öğleden sonra cikicak sonucummm

Az önce doktordan geldim. Benim ilk tüp bebek denemem iptal olacak sanırım. Yeterli yumurta gelişmemiş. Kan testi sonucuma gore haber verecekler gün içinde. Çok üzgünüm.

Az önce doktordan geldim. Benim ilk tüp bebek denemem iptal olacak sanırım. Yeterli yumurta gelişmemiş. Kan testi sonucuma gore haber verecekler gün içinde. Çok üzgünüm.
Canım uUlme dua et bakarsın gün içinde sürpriz bi gelişme olur inşallah

merhaba kızlarr.cumartesi doktor randevum vardı.ikinci transfer için iki adet geçsin istedi.vucüdum toplansın normal adet düzenim yerine gelsin diye.haziran 16-17 tekrar kontrol var sonrasında başlıyoruz sanırım bayrama falan denk gelecek tamda.

hadi canım pozitif sonuçlarını bekliyoruzz heyeacanla

Test yaptiranlar degerlerinide yazsin arkadaslar bir de asla tek testle kalmayin artis cok onemli.Benim 6.gun 44.12 - 7.gun 76 - 9.gun 185 bir de persembe gunu yapicam cok heyecanliyim :))
gözün aydın cnm hayırlısı olsun sağlıkla bebişini kucagına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…