Az önce doktordan geldim. Benim ilk tüp bebek denemem iptal olacak sanırım. Yeterli yumurta gelişmemiş. Kan testi sonucuma gore haber verecekler gün içinde. Çok üzgünüm.
canım hemen pes etme lütfen.bir daha yumurta geliştirilir sonuçta imkansız birşey değil.daha yolun başındasın hemen ümitsizliğe kapılma
Neden öyle diyorsun canım yarın bize ne getirecek bilmiyoruz sen umudunu kesme bak olabiliyor doğal yılla bile olur bir gün elbette Allah'ın izniyle dua etmeyi bırakmak yokHiç ümitli değilim maalesef. 3 dusukten sonra bir de sansimizi tüp bebekte deneyelim dedik ama o da olmadı. Sanırım hiç anne olamayacağım ben.
Teşekkür ederim desteğiniz için ama yoruldum artık. 3 gebelik kaybim var. 1 i düşük 2 si kurtajla sonlandı. Yapisiklik oldu 2 kere histeroskopi oldum. 3 yıldır ilaç kullanıyorum. Etrafimdaki herkes ikinci turu döndü. Şimdi de transfer aşamasına bile gelemedim.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çifte bayram olur sizin içinmerhaba kızlarr.cumartesi doktor randevum vardı.ikinci transfer için iki adet geçsin istedi.vucüdum toplansın normal adet düzenim yerine gelsin diye.haziran 16-17 tekrar kontrol var sonrasında başlıyoruz sanırım bayrama falan denk gelecek tamda.
Süper haber ya Allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın canıııım bugün iki tane güzel haberimiz var inşallah devamı gelirKizlar Merhaba bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım 11.gün beta hcg sonucun 345 çıktı hamileymisim
Teşekkür ediyorum canım allah herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum bol bolHayırlı uğurlu olsun inşallah çifte bayram olur sizin için
Tek embriyo transferi olmuştu 5.gün embriyosu dondurulmusSüper haber ya Allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın canıııım bugün iki tane güzel haberimiz var inşallah devamı gelir
İkiz mi yoksa maşallah ya çok iyi değerin
Canım benim sıra sende inşallah bir pozitif de senden bekliyoruzVerdim korka korka dua ede ede inşallah pozitif goruuruzzz kızlar+++ çok istoyrumm rabbimden hayirliayla alalım guzEl haberleri herkeste mutlu olsun benimle birleikte umut olalım okuyanlara dua edin nolur öğleden sonra cikicak sonucummm
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah :)Tek embriyo transferi olmuştu 5.gün embriyosu dondurulmus
Amin canım çok teşekkürlerGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah :)
Teşekkür ederim desteğiniz için ama yoruldum artık. 3 gebelik kaybim var. 1 i düşük 2 si kurtajla sonlandı. Yapisiklik oldu 2 kere histeroskopi oldum. 3 yıldır ilaç kullanıyorum. Etrafimdaki herkes ikinci turu döndü. Şimdi de transfer aşamasına bile gelemedim.
hadi gözün aydın canımmm çok güzel sonuçç rabbim devamını getirsin sağlıkla inşallahKizlar Merhaba bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım 11.gün beta hcg sonucun 345 çıktı hamileymisim
ayyy inşallah canım.şimdiden heyecanla bekliyorum .bide doktorum bu sefer iki koyarız artık dediHayırlı uğurlu olsun inşallah çifte bayram olur sizin için
Ay hadi canım Allah gönlüne göre versin bu kez bakarsın ikiz olur Allah verirayyy inşallah canım.şimdiden heyecanla bekliyorum .bide doktorum bu sefer iki koyarız artık dedi
@Magnolia29 canım merhaba,
ben de dondurulmuşlar için tedaviye başladım adetimin 21. günü lucrin iğnelerle. Sana nasıl bir tedavi uygulanacak canım buradan birbirimize destek olalaım.
Az önce doktordan geldim. Benim ilk tüp bebek denemem iptal olacak sanırım. Yeterli yumurta gelişmemiş. Kan testi sonucuma gore haber verecekler gün içinde. Çok üzgünüm.
Kizlar Merhaba bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım 11.gün beta hcg sonucun 345 çıktı hamileymisim
Ayyy canimmm cokk sevindimm yaaa massallah massallahhh :)) darisi bizleree insallah benimde bugun 3. Gunum giderek test gunune yaklasiyoz :) boyl guzel haberleri almak ne guzell yaa kendimde pozitifi gormus kadar seviniyorumm vallaAmin canım çok teşekkürler
Ugulanan ilavla cevap vememıiş dmekki hangi merkez acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?