2016 mayıs tüp bebek

Kuzum seninki inşallahhhhhhh pozitif olacak. Pink_love_lady de yapacaktı bugün o naptı acaba? Fatmanur nerdesin naptın test yaptın mı?
Canikom simdi yaziodum islerim cikti simdi gidiom ozel yakindı sordum 100 lira dediler bn de devletin aciline gidiom simdi hatta vardm sayilir :) bu arada bugun topigi oku oku bitiremiom ya yetisemiyorum hızınızaa :)))

Canım ben akşam vuruyorum ama önemli olan hergün aynı saatte vurmak, sabah akşam farketmez

Tamam canim bende hergun bu saatte vuuyorumda dedim yoksa sabah mi vuruluyor peki sen kalp atisini gordunmu bana doktor 29 haziranda randevu vermisti ama ben yarin baska bi doktora gidicem o doktor biraz basindan savmisti

Canikom simdi yaziodum islerim cikti simdi gidiom ozel yakindı sordum 100 lira dediler bn de devletin aciline gidiom simdi hatta vardm sayilir :) bu arada bugun topigi oku oku bitiremiom ya yetisemiyorum hızınızaa :)))

Hadi canim insallah pozitif cikarrr insallahhhh hadi 3 hamile daha yazalim listeye hadi insallahh Allah yardimcin olsunn

Kızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun

Ayy kizlar bi veremediniz haberi ben de disaridayim telefondan zor oluyor bak gir cik hadi bekliyoruz S Sece44 . Canim ins her sey iyi olacak

Ay ben o aile hekimini bogarim yeminle

Ay ne sacma canim olurmu oylesey ya internet sitesinden baksinlar hatta sende bakabilirsin ordan kaybolacak hali yok

Ya bu ne sorumsuzluk ne kadar sinirlendim şimdi merkeze yazık yazık kuzum boş ver bi daha da orada yaptırma onlar testi de başkası ile karıştırır herşey beklenir sen günün gelince hastaneye git kuzum

o ne demek ya!!!! hayir sacmalik yaptiklari alti ustu bir tane kana sahip cikamiyorlar ya! neyse canim benim her iste bir hayir vardir. Hem daha test gunun de degildir. oh simdi yarin baktiginda deger daha da yuksek cikicak oh ohhh :)

o ne demek ya!!!! hayir sacmalik yaptiklari alti ustu bir tane kana sahip cikamiyorlar ya! neyse canim benim her iste bir hayir vardir. Hem daha test gunun de degildir. oh simdi yarin baktiginda deger daha da yuksek cikicak oh ohhh :)
İnşallahhhhhhh öyle olur canım bende her şerde bir hayır vardır dedim aynen bakalım nolacak?

Vallahi heyecanla bekliyordum sonucunu. İnşallah bu kadar aksiliğin üstüne güzel haberini alıp paylasacaksin canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…