2016 mayıs tüp bebek

Merhaba canım benim de salı günü oldu transferim yalnız benimkiler 3. Gün embriyosu vallahi bence de Zaman geçmiyor geçmesi mi iyi geçmemesi mi bilmiyorum ama hakkımızda HAYIRLISI olsun bende hiçççç belirti yok

Merhaba canım benim de salı günü oldu transferim yalnız benimkiler 3. Gün embriyosu vallahi bence de Zaman geçmiyor geçmesi mi iyi geçmemesi mi bilmiyorum ama hakkımızda HAYIRLISI olsun bende hiçççç belirti yok
Bende bilmiyorum inan ki zaman yaklaştıkça test gününe ya ya ya diye geziyorum ortalikda

Bugun bendede bir negatiflk var canm neden boyle oldum bilmiyom testede daha cok var cok korkuyorum yaa :((

Dr cumartesi 21 dedi ama ben dayanamam çarşamba yapSam kanda çıkarmı acaba
Canım kritik bi zamanlama çıkar mı çıkmaz mı belli değil burada çok okudum çıkan da var çıkmayan da hem çıksa bile bu sefer yükseldi mi diye yine stres benimki 23 mayıs ama ben 22 sinde pazar günü testi düşünüyorum dayanamam daha erken yapmaya :(

Bugun bendede bir negatiflk var canm neden boyle oldum bilmiyom testede daha cok var cok korkuyorum yaa :KK43:(
Kolay değilki arkadaşım ilaçlar da yapıyor bunları bi de bizim merakımız umudumuz umutsuzluğumuz hepsi girdi birbirine Allah yardımcımız olsun bu günler de geçecek elbet o bir gerçek

Canım kritik bi zamanlama çıkar mı çıkmaz mı belli değil burada çok okudum çıkan da var çıkmayan da hem çıksa bile bu sefer yükseldi mi diye yine stres benimki 23 mayıs ama ben 22 sinde pazar günü testi düşünüyorum dayanamam daha erken yapmaya :KK43:
Cumaya kadar beklersem cuma yapıcam valla mens 2 gün sonra zaten

Kolay değilki arkadaşım ilaçlar da yapıyor bunları bi de bizim merakımız umudumuz umutsuzluğumuz hepsi girdi birbirine Allah yardımcımız olsun bu günler de geçecek elbet o bir gerçek
Amin inşallah canim ama gecmeyor

Insallah canimm insallahh cok korkuyorumm insallah guzel haberlerr aliriz hepimiz ne zormus bunlari yasamak boyle beklemekde zormus :(( bebeklerimi gormusken karnimda ya giderlerse diye cok korkuyorumm rabbim yardim etsinn bizlere

Insallah canimm insallahh cok korkuyorumm insallah guzel haberlerr aliriz hepimiz ne zormus bunlari yasamak boyle beklemekde zormus :KK43:( bebeklerimi gormusken karnimda ya giderlerse diye cok korkuyorumm rabbim yardim etsinn bizlere
Amin keşke gorebilsem bebisimi karnimda çok uzun zamandır bekliyoruz bunu

Meraba kızlar adet olmayı bekliyorum ben de ilaclara baslamak icin :) ama bu sürede hayatım cok stresli geciyor bugun bir gun izin aldım bu hafta ici icin adam trip attı bakalım tedavi asamasnda nasıl gidip gelicem bi de sehir disinda olucak offf offff icim daralıyo dertler gelince tek bir yerden gelmiyor sürekli bir sınav hali :(

Insallah canimm insallahh cok korkuyorumm insallah guzel haberlerr aliriz hepimiz ne zormus bunlari yasamak boyle beklemekde zormus :KK43:( bebeklerimi gormusken karnimda ya giderlerse diye cok korkuyorumm rabbim yardim etsinn bizlere
Evet o an ne güzeldi değil mi bi Işık tanesi düştü içimize aklıma geldikçe gözlerim doluyor seni çok iyi anlıyorum canım dr inşallah yerlerini severler dedi ben dayanamadım aktı gözyaşlarım
Biz onları çok sevdik görmeden sevdik çok istedik dua ettik Allahım da bize ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatlar...

Meraba kızlar adet olmayı bekliyorum ben de ilaclara baslamak icin :) ama bu sürede hayatım cok stresli geciyor bugun bir gun izin aldım bu hafta ici icin adam trip attı bakalım tedavi asamasnda nasıl gidip gelicem bi de sehir disinda olucak offf offff icim daralıyo dertler gelince tek bir yerden gelmiyor sürekli bir sınav hali :KK43:
Canım izin aldığın kişiye durumu açıklasan daha anlayışlı olur mu ki inşallah anlar ya

Meraba kızlar adet olmayı bekliyorum ben de ilaclara baslamak icin :) ama bu sürede hayatım cok stresli geciyor bugun bir gun izin aldım bu hafta ici icin adam trip attı bakalım tedavi asamasnda nasıl gidip gelicem bi de sehir disinda olucak offf offff icim daralıyo dertler gelince tek bir yerden gelmiyor sürekli bir sınav hali :KK43:
Simdiden stres yapma emriyolar konulunca zaten sikilicaksin şimdiden sikilma zaman zor vakit kısa ama anlar patron bende 10 gün izin aldım

Canım izin aldığın kişiye durumu açıklasan daha anlayışlı olur mu ki inşallah anlar ya
Cok kararsızım canım hadi erkek olmasını gectim o kadar agzı sıkı degil mesela ikinciye evli simdi ilkinden bi kızı olmasina ragmen etrafa ilk eşi ile ilgili cok hoş olmayan seyleri anlatıyo yani o kadar kararsızım ki bir de iki ay sonra degiscek bu adam deger mi diyorum cok buyuk bir ikilem yasiyorum...sence bir kenarda bahsetsemmi durumdan o zmn da iki ay sonra fln yaptrsaydın der mi acaba

Simdiden stres yapma emriyolar konulunca zaten sikilicaksin şimdiden sikilma zaman zor vakit kısa ama anlar patron bende 10 gün izin aldım
Cok anlayissiz biri cnm rahim filmi cekildigim gun bir gun istirahat aldm laf etmis ustelik benim amiri oldugum insanlarin yaninda :(

Cok anlayissiz biri cnm rahim filmi cekildigim gun bir gun istirahat aldm laf etmis ustelik benim amiri oldugum insanlarin yaninda :KK43:
Canm cok stresli is olayi bende ayni seyi yasadim. Keske dedim bir ay izin alabilseydim su donemde. Ilaclari vururken iki gune bir kontrole gittim fln stresliydi ama o donem cabuk geciyo yine transferden sonra daha zor vakit geciyor

Back
X