Kızlar ben de sizdenim, mide bulantısından heyecan yaptıkça iyice bulanıyor, allahım güzel sonuçlar gelsin inşallahHülyaaa ben de aynıyım :)) ama inatla bekliyorum okuyorum :))
Yok daha görmedim perşembe gideceğiz :) senin ne zaman
Canım ben akşam vuruyorum ama önemli olan hergün aynı saatte vurmak, sabah akşam farketmezKizlar celxane igneyi sabah mi vuruyosunuz aksam mi
Canikom simdi yaziodum islerim cikti simdi gidiom ozel yakindı sordum 100 lira dediler bn de devletin aciline gidiom simdi hatta vardm sayilir :) bu arada bugun topigi oku oku bitiremiom ya yetisemiyorum hızınızaa :)))Kuzum seninki inşallahhhhhhh pozitif olacak. Pink_love_lady de yapacaktı bugün o naptı acaba? Fatmanur nerdesin naptın test yaptın mı?
Canım ben akşam vuruyorum ama önemli olan hergün aynı saatte vurmak, sabah akşam farketmez
Canikom simdi yaziodum islerim cikti simdi gidiom ozel yakindı sordum 100 lira dediler bn de devletin aciline gidiom simdi hatta vardm sayilir :) bu arada bugun topigi oku oku bitiremiom ya yetisemiyorum hızınızaa :)))
Ay ben o aile hekimini bogarim yeminleKızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
Kızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
Ya bu ne sorumsuzluk ne kadar sinirlendim şimdi merkeze yazık yazık kuzum boş ver bi daha da orada yaptırma onlar testi de başkası ile karıştırır herşey beklenir sen günün gelince hastaneye git kuzumKızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
o ne demek ya!!!! hayir sacmalik yaptiklari alti ustu bir tane kana sahip cikamiyorlar ya! neyse canim benim her iste bir hayir vardir. Hem daha test gunun de degildir. oh simdi yarin baktiginda deger daha da yuksek cikicak oh ohhh :)Kızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
Valla boğsam boğmasam elimizdeki malzeme bu canım. Sonuçtan korkuodum da ondan çok üzülmedim desem yeridir. Eşim çok sinirliydi. Yarın eşim kan versin en iyisi ben bu strese daha fazla dayanamam :))Ay ben o aile hekimini bogarim yeminle
Noldu kuzum ya seni de mi üzdülerKızlar bu acildeki doktoru da sikayet edebilcegimiz bir yer var mı nasıl yapiyoruz ?
İnşallahhhhhhh öyle olur canım bende her şerde bir hayır vardır dedim aynen bakalım nolacak?o ne demek ya!!!! hayir sacmalik yaptiklari alti ustu bir tane kana sahip cikamiyorlar ya! neyse canim benim her iste bir hayir vardir. Hem daha test gunun de degildir. oh simdi yarin baktiginda deger daha da yuksek cikicak oh ohhh :)
Vallahi heyecanla bekliyordum sonucunu. İnşallah bu kadar aksiliğin üstüne güzel haberini alıp paylasacaksin canm.Kızlarcım benim sonucumu beklemeyin canlarım eşim aradı çok sinirliydi sonucumu kaybetmişler. Yarın geldiğinizde tekrar bakalım yoksa bi daha kan alırız demişler. Dedim yaa bu kez başıma gelen aksilikler gibi aksilik yaşamadım pessss valla süper bi aile hekimliğimiz var. Hepinize teşekkür ederim benimle bu heyecanı yaşadığınız için. Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?